Faia le Windows 7 mai le Windows 10

Ina ia mafai e le TP-Link TL-WN725N Wipe Fi USB ona galue lelei, e te manaʻomia se polokalama faʻapitoa. O le mea lea, i lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona filifili le polokalama saʻo mo lenei masini.

TP-Link TL-WN725N mea e faʻaaoga ai taʻavale

E leai se tasi auala e mafai ai ona e pikiina polokalama mo le Wi-Fi adapter mai TP-Link. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga 4 auala e faʻapipiʻi ai avetaavale.

Metotia 1: Punaoa a le au gaosi oloa

Seʻi o tatou amata i le auala e sili ona lelei suʻesuʻega - ia tatou liliu atu i le tuatusi faʻapitoa a le TP-Link, aua o tagata taʻitasi taʻitasi e maua avanoa avanoa i le polokalame mo a latou oloa.

  1. Ina ia amata, alu i le ofisa aloaia TP-Link e ala i le fesoʻotaʻiga tuʻuina atu.
  2. Ona i le ulutala o le itulau, saili le mea "Lagolago" ma kiliki i luga.

  3. I luga o le itulau e tatala, saili le fanua suʻesuʻe e ala i le taʻalo agai i lalo. Ulufale atu le igoa faʻalelei o lau masini iinei, o lona uiga,TL-WN725Nma kiliki i luga o le komepiuta Ulufale.

  4. Ona tuʻuina atu lea ia oe iʻuga o sailiga - kiliki i luga o le mea ma lau masini.

  5. O le a ave oe i se itulau ma se faʻamatalaga o le oloa, lea e mafai ona e vaʻai ai i ona uiga uma. I luga, saili le mea "Lagolago" ma kiliki i luga.

  6. I luga o le itulau lagolago lagolago, filifili le faʻaaogaina o masini o le masini.

  7. Faʻamau i lalo sina mea itiiti ma maua le mea. "Avetaavale". Kiliki i luga.

  8. O le a tatalaina se laupepa lea e mafai ai ona e maua mulimuli ane le polokalama mo le fetaui. I tulaga muamua i totonu o le lisi o le polokalama sili ona lata mai, o lea matou te download ai le masini komepiuta mai le tulaga muamua pe mai le lona lua, e fuafua i lau masini komepiuta.

  9. Afai e sii mai le upusii, ave uma ona anotusi i totonu o se pusa eseese, ona kiliki faalua lea o le faila faila. Setup.exe.

  10. O le mea muamua e fai o le filifilia lea o le gagana faʻatulagaina ma kiliki "Lelei".

  11. Ona faʻaalia lea o se faamalama faʻafeiloaʻi i mea e tatau ona e kiliki "Lisi".

  12. O le isi laasaga o le faʻamalamalamaina lea o le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ma toe kiliki. "Lisi".

Ona amata lea o le faagasologa o le faapipiiina o le avetaavale. Faatali seia maeʻa ma e mafai ona e faʻaaoga TP-Link TL-WN725N.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻafesoʻotaʻi i le Global Software

O se isi auala lelei e mafai ona e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai avetaʻavale e le gata i luga o se mea e faʻaogaina ai Wi-Fi, ae faʻapea foi i luga o isi masini. E tele tele masini faʻapitoa e mafai ona iloa ai masini uma e fesoʻotaʻi ma se komepiuta ma filifili polokalama mo latou. O se lisi o polokalame o lenei ituaiga e mafai ona maua i le sootaga i lalo:

Vaʻai foi: Filifiliga o le polokalame mo le faʻatulagaina o avetaavale

E masani lava, e liliu atu tagata i le polokalama lauiloa DriverPack. Ua maua ai lona lauiloa ona o lona faigofie ona faʻaaogaina, faʻaaogaina le faʻaogaina o tagata faʻaoga ma, ioe, o se faʻavae tele o telefoni feaveaʻi. O le isi faʻaaogaina o lenei oloa o le, ae e te leʻi faia se suiga i le tino, o le a faia se mea e pulea, lea e mafai ona e toe foʻi i tua. Mo lou faigofie, matou te tuʻuina atu foi se fesoʻotaʻiga i le lesona lea e faʻamatalaina auiliili ai le faʻalapotopotoga o avetaavale i le faʻaaogaina o le DriverPack Solution:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale i se komepiuta e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution

Metotia 3: Faʻaaoga le ID faʻanoi

O le isi filifiliga o le faʻaaoga lea o le mea e iloagofie ai le meafaigaluega. I le sailia o le tau manaʻomia, e mafai ona e mauaina saʻo le avetaavale mo lau masini. E mafai ona e mauaina le ID mo le TP-Link TL-WN725N e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le Windows - "Pule Sili". Faʻailoa i totonu o le lisi o meafaigaluega uma e fesoʻotai, saili lau mea faʻapipiʻi (atonu o le a le fuafuaina) ma alu i ai "Meatotino" masini. E mafai foi ona e faʻaogaina tulaga taua:

USB VID_0BDA & PID_8176
USB VID_0BDA & PID_8179

Faʻaaoga atili le aoga lea e te aʻoaʻoina, i luga o se saite faapitoa. O se lesona sili atu ona auiliili i lenei autu e mafai ona maua i le sootaga o loʻo i lalo:

Lesona: Saili mo avetaavale e le ID ID

Metotia 4: Saili mo le polokalama faʻaaogaina meafaigaluega i le Windows

Ma o le auala mulimuli o le a tatou mafaufau i ai o le faʻapipiʻiina o avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega faʻafuainumera. E tatau ona e iloa o lenei metotia e le sili atu le aoga nai lo mea na muamua mafaufau i ai, ae e taua foi le iloa e uiga i lenei auala. O le aoga o lenei filifiliga o le le faʻaaogaina lea e le tagata faʻapipiʻi soʻo se polokalama tʻatolu. O le a tatou le iloiloina lenei auiliiliga auiliili iinei, aua o le taimi muamua i luga o la matou upega tafaʻilagi na lolomiina ai se mea vaivai i lenei autu. E mafai ona e matamata i ai e ala i le mulimuli i le sootaga o loʻo i lalo:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E pei ona mafai ona e vaʻai, e le faigata ona maua ni avetaʻavale mo le TP-Link TL-WN725N ma e le tatau ona i ai ni faigata. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani a matou faʻatonuga ia te oe ma o le a mafai ona faʻapipiʻi au masini e faigaluega saʻo. Afai ei ai ni au fesili - tusi mai ia i matou i faʻamatalaga ma o le a matou taliina.