Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo ASUS Eee PC 1001PX netbook

MP3jam o se polokalama shareware o ana galuega e taulaʻi i le sailia, faʻalogologo ma le sii mai o musika mai faʻalapotopotoga lautele. O le faletusi o tuufaatasiga e aofia ai le sili atu ma le luasefulu vaega ma o latou uma o loʻo avanoa uma i le tulafono. O aso nei matou te valaʻauina oe e te faamasani ia oe lava i foliga uma o lenei polokalama, e pei foi ona e aoao e uiga i ona lelei ma mea le lelei.

Mo playlist

MP3jam e le gata ina maua avanoa i le faletusi o auala, ae e faʻapipiʻiina foi i latou e ala i lagona, faʻaopoopo i ai le hashtags talafeagai. O le faamalama autu o loo faaalia ai lisi sili ona lauiloa, e mafai ona e filifili se tasi oi latou e alu e faalogologo pe sii mai.

O le a e vaʻaia se lisi o pese, ma i luga o le a e vaʻai i le manoa saili. A aunoa ma le aveeseina o le hashtag, faʻafesoʻotaʻi se upu e faʻamatala ai musika e manaʻomia, mo se faataitaiga: malulu, malolo, poʻo le moe. O le polokalama o le a filifilia lipine leo, pe o fea o iai le faʻamatalaga, ma ofo atu ia oe mo le faʻalogo.

Suʻesuʻe e ala i le ituaiga

E pei ona e iloa, o vaega taʻitasi o musika e patino i se ituaiga. O le faamalama autu o le MP3jam o se lisi o faatonuga. Filifili se tasi o taʻapa ma o le ae vaʻai i se lisi o tusiata taʻalo.

Ona piki lea o le mea manaia, kiliki le igoa ma o le a otometi ona alu i le itulau o faila ma pese a lenei tusiata.

Suʻesuʻe e le tusiata

E le gata i lea, o le masini komepiuta o loo fesiligia e mafai ai ona e tusia upu i totonu ole poloka sailiili ina ia maua, mo se faataitaiga, o se tusiata e te fiafia i ai. Taʻu upu i totonu o le pusa ona kiliki lea "Saili". A maeʻa ni nai sekone, o le a maua mai le lisi. O le igoa o le kulupu poʻo le tusiata o le igoa o loʻo faʻaalia ma le fefe ma faʻaalia i le laina muamua. I le taimi nei, e mafai ona e mauaina uma ana upega tafaʻilagi ma alaga taʻitasi.

Saili i le igoa

E le masani ona iloa e le tagata faʻaaoga le igoa o le tagata poʻo le kulupu na faia lenei po o lena pese. Saili i le igoa i le MP3jam e le o se mea tele. Taʻu upu e manaʻomia ile laina ma le sailiga. Pese pese o loʻo faʻaalia i le taumatau ma faʻasolosolo e faʻapupulaina i le lanu.

Faalogo i musika

O se tasi o galuega taua a le polokalama o aso nei o le faalogologo i pese. E avanoa e aunoa ma ni tapulaa, na o nisi taimi o le download e umi se taimi. E tatau ona e kiliki i le ala talafeagai ma amata ona taʻalo. O le pese o loʻo iai nei i le piniki, samasama poʻo le lanu enaena, faʻalagolago i le autu filifilia. I le pito i lalo o le faamalama o le vaega o le pulega o musika. O loʻo i ai le taofi / amata o le toe foʻi i tua, alu i le isi poʻo le pese muamua, ma suia le leo. E le gata i lea, o le igoa o le tusiata ma le igoa o le fati o loʻo faʻaalia i le itu taumatau.

Taliaina o ala

O le tele o tagata faaaoga MP3jam e tosina atu i le tuʻuina atu o faʻasalalauga e aunoa ma se totogi o soʻo se musika. Aʻo leʻi amataina lenei faagasologa i tulaga, e fautuaina e filifili le nofoaga sili ona lelei i luga o le komipiuta o le a faia ai sau, ma o loʻo i ai foi se auala e amata ai downloadga fou taitasi i le filifilia o se faletusi fou mo le faʻaolaina.

Ma le isi, e tatau ona e kiliki i luga o se tasi o kulupu download. O le lau lanu mumu i tafatafa o le faila e nafa ma le faʻatulagaina o se tuufaatasiga eseese, ma "Download Album" - mo le album atoa. I le amataga o le tusiga na matou faamanino atu ai o le polokalama e vaeluaina. E tasi lava le tapulaa iinei ma e fesoʻotaʻi ma le download. I totonu o le lima minute e mafai ona e sii maia se maualuga o tolu taʻavale.

O le mea moni, ua fuafua tagata atiae e aveese lenei tapulaa mo se totogifuapauina. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le ae le maua le vaega i le faʻatau, o lea e tatau ai ona e kiliki le ki i totonu o le polokalama lava ia "Faʻaleleia" ma alu i le faʻatau.

Faʻalogo talafaasolopito

O mea uma na siiina mai luga o loʻo faʻaalia i se isi faʻamau. "Talafaasolopito". I lenei lisi, e mafai ona vave amata ona e le faʻalogo e aunoa ma le faʻatali mo le faʻatauina, mai iinei e mafai ona e alu i le pusa lea na faʻasaoina ai le pese.

Faasoa atu au sailiga i luga o fesoʻotaiga vavave lautele Facebook ma Twitter e ala i le kilikiina o se button faapitoa e sosoo ma le igoa o le tusiata. Faatali mo le motusia le faʻaaogaina e tatala i le 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona e faʻasalalauina se sootaga i le pese i lau lava itulau.

Suʻeina o mamanu

O le mea mulimuli tatou te tilotilo ai i lenei iloiloga o autu ia MP3jam. E tolu lanu eseese e lagolagosua, vaʻai ia i latou i tulaga. E leai se mea ofoofogia i nei ulutala, naʻo le suia o le lanu autu o le atinaʻe. E le mafai foi ona faʻatulagaina faʻasologa o mamanu.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • O se faletusi tatala o pese e sili atu ma le luasefulu maila;
  • Suʻe suʻesuʻe e ala i lagona, ituaiga ma igoa;
  • Le faʻaaogaina o faʻalautelega a le lautele mo alaga o le downloadina faaletulafono.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia gagana;
  • Faatapulaa i le sii mai o pese;
  • Leai se faamalama tulaga o le aveina o mea;
  • Le pito maualalo o autu.

I lenei iloiloga o le polokalame MP3jam e oʻo mai i se iʻuga. Ma le mea mulimuli, ou te fia fai se aotelega laitiiti. O le masini faʻapitoa e faʻatautaia lelei lana galuega, o lona pulega e faʻaogaina, o le atinaʻe e faia i se auala manaia, ma o se faletusi tele o pese o le a mafai ai e tagata uma ona sailia le auala e manaʻomia.

Faʻalogo MP3jam mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mixxx Easy mp3 downloader Musika2pc Faʻasologa o le Koluse

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MP3jam o se polokalama saoloto mo le suʻesuʻeina, faʻalogo ma le sii mai o musika mai faʻalauiloa lautele.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MP3JAM.ORG
Tau: Faʻatau
Toa: 14 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.1.5.1