GraphicsGale 2.07.05

O faʻataʻitaʻiga pixel o loʻo i ai se faʻailoga i ata ata, ma e tele naua tusiata ma na o tagata e fiafia i faʻataʻitaʻiga pika. E mafai ona e fatuina i se penitala faigofie ma se laupepa, ae o le tele o lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻi ata mo le tusia i luga o se komepiuta. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le polokalame GraphicsGale, lea e sili mo le fatuina o ia ata.

Faia ni tapoleni

E leai ni tulaga faʻapitoa iinei, o mea uma lava e tutusa ma le tele o faʻamatala faatonu. Maua avanoa saoloto o ata tetele ma mamanu na faia muamua. O paʻu lanu e mafai foi ona faʻapitoa.

Nofoaga faigaluega

O mea uma e faʻafoeina ai pulega ma le tapoleni lava ia i le tasi faamalama. O le mea lautele, o mea uma lava e talafeagai lelei, ma e leai se faʻafitauli pe a fesuiai mai isi polokalame, na o le meafaigaluega e iai se tulaga e le masani ai, e le o le itu tauagavale, e masani ona masani tagata. O le pito i lalo e le mafai ona faʻaliliu saʻo le faamalama o tagata taʻitasi i le avanoa. Ioe, o la latou lapoa ma le tulaga e suia, ae mo nisi o auala e saunia, e aunoa ma le tomai e faʻasoa mo i latou lava.

Laupepa

Pe a faʻatusatusa i isi polokalame mo le fatuina o pixel faʻailoga, o le GraphicsGale o loʻo i ai se faʻalauteleina o aofaʻiga o meafaigaluega e mafai ona aoga i le galuega. Faʻaaoga le ata e tasi po o laina ma pupuni - o le tele o lenei polokalama e le pei lenei. O mea uma lava e tumau pea le faʻamaonia: siakiina, penitala, lasso, faʻatumu, togafiti faʻanatura, sei vagana ai e leai se pipette, ae galue i le kiliki i le kī saʻo o le kusi i le vaega e manaʻomia i le pencil mode.

Pule

O le lanu lanu e le ese foi mai mea masani - ua faia mo le faaaogaina tatau, ma ua le mafai ona i ai le tele o lanu ma lanu. Afai e tatau ai, e faʻasaʻo taʻiala taʻitasi e faʻaaoga ai le faʻatalatalanoaga i lalo.

O loʻo i ai le tomai e foafoa ai le faʻafiafiaga. Mo lenei mea o loʻo i ai se nofoaga faʻasaʻo i lalo. Ae e tatau ona malamalama o lenei faiga o le sisi ma e le talafeagai, e tatau ona toe ufiufi ata taʻitasi pe kopi le mea tuai ma faia muamua suiga. E le o faʻatinoina le toe faʻaleleia o meaʻai i le auala e sili ona lelei. O le atinaʻeina o le polokalama ma e le taʻua o se oloa lelei tele mo le faʻatinoga.

O le tuʻuina atu i totonu o faʻamaumauga o loʻo i ai foi. I le taumatau o le mea o loʻo i ai se ataata o lona ata, lea e faigofie, ina ia aua le valaʻau taʻitasi taʻitasi se igoa tulaga ese mo le poloaiga. I lalo ifo o lenei faamalama o se kopi lapoa o le ata, lea e faaalia ai le nofoaga o loʻo i ai le fetuu i le taimi nei. E talafeagai lenei mea mo le teuteuina o ata tetele e aunoa ma le faʻalauteleina.

O isi togi o loʻo i luga, o loʻo i totonu o faamalama eseese poʻo nusipepa. O iina e mafai ona e faʻasaoina ai le galuega maeʻa, faʻatau atu pe faʻaulufale mai, taʻalo se animation, faia tulaga mo lanu, tapoleni ma isi pupuni.

Aafiaga

O le isi mea iloga o GraphicsGale mai isi polokalama mo pixel faʻailoga o le mafai lea ona sili atu le tele o aafiaga i se ata. E sili atu nai lo le toasefulu ma le lua o latou, ma o loʻo maua uma avanoa mo se faʻamuamua aʻo leʻi maeʻa le talosaga. O le tagata faʻaaoga e mautinoa lava e maua se mea mo ia lava, e matua aoga lava le tilotilo atu i totonu o lenei faamalama.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Tele mea faigaluega;
  • Malosiaga e galulue i nisi o poloketi i le taimi e tasi.

Faʻafitauli

  • O le leai o se gagana na fausia i le gagana Rusia, e naʻo le mafai ona mafai ona faʻaaogaina le fusi;
  • Faʻaauau le faʻatinoina o faʻalauiloa.

GraphicsGale e talafeagai mo i latou ua leva ona mananao e taumafai i latou i pixel faʻailoga, ma o le a fiafia foi tagata tomai i lenei pisinisi e faʻaaoga lenei polokalama. O lona gaioiga e sili atu le lautele atu nai lo isi polokalama faʻapitoa, ae o nisi tagata faʻaogaina atonu e le lava.

Download GraphicsGale mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tagata Faigaluega 1999 Pixelformer PyxelEdit Artweaver

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
GraphicsGale e sili ona lelei mo le faʻaalia o ata i le pixel graphic format. O lenei polokalama o le a mafai ona faʻaaogaina, e pei o tagata faʻapitoa na faʻaaogaina, ma i latou e leʻi i ai faʻamatalaga i tusitala ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: HUMANBALANCE
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.07.05