Faiga Faʻavae a le Windows Faʻapipiʻi Tagata faigaluega o loʻo faʻapipiʻiina le gaosiga

E tele le faʻaaogaina o le Windows 10 o loʻo feagai ma le mea moni o le TiWorker.exe poʻo le Windows Modules Setup Worker e faʻapipiʻiina le gaosiga, masini poo le RAM. E le gata i lea, o le uta i luga o le gaioiga e pei o isi mea e fai i le faiga e faigata.

O lenei tusi lesona o loʻo faʻamatala auʻiliʻilia le mea o loʻo i ai TiWorker.exe, pe aisea e mafai ai e se komipiuta poʻo le komepiuta ona utaina ma mea e mafai ona faia i lenei tulaga e faʻaleleia ai le faafitauli, faʻapea foi ma le auala e faʻagata ai lenei faiga.

O le a le faagasologa o le Windows Modules Installer Worker (TiWorker.exe)

Muamua, o le a le TiWorker.exe o se faagasologa na faʻalauiloaina e le TrustedInstaller auaunaga (faʻapipiʻi komipiuta Windows) pe a suʻeina ma faʻapipiʻi ia Windows 10 faʻafouga, i le taimi o le tausiga o masini faʻapitoa, faʻapea foi pe a mafai ai ma faʻalavelaveina vaega o Windows (i totonu o le Potu Pulea - Polokalama ma vaega - Suiga o vaega i luga ma le mamao).

E le mafai ona e tapeina lenei faila: e tatau mo le polokalama ona galue lelei. E tusa lava pe e te faʻamaloina lenei faila, atonu o le a taʻitaʻia ai i le manaʻoga e toe faʻafoʻisia le faiga faʻaoga.

E mafai ona faʻaaogaina le auaunaga e amataina, lea o le a talanoaina, ae masani lava, ina ia faasaʻo le faafitauli o loʻo faʻamatalaina i le tusi o loʻo iai nei ma faʻaitiitia le mamafa i luga o le masini komepiuta o le komepiuta po o le komepiuta, e le manaʻomia lenei mea.

O le TiWorker.exe taimi uma lava e mafai ona mafua ai le avega maualuga

I le tele o tulaga, o le mea moni o TiWorker.exe na te tauaveina le gaosiga o le masani lea o le faʻaaogaina o le Modules Installer. I le avea ai o se tulafono, e tupu lenei mea pe a oʻo i le taʻavale poʻo le suʻesuʻega tusi mo faʻamatalaga a le Windows 10 po o le faʻatulagaga. O nisi taimi - pe a fai le tausiga o se komepiuta po o le komepiuta.

I lenei tulaga, e masani lava ona na o le faatali mo le faila komipiuta e faamaea ai lana galuega, lea e mafai ona umi se taimi (seia oo i itula) i luga o le komepiuta feaveai ma le alu lemu, e pei foi o mataupu e le i siakiina ma sii mai mo se taimi umi.

Afai e leai se manaʻo e faatali, ma e leai se mautinoa o le mataupu o loʻo i luga, e tatau ona amata i laasaga nei:

  1. Alu i Faʻatulagaga (Maua + I) - Faʻafou ma toe faʻafou - Windows Update.
  2. Siaki mo faʻamatalaga ma faʻatali mo i latou e sii mai ma faʻapipiʻi.
  3. Toe amata lau komepiuta e faauma ai le faʻaleleia o faʻafouga.

Ma o le isi mea e ese ai, masalo, o le taotoga masani a TiWorker.exe, lea na e feagai ai i le tele o taimi: a maeʻa le isi malosiaga poʻo le toe faʻaleleia o le komepiuta, e te vaʻaia se mata uliuli (ae le pei o le Windows 10 Black Screen article), e Ctrl + Alt Del tatala le pule o galuega ma o iina e mafai ona e vaʻaia le faagasologa o le Windows Modules Installer Worker, lea e mamafa tele le komepiuta. I lenei tulaga, atonu e foliga mai e sese se mea i le komepiuta: ae o le mea moni, a maeʻa le 10-20 minute e toe foʻi mea uma i le masani, e utaina le komepiuta (ma le toe faia). O le mea moni, na tupu lenei mea ina ua faʻafefeina ma faʻapipiʻi faʻamatalaga i le toe amataina o le komepiuta.

Faʻafitauli i le galuega a Windows 10 Update

O le isi mafuaaga sili ona masani mo le uiga ese o le taualumaga TiWorker.exe i le Windows 10 Task Manager o le le saʻo le faagaoioia o le Center Update.

O iinei e tatau ona e taumafai i auala nei e faasaʻo ai le faafitauli.

Faʻasaʻoina faʻasalaga aunoa

E ono mafai ona faʻaaogaina meafaigaluega e foia ai faafitauli, lea e mafai ona faʻaaoga i laasaga nei, e fesoasoani e foia le faafitauli:

  1. Alu i le Panel Control - Faʻasalalau ma filifili "Vaʻai uma vasega" i le tauagavale.
  2. Faʻamosaʻo mea nei i le taimi e tasi: Tausiga o Faʻatonu, Faʻamatalaga Faʻamatalaga Malamalama Faʻatau, Windows Update.

A maeʻa le faʻatinoga, taumafai e suʻe ma faʻapipiʻi faʻamatalaga i totonu o le Setete 10, ma a maeʻa ona faʻapipiʻi ma toe faʻafouina le komepiuta, vaai pe faʻapipiʻi le faafitauli i le Windows Modules Installer Worker.

Tusi taiala mo le Faʻamatalaga o le Center Center

Afai o laasaga muamua na le foia le mataupu ma le TiWorker, ia taumafai i mea nei:

  1. Faʻataʻitaʻiga ma le faʻamaloiloina o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga (SoftwareDistribution folder) mai le tusiga o le Windows 10 faʻafouga e leʻi maua mai.
  2. Afai o le faʻafitauli na aliali mai ina ua maeʻa ona tuʻuina atu soʻo se antivirus po o se telefoni, faʻapea foʻi ma se polokalama mo le le faʻaaogaina o le "spyware" galuega a Windows 10, e mafai foi ona aʻafia ai le gafatia e sii mai ma faʻapipiʻi faʻamaumauga. Taumafai e liliu i latou mo sina taimi.
  3. Siaki ma toe faʻafoʻisia le saʻo o faila faila e ala i le faʻatulagaina o le laina o le laina e avea ai ma sui o le Pule e ala i le taʻaloga sao-i luga o le "Start" button ma ulufale atu i le poloaiga muta / i luga o le initaneti / fufulu-ata / toe faʻaleleia (sili atu: Siaki le faʻamaoni o faila faila a le Windows 10).
  4. Fai se taʻavale mamā o le Windows 10 (faʻaletonu ma isi polokalama faʻaletonu) ma siaki pe o le a faʻaogaina le sailiga ma le faʻatulagaga o faʻafouga i totonu o faatulagaga o mea faigaluega.

Afai e afaina mea uma i lau polokalama, ona tatau loa lea ona fesoasoani se tasi o auala i lenei itu. Ae peitaʻi, afai e le tupu lenei mea, e mafai ona e suʻeina isi auala.

Faʻafefea ona faʻaoʻo TiWorker.exe

O le mea mulimuli e mafai ona ou ofoina i le tulaga o le foia o le faafitauli o le taofia lea o TiWorker.exe i le Windows 10. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  1. I le pule o galuega, aveese le galuega mai le Windows Modula Installer Worker
  2. Faasolo le Win + R i luga o le piano ma ulufale i auaunaga.msc
  3. I le lisi o tautua, saili le Windows Installer Installer ma faalua-kiliki.
  4. Taofi le 'auʻaunaga, ma le seti set set set "Disabled".

A maeʻa, e le amataina le faagasologa. O le isi vaega o le auala lava lea e tasi e le mafai ai ona faʻaaogaina le Windows Update service, ae i lenei tulaga, o le a le mafai ona e faʻaleleia faʻafouina faʻalelei (e pei ona faʻamatalaina i le tusiga o loʻo taua i luga e uiga i le le mauaina o faʻamatalaga a le Windows 10).

Faamatalaga faaopoopo

Ma nisi faʻamatalaga e uiga i le maualuga maualuga na faia e TiWorker.exe:

  • O nisi taimi e mafai ona mafua mai lenei mea i masini e le faʻatusatusaina poo a latou masini komepiuta i le taʻavale, aemaise lava, na feagai ma le HP Support Assistant ma auaunaga a tuai tifaga o isi brands, pe a uma ona aveeseina - ua mou atu le uta.
  • Afai o le faagasologa e mafua ai se galuega le lelei i le Windows 10, ae le o se taunuuga o faafitauli (o lona uiga e alu ese pe a mavae sina taimi), e mafai ona e setiina se mea e sili ona taua mo le faagasologa i le pule o le galuega: i le taimi lava e tasi, o le a tele lona galuega, ae TiWorker.exe o le a itiiti le aafia i mea o loʻo e faia i luga o le komepiuta.

Ou te faʻamoemoe o nisi o fautuaga fautuaina o le a fesoasoani e faasaʻo le tulaga. A leai, taumafai e faʻamatala i faʻamatalaga, pe a maeʻa o loʻo i ai se faʻafitauli ma mea ua maea ona fai: atonu e mafai ona ou fesoasoani.