Faleʻoloa Moni 3.59

O le faʻaaogaina o le polokalama mo faʻatau oloa o le a faafaigofieina ai le faʻatulagaina o faʻatau ma faʻatau, lea e matua aoga lava mo pisinisi ma faleoloa o loʻo aafia i lenei faiga. O lenei mea o le a fesoasoani i se polokalama faigofie Polokalama Moni. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Saini i totonu

E tolu ituaiga o tagata faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoga o se numera e le faʻapulaaina o cashiers. E mafai ei latou taʻitasi ona maua a latou lava faʻaupuga ma latou lava avanoa, lea e faʻatautaia e le pule e ala i le lisi na atofaina. E na ona e manaʻomia le makaina o se gaioiga patino e pei o le gaioiga poʻo le poloka ina ia mafai ona faʻaaoga i le tagata faigaluega.

Faʻailoga e ala i le faʻatumu o pepa pe a uma le faʻalauiloaina o le polokalame. Faʻamaoti se tasi o tagata o loʻo i ai nei ma ulufale i le upu faʻamaonia. O le pule e sau mai le faaletonu e aunoa ma se faʻaumau, mulimuli ane e mafai ona faʻaopopo i le faamalama lea na faʻamatalaina i luga. E tatau ona faia le faiga lava e tasi mo tagata faigaluega taitasi.

Pisinisi Lautele

O lenei faagasologa e tatau ona faia, aua o le Faleoloa Moni e le o iloa le mea o loʻo e faʻatau atu, i le a le tau ma le tele o le oloa o loʻo i totonu o le lafu. E ala i le tele o le faatauina mai o le auala pito sili ona faigofie e faaopoopo atu ai e le na o le oloa, ae o loʻo faʻapipiʻi foi.

O le konekarate e faʻapipiʻi faigofie lava - na o le ulu atu i ana faʻamatalaga. Manaomia e faʻatumu uma faʻafanua sei vagana ai faʻamatalaga. O le tagata faʻapolopolo ua faʻapolopolo o le a faʻaalia i luga o le laulau na tofia i ai, ma e mafai ona filifilia i le taimi o le faʻatau.

Faaopoopoga oloa

I le tulaga o le tele o le faʻatau, le igoa, code (atonu e le o iai, ae tatau ona faʻatumu le fanua), o le aofaiga ma le aofaiga o le faʻatauga o loʻo faʻaalia. O lea e tatau ona e faia faʻatasi ma oloa taitasi, ona manatuaina lea e le polokalama mea uma ma o le a sili atu ona faigofie i le isi faatau.

Suʻega o Hua

E ala atu i lenei faamalama e mafai ona e suʻe igoa uma o loʻo i ai. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona e ulufale i totonu o le laina faasoasoa le parakalafa e iloa mo le polokalama e faatino ai le sailiga. O tali o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Fefaʻatauaʻiga faʻatau

A maeʻa ona faʻatau ma faʻaopopo oloa, e mafai e cashiers ona faʻaaoga lenei faamalama. I le pito i luga, o igoa uma o loʻo iai nei, i le taimi o le faʻatau, e tatau lava ona e filifili se tasi pe sili atu. Lalo o se faʻaitiitiga, tinoitupe ma, pe a manaʻomia, ua faaopoopo se tusi. Ona mafai lea ona e togi le lisiti, lolomi le iniseti po o le faletusi.

Afai e toe faʻafoʻi e le tagata faʻatau, o loʻo faʻaalia i se isi faamalama pe a faʻatumu le fomu ma ua faʻaalia se siaki. Ona mafai ai lea e le pule ona vaʻai i lenei mea mo faʻamatalaga auiliili o faamatalaga.

Faʻamaumauga o faʻatauga o loʻo faʻaalia i se isi lisi. O iinei e mafai ai e le pule ona filifili le vaitaimi lea e manaʻo ai e maua faʻamatalaga, tupe, fesuiaiga poʻo le faʻaaogaina. O faʻamatalaga uma o le a faʻaalia i luga o le laulau. I le faʻaopoopoga, o le faʻatulagaina o le faʻamatalaga e avanoa e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai.

Fualaau aina

O se mea aoga tele mo i latou e le o iai se tasi o vaega o le faʻatau atu, poʻo le i ai o le tele o oloa. O iinei e mafai ona vaevaeina i vaega ma lalo ifo ile lisi o mea uma i le tau ma le aofaiga oi ai nei. I le pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le tau aofaʻiga o oloa uma ma la latou aofaiga.

Pepa faʻatau

I le faaopoopo atu i ai, o loʻo i ai le avanoa e faʻaopoopo ai pepa faʻamalo. O latou fuainumera ma igoa o le pule o loʻo faʻaalia i luga o le laulau pito i luga. Kiliki i se tagata patino e vaʻai i lalo o lana lisi o faʻatauga ma le aofaiga ma le igoa o le oloa. Fesuiai i le va o nusi e matamata ai i faʻataʻaiga o tagata faʻatau pe faʻatau.

Manunuʻu

E matua talafeagai lava le faʻaogaina o pupuu kesi mo fesoʻotaʻiga vave ma le polokalama. I totonu o lenei faamalama o le lisi atoa lea ma o loʻo avanoa e suia mo tagata e toʻalua ma mo mea uma.

Polokalame polokalame

E tele naua vaega i totonu o le Faletupe Moni e mafai ona sui. O i latou uma ua vaevaeina i ni vaega, lea e mafai ai e oe ona maua vave le manoa manaomia. Faʻafetai i le faʻatautaia o le polokalame ua faʻamoemoeina mo se kamupani faapitoa. E taua le taulaʻi atu i isi faʻamaufaʻailoga, lea o le ae maua ai nisi faʻamatalaga sili atu.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Talosaga pepa faʻasoa;
  • Faʻasalalau lautele ma le lagolagoina o sulufana.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • O se mea e le mautonu.

O le mea lenei ou te fia taʻuina atu e uiga i le Fale Moni. I se tulaga lautele, o se polokalame lelei lea mo le faʻatau atu, ae e le mafai ona faʻataʻitaʻiina ana galuega uma i se faiga saoloto, talu ai ua taofia.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le Faletupe Tutotonu

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Fale faʻatau Acronis True Image Acronis True Image: fatuina masini komepiuta puʻe Acronis True Image: faatonuga lautele

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Faleoloa Moni o se polokalame lautele mo le faʻatau atu. E lagolagoina ai le numera o tagata e faʻaaogaina, ma o le pulea o pisinisi o le a faigofie ma faigofie.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Osinavi
Tau: $ 30
Toa: 15 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.59