Faʻapefea ona faʻaaoga le UltraISO?

Faʻafouina polokalame faʻapitoa o se vaega tāua o le faʻaaogaina o soʻo se mea faʻaonapo nei E tusa ai ma avefeʻau taʻutaʻua, faʻafouina le faʻataʻitaʻiga o le tagata o talosaga e le gata ina faʻamautinoa le mausali ma maua ai galuega fou, ae aʻafia ai foi le tulaga saogalemu o le tagata e faʻalauiloaina faʻamatalaga e ala i auaunaga. Mafaufau i le auala e maua ai le lomiga aupito lata mai o WhatsApp, o loʻo faagaoioia i le siosiomaga o polokalama sili ona lauiloa e sili ona lauiloa - Android ma iOS.

Faʻafefea ona faʻafou le Vatsap i le telefoni

O taualumaga, lea, o se taunuuga o le latou talosaga, maua ai faʻamatalaga mo le avefeau a WhatsApp, e eseese lava mo le Android-smartphone ma le iPhone, ae i se tulaga lautele e le o se galuega faigata ma e mafai ona faia i le tele o auala.

Android

E mafai ona faʻaaogaina e le aufaipisinisi o WhatsApp se tasi o auala e lua mo le faʻafouina o le avefeʻau lata mai. O le filifiliga o se faʻatonuga patino e faʻatatau i le auala na faʻapipiʻiina ai le talosaga na muai faʻaaogaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp ile Android-smartphone

Metotia 1: Google Play Market

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻafouina o le Vatsap i se masini e taʻalo i luga o Android o le faʻaaogaina lea o galuega a le Play Market - Google's store program store na fausia i le tele o telefoni.

  1. Tatala le Faleoloa Taaloga ma tatala le lisi autū o le talosaga e ala i le paʻi i le faamau ma le tolu togi i le tulimanu pito i luga o le mata i le agavale.

  2. Tago i le mea "O aʻu talosaga ma taaloga" ma maua i luga o le tab "Faʻafouina". Saili le avefeʻau "Whatsapp" I totonu o le lisi o meafaigaluega komepiuta lea e faʻamalolo ai fonotaga fou, matou te faʻaogaina lana ata.

  3. A maeʻa ona toe iloiloina ia suiga fou i le faʻatulagaina o le faʻapipiʻiina i luga o meafaigaluega mo itulau mo fesoʻotaʻiga i le faleoloa o le initaneti, kiliki "Toe faafou".

  4. O loʻo tumau pea e faʻatali seʻia oʻo mai le faʻafouina o vaega o le polokalama mai le auʻaunaga ma faʻapipiʻi.

  5. I le maea ai o le faʻamatalaga, matou te maua le lomiga aupito sili ona lata mai o VatsApp i le taimi o le faʻatinoga! E mafai ona e amata le avefeau e ala i le paʻi i le faamau "Tatala" I luga o le itulau o le meafaigaluega i le Google Play Market, poʻo le faʻaaogaina o le faʻamalo i le lisi o faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻaauauina le fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga e ala i se auaunaga lauiloa.

Metotia 2: Upega tafaʻilagi aloaia

Afai e le mafai ona e faʻaaogaina le faleoloa Google faʻapitoa i luga o lau telefoni, e mafai ona e faʻaaogaina le metotia aloaia na ofoina mai e le tagata faʻauluina le avefeʻau e faʻalauiloa ai WhatsApp i luga o le Android. O le lomiga pito lata mai o le faila apk APK faila e maua i taimi uma i luga o le upega tafaʻilagi o fatuga ma e mafai ona sii mai e soʻo se tagata faʻaaoga, lea e mautinoa ai le faigofie ma le saogalemu o le faʻatinoga.

Vaai foi: Tatala pusa apk i le Android

  1. Tatala le fesoʻotaʻiga nei i soʻo se mea e teu i ai telefoni:

    Faʻatau le WhatsApp APK faila mo le Android mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

  2. Toto "Download Now" ma filifili le talosaga lea o le a siiina mai le faila (o le lisi o nei tupe e faalagolago ile atamai faapitoa). Le isi, matou te faʻamaonia le talosaga e uiga i le lamatiaga matautia o le siiina o faila apk pe afai e aliali i luga o le lau.

  3. O loʻo matou faʻatali mo le sii mai o le afifi. Le isi, tatala "Manatu" pe alu i le auala ua faʻamaonia e teu ai le afifi i le laasaga muamua, e faʻaaoga ai soʻo se faila faila mo le Android.

  4. Tago i le faila faila "WhatsApp.apk". Ona kiliki lea "Faʻamau" lea o le a taʻitaʻia ai le faʻalauiloaina o le faʻapipiʻi mea na faʻapipiʻiina i le Android.

    Tapa "Faʻamau" ma o loʻo matou faʻatali i le maeʻaina o le faʻatulagaga o le faʻaleleia o le tagata o tausia i luga o le mea ua le toe aoga.

  5. Ua saunia mea uma e faʻaaoga ai le lomiga lata mai o le avefeau, tatalaina i se auala faigofie.

iOS

O tagata o Apple smartphones e faʻaaogaina WhatsApp mo le iPhone e faʻafouina ai le faʻaaliga o le avefeau, i le tele o tulaga, faʻaaoga i se tasi o metotia e lua o loʻo i lalo. O le uluai faatonuga e aupito sili ona lelei ona o lona faigofie, ma o le auala lona lua o le faafouina e mafai ona faʻaaoga i le tulaga o soʻo se mea sese po o faigata, faʻapea foi ma na tagata e faʻaaogaina le PC e talia talosaga i le iPhone.

Vaʻai foi: E faʻapipiʻi le faʻaleleia o faʻamatalaga o talosaga ile iPhone: faʻaaogaina iTunes ma le masini lava ia

Metotia 1: AppStore

Faleoloa Store, na ofoina mai e Apple e na o le pau lea o le meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻaaogaina o tusi talosaga i luga o masini gaosi oloa, ua faʻapipiʻiina e le gata i le faʻatinoina o galuega, ae faʻapea foʻi ma auala e faʻafouina ai polokalama uma. O le faʻaleleia o le lomiga o VatsApp e ala i le Store Store e matua faigofie.

  1. Tatala le Fale Teu oloa e ala i le taina o le faleoloa Faleoloa i le upega o le iPhone. Le isi, tape le faʻamalo "Faʻafouina" i le pito i lalo o le lau. I le lisi o polokalama, o lomiga e mafai ona toe faafou, matou te maua "WhatsApp Messenger" Ma faapipii lana ata.

  2. O le gaoioiga o loʻo i luga o le a tatalaina ai le itulau avefeʻau i le Faleoloa o le Faleoloa. I luga o lenei laupepa, e mafai ona e faamasani i faʻamalosaga na faʻalauiloaina e le atinaʻe i le faʻapotopotoga fou o le Vatsap talosaga mo le tagata o tausia le iPhone.
  3. Ina ia amataina le faagasologa o le sii mai ma le faapipiiina o le lomiga lata mai o Vatsap, e tatau ona e kiliki "FUAFUAGA". E le gata i lea tatou te faatali, ao le a maua mai vaega ma faʻapipiʻiina i se tulaga meli.
  4. O lenei mea ua maeʻa ai le faʻafouina o le savali a WhatsApp ile iOS. E mafai ona e tatalaina le talosaga ma faʻaaoga galuega masani, faʻapea foi ma le suʻesuʻeina o foliga fou.

Metotia 2: iTunes

O le auala o fegalegaleaiga ma masini a le tagata gaosi oloa e ala i le iTunes iTunes, masani i le tele o tagata faaaoga mea Apple, e aofia ai le faafouina o talosaga o loʻo faʻapipiʻi i luga o smartphones ma papa, o loo aoga pea i aso nei. O le faʻaleleia o le faʻamatalaga o Watsapp e faʻaaogaina ai se komepiuta ma seITyuns e le faigata.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga le iTunes

O faʻavaeina ma faʻamatalaga faʻafouina faʻalauiloa i luga o le iPhone na vavae ese mai i le gagana Ivyuns 12.7 ma le maualuga. Ina ia mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, e tatau ona e faʻapipiʻi le iTunes 12.6.3! Tusia le tufatufaina o lenei lomiga e mafai ona avea ma sootaga i lalo.

Download iTunes 12.6.3 mo Windows i le avanoa i le AppStore

Tagai foi:
Faʻafefea ona aveese iTunes mai lau komepiuta
Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  1. Matou te lalagaina le iTuns ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta.

  2. Tatala le vaega "Polokalama" ma le tab "Faletusi o Ala o faasalalauga" tatou maua "Whats App Messenger" faatasi ai ma talosaga na suʻe muamua. Afai e mafai ona e faʻapipiʻi se fou fou, o le a faʻamaonia le faʻamaumauga a le avefeau.

  3. Kiliki le ki o le kuki saʻo ile Vatsapp icon ma i totonu o le mea e tatala ai le tala e filifili ai le mea "Faʻafou le polokalama".

  4. O loʻo matou faʻatali mo le siiina mai o vaega e manaʻomia mo le faʻamatalaga. O le alualu i luma o le alualu i luma mo lenei faagasologa o le "natia" i tua o le ata i le pito i luga o le faamalama iTunes i le itu taumatau.

  5. Pe a faʻau "Toe faafou" o le a mou ese atu mai le faʻamatalaga o le avefeau, kiliki le ki ma le ata o se atamai e alu i le vaega o le masini.

  6. Tatala le vaega "Polokalama" mai le lisi autu i le itu tauagavale ma taʻu le i ai o se faamau "Toe faafou" latalata i le igoa o le avefeau i le lisi o tusi talosaga. Kiliki lenei ki.

  7. Ia mautinoa o le kulini igoa o loʻo faʻamatalaina i le sitepu muamua ua suia i "O le a faʻafouina"kiliki "Fai".

  8. O loʻo tatou faʻatali mo le maeʻa o le fesoʻotaʻiga ma, e tusa ai ma le faʻatulagaga o le faʻafouina o WhatsApp ile iPhone.

  9. Faʻasese le telefoni mai le komipiuta - ua e sauni e faʻaaoga le lomiga lata mai o le tagata talosaga WhatsApp ile iPhone!

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faagasologa o le faʻafouina o le avefeʻau lauiloa a WhatsApp e le tatau ona mafua ai ni faigata mo tagata faʻaaoga o Android-smartphones ma le iPhone. O le faʻatulagaga e toetoe lava faʻaaogaina aunoa ma le faʻaaogaina ma atonu e le na o le pau lea o le auala mo OS taʻitasi.