Suʻe ma download le avetaʻavale mo HP LaserJet 1100

I le lalolagi faʻaonaponei o gaioiga e puleaina e auala e lua faʻaogaina - Android ma iOS. E tofu lava ma ona lava lelei ma faʻafitauli, ae ui i lea, o taʻiala taʻitasi e faʻaaogaina le puipuiga o faʻamaumauga i le masini i auala eseese.

Virus i luga o le iPhone

Toeitiiti lava o tagata iOS uma na faʻaaogaina mai le Android o loʻo mafaufau pe faapefea ona siaki le masini mo viruses ma o iai? E tatau ona faʻapipiʻi masini i luga o le iPhone? I totonu o lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai pe faʻafefea ona faʻafefe faʻamaʻi i luga o le masini faʻaogaina o iOS.

Le i ai o siama i luga o le iPhone

I le talafaʻasolopito atoa o Apple ma le iPhone aemaise lava, e sili atu ma le 20 mataupu o faʻamaʻi o nei masini na faamaumauina. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o iOS o se OS tapunia, avanoa i faila faila mo le faʻaaogaina masani o tagata.

E le gata i lea, o le atiina ae o se siama, mo se faataitaiga, Togafitiga mo le iPhone - e taugata tele e faʻaaoga ai se tele o punaoa, faʻapea foi le taimi. E tusa lava pe faʻaalia mai se ituaiga o siama, e vave ona tali atu tagata faigaluega a le Apple ma faʻateʻa vave ona faʻafitauli i totonu o le tino.

O le faʻamautinoa o le saogalemu o lau telefoni feaveaʻi o iOS e tuʻuina atu foʻi e ala i le faʻamautuina lelei o le Faleoloa Store. O talosaga uma e sii mai e lē e ona le iPhone, ua maeʻa faʻamaonia mo siama, o lea e le aoga ai le faʻaaogaina o le siama.

Le manaʻoga mo le antivirus

O le ulufale atu i le Faleoloa Store, o le a le mafai ona iloa e le tagata faʻaaoga se numera tele o faʻamaʻi-leaga, e pei o le Play Market. E mafua lenei mea ona o le mea moni, e le o manaʻomia, ma e le mafai ona latou maua le mea e le o iai. E le gata i lea, o nei talosaga e leai se avanoa i vaega o le polokalama iOS, o le mea lea, e leai se mea e mafai e le antivirus software mo le iPhone ona maua se mea pe faʻamoemoe foi e faʻamama le telefoni.

Pau lava le mea e ono manaʻomia ai polokalame antivirus i iOS atonu o le faia o nisi o galuega patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipuiga o le gaoi mo le iPhone. E ui lava e mafai ona luitauina le aoga o lenei galuega, talu mai le amataina o le 4th version o le iPhone o loʻo i ai se galuega i totonu "Saili le iPhone"lea e galue foi e ala i le komepiuta.

iPhone ma le jailbreak

O nisi tagata e faaaogaina se iPhone ma se jailbreak: pe na latou faia lenei faiga ia i latou lava, pe ua latou faatauina se telefoni ua uma ona tuiina. O lea faiga ua faia i le taimi nei i luga o meafaigaluega a Apple, talu ai ona o le leaga o le iOS version 11 ma le maualuga e tele se taimi e alu ai ma e na o ni nai tagata atamamai e mafai ona faʻaaogaina. I luga o le augatupulaga o le faiga o mea faigaluega, na tatalaina ai falepuipui i taimi uma, ae o lenei ua suia mea uma.

Afai ei ai pea se masini a le tagata faʻaoga i le faʻaogaina atoatoa o le faila (e ala i le faʻataʻitaʻiga ma le maua o aʻafiaga i luga o le Android), o lona uiga o le avanoa e maua ai se siama i luga o le upega tafailagi poʻo isi foi punaoa e tumau pea le leai. O le mea lea, e leai se manatu i le siiina o antiviruses ma isi faʻamaoniga. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona tupu - o le a le manuia le iPhone pe amata foi ona galue lemu, faatasi ai ma le mea e te manaʻomia e faʻafefeteina ai le tino. Ae e le mafai ona tatou vavaeeseina le ono mafai ona maua i siama i le lumanaʻi, aua o le alualu i luma e le tumau. Ona avea lea o se iPhone ma se jakebreak e sili atu le siakiina o siama e ala i le komepiuta.

Faʻafitauli faʻapipiʻi i le IPhone

O le tele o taimi, afai o le masini e telegese pe le lelei le galue, faatoa toe toe faʻafouina pe toe faʻatutuina ia tulaga. E le o se ghostly virus poʻo se mea leaga lea e tatau ona tuuaiina, ae mafai polokalama poʻo feteʻenaʻiga tulafono. Afai e faʻaauau pea le faafitauli, e mafai foi ona fesoasoani e faʻafouina le faiga faʻaogaina i le lomiga aupito lata mai, talu ai o le tele o taimi e aveesea ai buka mai faʻasologa muamua.

Filifiliga 1: Faʻateleina ma toe faʻamalosi

O lenei metotia e masani lava ona fesoasoani i faafitauli. E mafai ona toe faʻafouina i le masani masani ma i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, pe a le tali le laupepa i le oomiina ma e le mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaaogaina mea faʻapipiʻi. I le tusiga o loʻo i lalo e mafai ona e faitau i le auala e toe amata lelei ai le iOS-smartphone.

Faitau atili: Faʻapefea ona toe faʻafouina le iPhone

Filifiliga 2: Faʻaleleia OS

O le faʻaleleia o le a fesoasoani pe a amata ona faʻagesegese lau telefoni pe i ai foi ni atigipusa e faʻalavelave ai i taʻaloga masani. O le faʻafouga e mafai ona faia e ala i le iPhone lava ia i totonu o faʻalapotopotoga, faʻapea foi i le iTunes i le komepiuta. I le tusiga o loʻo i lalo, matou te faʻamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia lau iPhone i le lomiga fou

Filifiliga 3: Toefaʻutuʻu tulaga

Afai o le toe toe faʻafouina poʻo le faʻafouina o le OS e leʻi foia ai le faafitauli, o le isi laasaga o le toe faʻatuina lea o le iPhone i fausaga fausaga. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faasaoina au faʻamaumauga i le ao ma mulimuli ane toe faʻafouina i se seti fou masini. Faʻafefea ona faʻatino lelei sea faiga, faitau le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

O le iPhone o se tasi lea o masini feaveaʻi masini feaveaʻi i le lalolagi, talu ai e leai ni vaʻavaʻaia poʻo ni aʻafiaga e mafai e se siama ona ulu mai. O le faʻaaogaina pea o le Faleoloa Store e taofia ai foi tagata faaaoga mai le siiina mai o masini. Afai e leai se tasi o metotia o loʻo i luga e fesoasoani e foia ai le faafitauli, e tatau ona e faʻaali atu le telefoni i se tekonolosi auaunaga a le Apple. Tagata faigaluega o le a latou maua le mafuaʻaga o le faafitauli ma ofo atu a latou fofo.