Faʻafefea ona faʻaaoga WebMoney

WebMoney o le telefoni sili ona lauiloa eletise i totonu o atunuu CIS. E manatu o ia e tofu tagata o le ekalesia ma a latou lava tupe, ma o loʻo i ai se tasi pe sili atu tupe (i tupe eseese). O le mea moni, faatasi ai ma le fesoasoani a nei pusa, o le faʻatulagaga e fai. WebMoney e mafai ai ona e totogi mo faʻatau i luga o le Initaneti, totogi ai mea aoga ma isi auaunaga e aunoa ma le tuua o lou fale.

Ae, e ui i le faigofie o WebMoney, e toatele e le iloa pe faʻapefea ona faʻaogaina lenei faiga. O le mea lea, e talafeagai le iloiloga o le faʻaogaina o WebMoney mai le taimi o le resitalaina i le faʻatinoga o galuega eseese.

Faʻafefea ona faʻaaoga WebMoney

O le faagasologa atoa o le faaaogaina o WebMoney e tupu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a lenei polokalama. O le mea lea, ao leʻi amataina la matou faigamalaga ofoofogia i le lalolagi o tupe faʻaalu eletise, alu i lenei 'upega tafaʻilagi.

WebMoney official official website

Laasaga 1: Faamauina

Saunia le mea o loʻo mulimuli mai ao leʻi lesitalaina:

  • tusifolau (o le ae manaʻomia lana faasologa, numera, faʻamatalaga e uiga i le taimi ma o ai na tuʻuina mai ai lenei pepa);
  • numera e iloagofie ai;
  • lau telefoni feaveai (e tatau foi ona faailoa i le resitalaina).

I le lumanai, o le a faʻaaogaina le telefoni e te ulufale ai i le polokalama. O le mea sili o le a pei o lena muamua. Ona mafai lea ona e alu i le faiga o faamauga E-num. O nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o lenei polokalama e mafai ona maua i le WebMoney Wiki page.

Faamauina le WebMoney e tupu ile nofoaga aloaia o le polokalama. Ina ia amata, kiliki i le "Faamauina"i le pito i luga taumatau o le itulau amata.

Ma e tatau lava ona e mulimuli i faatonuga o le polokalama - ulufale i lau telefoni feʻaveaʻi, faʻamatalaga patino, siaki le numera ulufale ma atofa se upu faila. O lenei faagasologa o loʻo faʻamatalaina atili auiliiliga i le lesona e uiga i le resitalaina i le polokalama WebMoney.

Lesona: Faamauina i WebMoney mai le sasa

I le taimi o le resitalaina, o le ae faia se atotupe muamua. Ina ia fatuina se lona lua, e tatau ona e maua le isi vaega o le tusi faamaonia (o le a talanoaina atili). I le aotelega, e 8 ituaiga o pusa lapoa o loʻo maua i le WebMoney system, aemaise lava:

  1. Z-pusa (pe na o le WMZ) o se atotupe ma tupe e tutusa ma US Amerika i le fesuiaiga o le taimi nei. O lona uiga, o le tasi le iunite o tupe i le Z-pusa (1 WMZ) e tutusa ma le US tala Amerika.
  2. R-pusa (WMR) - o tupe e tutusa ma le rūpasi Rusia.
  3. U-pusa (WMU) - Ukrainian hryvnia.
  4. B-pusa (WMB) - Belarusian rubles.
  5. E-pusa (WME) - Euro.
  6. G-Pusa (WMG) - o tupe i lenei atotupe e tutusa ma auro. 1 WMG e tutusa ma le tasi gram auro.
  7. X-Pusa (WMX) - Bitcoin. 1 WMX e tutusa ma Bitcoin.
  8. C-pusa ma le D-pusa (WMC ma le WMD) o ituaiga faʻapitoa e faʻaaogaina e faʻatinoina ai faʻatagaga - tuʻuina atu ma le toe totogiina o nonogatupe.

O lona uiga, a uma ona e lesitala, e te mauaina se atotupe e amata i se tusi e fetaui ma le tupe ma lau faʻailoga tulaga ese i totonu o le polokalama (WMID). Ae o le atotupe, pe a uma le mataitusi muamua o loʻo i ai se numera 12-numera (mo se faʻataʻitaʻiga, R123456789123 mo ropu Rusia). E mafai ona maua le WMID i le faitotoa o le polokalama - o le ai luga i le tulimanu pito i luga.

Laasaga 2: Faʻatasi ma faʻaaoga le Tausi

O le puleaina o mea uma i WebMoney, faʻapea foʻi ma faʻatinoga uma o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai se tasi o lomiga o le WebMoney Keeper. I le aofaiga atoa e tolu:

  1. WebMoney Keeper Standard o se faʻamaumauga masani lea e galue i totonu o se masini komepiuta. O le mea moni, pe a uma le lesitala e te alu i le Tausi Standard ma o le ata i luga o loʻo faʻaalia ai lona atinaʻe. E te le manaʻomia le faʻapipiʻiina i se tasi sei vagana ai le OS OS (e mafai ona latou faia i luga o le itulau ma auala o le pulega). O le vaega o totoe o lenei lomiga o le Tagata Tausi e maua pe a e alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a WebMoney.
  2. WebMoney Keeper WinPro - se polokalama e faʻapipiʻi i luga o se komepiuta e pei lava o isi. E mafai foi ona e sii maia i luga o le itulau o auala o pulega. O lenei lomiga e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai se faila faila faapitoa, lea e faia i luga o le uluai faʻalauiloa ma teuina i luga o se komepiuta. E taua tele le aua neʻi leiloa le faila faila, mo le faʻamaoni e mafai ona faʻaolaina i luga o faʻasalalauga faʻatagaina. O lenei lomiga e sili atu ona faʻatuatuaina ma faigata tele ona aʻafia, e ui lava i totonu o le Faʻamaumauga Faʻamaumauga e matua faigata lava ona faʻaaogaina se avanoa e le faʻatagaina.
  3. WebMoney Keeper Mobile o se polokalama mo smartphones ma fualaau. E i ai lomiga o le Keeper Mobile mo Android, iOS, Windows Telefoni ma Blackberry. E mafai foi ona e sii maia nei kopi ile itulau o le pulega.


Faatasi ai ma le fesoasoani a nei polokalama e tasi, ua e ulu atu i le WebMoney polokalama ma sili atu lau puleaina o lau teugatupe. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le okaina i totonu, e mafai ona e aʻoaʻo mai le lesona e uiga i le faatagaga i WebMoney.

Lesona: 3 auala e ulufale ai i le atotupe WebMoney

Laasaga 3: Maua se tusi faamaonia

Ina ia maua avanoa i nisi o galuega a le polokalama, e tatau ona e maua se tusi faamaonia. I le aofaiga atoa e 12 ituaiga o tusi faamaonia:

  1. Tusi a le Aleia. O lenei ituaiga tusi faamaonia e tuʻuina atu pe a uma ona resitalaina. E maua ai le aia tatau e faʻaaoga ai se atotupe e tasi, lea na faia ina ua maeʻa ona resitala. E mafai ona toe faʻatumu, ae o le toesea o tupe mai le mea o le a le aoga. O le faia o se atotupe lona lua e le mafai foi.
  2. Tusifolau aloaia. I lenei tulaga, o le tagata e umia sea tusi faamaonia ua uma ona maua le avanoa e fatu ai pusa lapoa fou, toe faʻatumu, faʻaitiitia tupe, fefaʻasoaaʻi se tasi tupe mo se isi. E le gata i lea, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi e tagata o loʻo iai se tusi aloaʻia le tautua lagolago i le polokalama, tuʻuina atu manatu i le WebMoney Advisor auaunaga ma faia isi gaioiga. Ina ia maua sea tusi faamaonia, e tatau ona tuʻuina atu lau faʻasalalauga ma faʻatali mo la latou faʻamaoniga. O le faʻamaoniga e faia i le fesoasoani a lala sooupu a le malo, o lea e taua tele le tuʻuina atu o faʻamatalaga saʻo.
  3. Tusi Muamua. O lenei tusi faamaonia ua tuʻuina atu ia i latou o loʻo tuʻuina atu le PhotoID, o lona uiga, o se ata oi latou lava ma se tusifolau i le lima (o le faasologa ma le numera e tatau ona iloa i le tusifolau). E tatau foi ona e auina atu se kopi kopi o lau tusifolau. E le gata i lea, o le uluai tusi faamaonia e mafai ona maua mai le tagata e faʻapipiʻiina, mo tagatanuu o le Rusia Federation i luga o le taulaga o tautua a le malo, ma mo tagatanuu o Ukraine - i le polokalama BankID. O le mea moni, o le tusifolau patino o se ituaiga laasaga i le va o se tusifolau aloaia ma se tusifolau patino. O le isi tulaga, o lona uiga, o se tusifolau patino, e maua ai le tele o avanoa, ma o le tulaga muamua e te maua ai le avanoa e maua ai oe lava.
  4. Faletusi patino. Ina ia maua sea tusi faamaonia, e tatau ona e faafesootai le nofoaga tutotonu o tusi faamaonia i lou atunuu. I lenei tulaga, e tatau ona e totogiina mai le 5 i le 25 tala (WMZ). Ae o le tusi faamaonia a le tagata lava ia ua aumaia ai vaega nei:
    • Faʻaaoga le Merchant WebMoney Transfer, se polokalama faʻapipiʻi vave (pe ae totogiina se faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le WebMoney, e faʻaaoga lenei faiga);
    • ave ma tuʻuina atu nonogatupe i luga o se faʻaunegatupe tau aitalafu;
    • maua se pepa faapitoa WebMoney ma faʻaaoga mo tupe totogi;
    • faʻaaoga le auaunaga Megastock e faʻasalalau a latou faleoloa;
    • tuuina atu uluai tusi faamaonia (i nisi auiliiliga i luga o le itulau o polokalama o fesootaiga);
    • fatufatu faʻatautaia fefaʻatauaʻiga i luga o le DigiSeller auaunaga ma sili atu.

    I se tulaga lautele, o se mea sili ona aoga pe afai ei ai sau faleoloa i luga o le initaneti pe o le ae faia.

  5. Tusi Faamaonia Tusi. O lenei tusi faamaonia e maua ai le avanoa e te fefaatauai ai ma le fesoasoani a WebMoney. Ina ia mauaina, e tatau ona i ai sau tusifolau patino ma luga o lau 'upega tafaʻilagi (ile faleoloa i luga o le initaneti) faʻamaonia lau pusa mo le mauaina o totogi. E le gata i lea, e tatau ona resitala i le mekasini Megastock. I lenei tulaga, o le tusi faʻatau a le tagata faatau o le a tuʻuina atu aunoa.
  6. Tusitala o Tusitusi. Afai e faamauina le masini tala o tupe i le polokalama o le Capitaller system, o le a tuʻuina atu se tusi faamaonia e aunoa ma se totogi. Faitau atili e uiga i masini paketi ma lenei faiga i le itulau o le tautua.
  7. Tusi faamaonia o masini totogi. Tuuina atu i kamupani (e le o tagata taitoatasi) e faʻaaogaina fesoʻotaiga XML mo a latou faleoloa i le initaneti. Faitau atili i luga o le itulau ma faʻamatalaga e uiga i masini fofo.
  8. Tusi Faamaonia Tusi. O lenei ituaiga tusi faamaonia ua faamoemoeina mo na o tagata atiaeina o le WebMoney Transfer system. Afai o oe, o le a tuʻuina atu se tusi faamaonia pe a faʻatagaina i le galuega.
  9. Resitara Tusi Faamaonia. O lenei ituaiga tusi faamaonia ua fuafuaina mo i latou o loʻo galulue o se resitala ma ua i ai le aiā tatau e tuʻuina atu ai isi ituaiga o tusi faamaonia. E mafai ona e maua se tupe i lenei mea, aua e tatau ona e totogiina mo le mauaina o ni ituaiga o tusi faamaonia. E le gata i lea, o lē e ona sea tusi faamaonia e mafai ona auai i le galuega o le faia o faaiuga. Ina ia mauaina, e tatau ona e ausia manaoga ma faia se saofaga e $ 3,000 (WMZ).
  10. Tusi Faamaonia o Auaunaga. O lenei ituaiga tusi faamaonia e le o faamoemoeina mo tagata taitoatasi pe mo vaega faaletulafono, ae naʻo auaunaga. I WebMoney o loʻo i ai auaunaga mo pisinisi, fesuiaiga, faʻaaogaina o faʻatusatusaga ma isi. O se faʻataʻitaʻiga o se auaunaga o le Exchanger, lea ua mamanuina e fesuiai se tasi tupe mo se isi.
  11. Tusi faamaonia o le faʻamaonia. O le faʻamaoni o se tagata o ia foi o se tagata faigaluega o le polokalama WebMoney. E maua ai le gaosiga ma gaioiga mai le polokalama WebMoney. Ina ia maua sea tusi faamaonia, e tatau i se tagata ona tuuina atu faʻamaoniaga mo ia gaioiga.
  12. Tusi Faamaonia o Faʻatonu. O le kamupani lenei (i le taimi nei WM Transfer Ltd.), lea e maua ai le polokalama atoa.

Faitau atili e uiga i le tusi faamaonia i le itulau Web Wiki WebMoney. A maeʻa le lesitala, e tatau i le tagata faʻaoga ona maua se tusi aloaʻia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻamaonia au faʻamatalaga o tusi folau ma faʻatali mo le faaiuga o le latou faʻamaoniga.

Ina ia iloa po o le fea tusi faamaonia o loʻo i ai i le taimi nei, alu i le Keeper Standard (i totonu o le masini). O iina, kiliki i le WMID poʻo totonu o le faatulagaga. E lata i le igoa o le a tusia ai le ituaiga tusi faamaonia.

Laasaga 4: Faʻatoagaina o Faʻamatalaga

Ina ia faʻatumu lau upega tafailagi WebMoney, e 12 auala:

  • mai se pepa faletupe;
  • faʻaaogaina o le laina;
  • faʻaogaina o faʻaletupe teuina i luga o Initaneti (o se faʻataʻitaʻiga o ia Sberbank online);
  • mai isi faiga faʻaletupe eletise (Yandex.Money, PayPal, ma isi);
  • mai le tala i le telefoni feaveaʻi;
  • e ala mai i le WebMoney cash;
  • i le paranesi o so o se faletupe;
  • faʻaaogaina tupe faʻafesuiaʻi (Western Union, CONTACT, Anelik ma UniStream faʻaaogaina, i le lumanaʻi e mafai ona faaopoopoina lenei lisi i isi auaunaga);
  • i le ofisa meli a Rusia;
  • faʻaaogaina le upega tafailautusi o le WebMoney;
  • e ala i auaunaga tau fesuiaiga faapitoa;
  • faʻafeiloaʻi i le malupuipuia ma le Guarantor (faʻaagaga mo Bitcoin tupe).

E mafai ona e faʻaaoga uma nei metotia i le itulau o auala e toe faʻatumu ai lau upega tafailagi WebMoney. Mo faʻamatalaga auiliili i auala uma e 12, vaai le lesona o le toe faʻaleleia o le ato tupe WebMoney.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻatumu le WebMoney

Laasaga 5: Aveesea

O le lisi o auala e ave i tua e toetoe lava ogatasi ma le lisi o tupe e ulufale ai. E mafai ona e faʻaaoga tupe faʻaaoga:

  • faʻafeiloaʻi i se pepa faletupe e faʻaaoga ai WebMoney;
  • faʻafeiloaʻi atu i se pepa faletupe e faʻaaoga ai le telepay auaunaga (faʻafefe televave, ae o le komisi e sili atu ona totogi);
  • tuʻuina atu o se pepa malō (tupe e otometi ona faʻafeiloaʻi atu i ai);
  • tupe faʻafesoʻotaʻi (Western Union, CONTACT, Anelik ma UniStream faʻaaogaina);
  • faaliliuina atu faletupe;
  • Ofisa o fefaʻatauaʻiga WebMoney i lau 'aʻai;
  • tau fesuiaiga mo isi tupe faaeletoroni;
  • meli lafo atu;
  • toe faʻafoʻi mai le teugatupe a le Guarantor.

E mafai ona e faʻaaoga nei metotia i luga o le itulau ma auala faʻaaoga, ma faʻamatalaga auiliili mo latou taʻitasi e mafai ona iloa i le lesona fetaui.

Lesona: Faʻafefea ona toesea tupe mai WebMoney

Laasaga 6: Maua i luga le tala i se isi tagata o le polokalama

E mafai ona e faia lenei taotoga i vaega uma e tolu o le polokalama WebMoney Keeper. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faia lenei galuega i le Faʻataʻotoga Faʻamau, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu i le lisi o le atotupe (atigipusa ata i le laulau i le agavale). Kiliki i le atotupe o le a faia ai le fesiitaiga.
  2. I le pito i lalo, kiliki i le "Faʻaliliuina tupe".
  3. I le lisi o le matūua, filifili "I luga o le atotupe".
  4. I le isi faʻamalama, tusi uma faamatalaga manaʻomia. Kiliki "Ok"i le pito i lalo o le faamalama matala.
  5. Faamaonia le fesiitaiga e faaaoga ai le numera E-num po o le SMS-code. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Maua le faʻailoga... i le pito i lalo o le faamalama matala ma ulufale i le numera i le isi laasaga. E taua lenei mo le faamauga e ala i le SMS. Afai e te faaaogaina le E-num, e tatau ona e kiliki i le faamau lava lea, na o le faamauga o le a tupu i se auala e ese lava.


I le Keeper Mobile, o le atigilima e toetoe lava tutusa ma ei ai foi le ki "Faʻaliliuina tupe"Ae mo Chiper Pro, o loʻo i ai se mea e sili atu nai lo togafitiga e faia iina. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le tuʻuina atu o tupe i le atotupe, faitau le lesona e uiga i tupe faʻaalu.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaalu tupe mai WebMoney i WebMoney

Laasaga 7: Faʻasalaga Tau Tupe

O le polokalama WebMoney e mafai ai ona e tusia ma totogi. O le faʻatulagaga e tutusa lava ma le olaga moni, naʻo totonu o le faʻavae o WebMoney. Tasi le tagata na te tuʻuina atu le pili i le isi, ao le isi e tatau ona totogi le tau manaʻomia. Ina ia faʻailoa WebMoney Keeper Standart, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Kiliki i le atotupe i le tupe lea o le a faia ai le manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e maua tupe i rubles, kiliki i le atotupe WMR.
  2. I le pito i lalo o le faamalama matala, kiliki i le "Faʻasalaga".
  3. I le isi laʻo, ulufale i le i-meli poʻo le WMID o le tagata e te manaʻo e teu ai. Faʻasoa foi le aofaʻi ma, pe mafai, se tusi. Kiliki "Ok"i le pito i lalo o le faamalama matala.
  4. A maeʻa lena, o le tagata o loʻo faʻataunuʻuina o le a maua se faʻamatalaga e uiga i lenei mea i lana tausi ma e tatau ona totogi le pili.

WebMoney Keeper Mobile ei ai le faiga lava e tasi. Ae i totonu o WebMoney Keeper WinPro, i le inisiua, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Kiliki "Toto"i le taumatau pito i luga. I totonu o le lisi, filifili le aitema"Faʻamatalaga mai fafo"Faʻafeiloaʻi le fetuu ma filifili i le lisi fou."Tusi i fafo… ".
  2. I totonu o le isi faʻasalaga faʻapipiʻi tutusa ia auiliiliga e pei ona i ai i le mataupu o le tausia le Standard - le tagata e faʻaaogaina, le aofaiga ma le tusi. Kiliki "Le isi"ma faʻamaonia le faʻamatalaga e faʻaaoga ai le numera E-num poʻo le SMS.

Laasaga 8: Faʻatau Tupe

WebMoney e mafai ai foi e oe ona fesuiai se tasi tupe mo se isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻomia le fesuiaiga o rubles (WMR) mo hryvnias (WMU), i le Keeper Standard ia faia mea nei:

  1. Kiliki i le atotupe, o tupe mai lea o le a fesuiai. I la tatou faataitaiga, o le R-pusa tupe lenei.
  2. Kiliki "Faʻasoa tupe".
  3. Ulufale mai le tupe lea e te manaʻo e maua ai tupe i le fanua "Faʻatau"I la tatou faataitaiga, o le hryvnia, o lea tatou te ulufale ai i le WMU.
  4. Ona e mafai lea ona faʻatumu se tasi o le fanua - poo le tele foi e te manaʻo e maua (ona fai lea o le fanua "Faʻatau"), po o le a le tele e mafai ona e tuʻuina atu (fanua"O le a ou tuuina atu") O le lona lua o le a faatumuina i le otometi. I lalo ifo o nei fanua o le pito maualalo ma le aofai maualuga.
  5. Kiliki "Ok"i le pito i lalo o le faamalama ma faʻatali mo le fefaʻatauaiga. E masani lava e le sili atu ma le tasi le minute le faagasologa o lenei gaioiga.

Ma le isi, i le Keeper Mobile, o mea uma lava e tupu tonu i le auala lava e tasi. Ae i le tausia le Pro e tatau ona e faia mea nei:

  1. I luga o le atotupe o le a fesuiai, kiliki-saʻo. I le lisi pa'ū, filifili le aitema "Faʻasalalau le WM * i WM *".
  2. I le isi faʻamalama i le auala lava lea e tasi e pei ona i ai i le mataupu o le Tausi Tausi, faʻatumu uma fanua ma kiliki "Le isi".

Laasaga 9: Tupe totogi mo oloa

O le tele o faʻamaumauga i luga o le initaneti e faʻatagaina oe e totogi a latou oloa e faʻaaoga ai WebMoney. O nisi e na te lafoina atu a latou pusa numera i latou tagata faʻatau e ala i imeli, ae tele le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa e totogi ai. Ua taʻua o le WebMoney Merchant. I luga, matou te talanoa e uiga i le mea moni e faapea o le faʻaaogaina o lenei faiga i lau 'upega tafaʻilagi, e tatau ona i ai lau tusi faamaonia.

  1. Mo le totogiina o soʻo se oloa e faʻaaoga ai le Faʻailoa, faʻasinomia i le Standard Keeper Standard ma i le lava lava suʻesuʻega, alu i le 'upega tafailagi o le ae faia ai se faʻatauga. I luga o lenei 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga le ki e faʻatatau i tupe faʻaaoga e faaaoga ai le WebMoney. Atonu latou te foliga tino ese.
  2. A maeʻa lena, o le ai ai se toe faʻafeiloaʻiga i le polokalama WebMoney. Afai e te faʻaaogaina le faʻamaoniga SMS, kiliki i le "Maua le faʻailoga"latalata i le tusiga"SMS"Afai foi e-num, ona kiliki lea o le faamau i le igoa lava e tasi i tafatafa o le faaupuga"E-num".
  3. A maeʻa ona oʻo mai lea o le code e te ulu i totonu o le fanua e aliali mai. O le a maua le "faamauOu te faamaonia le totogiina"Click on it and payment will be made.

Laasaga 10: Faaaogaina o Auaunaga Lagolago

Afai ei ai ni ou faʻafitauli i le faʻaaogaina o le polokalama, e sili ona e fesili mo se fesoasoani. E tele faʻamatalaga e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi WebMoney Wiki. O se Wikipedia lenei, na o faʻamatalaga e uiga i WebMoney. Ina ia maua se mea iina, faʻaoga le sailiga. Mo lenei mea, o se laina faʻapitoa e tuʻuina i le tulimanu pito i luga. Ulufale lau talosaga i totonu ma kiliki i luga o le tioata tioata tioata.

E le gata i lea, e mafai ona e lafoina se apili tuusaʻo i le fesoasoani lagolago. Ina ia faia lenei mea, alu i le fausiaina o le apili ma faʻatumu avanoa nei i ai:

  • e mafai ona e vaʻaia le auaunaga o le a maua ai lau savali (e ui o le Igoa i le Igilisi, e mafai ona e malamalama lelei i le fea auaunaga e nafa ma le a);
  • Mataupu autu - Manaomia;
  • le tusi o le savali lava ia;
  • faila

Ae mo le tagata e taliaina, afai e te le iloa le mea e lafo ai lau tusi, tuu mea uma e pei ona i ai. E le gata i lea, o le tele lava o tagata faʻapitoa e fautuaina e faʻapipiʻi le faila i la latou talosaga. E mafai ona avea lenei mea ma se faʻamalamalamaga, tusiga ma le tagata faʻaaoga i le txt format poʻo se isi mea. A maeʻa uma laufanua, ia kiliki i le "Le auina atu".

E mafai foi ona e tuu au fesili i faʻamatalaga i lenei tusiga.

Laasaga 11: Aveese le Teugatupe

Afai e te le toe manaʻomia se upega tafailagi WebMoney, e sili ona lelei e faʻamalo. E tatau ona faʻapea o au faʻamatalaga o le a teuina i totonu o le polokalama, ae na o lou mumusu e te tautua. O lona uiga e le mafai ona e ulufale i le tausiga (soo se tasi o ona lomiga) ma faatino nisi lava gaioiga i totonu o le polokalama. Если Вы были замешаны в каком-либо мошенничестве, сотрудники Вебмани вместе с правоохранительными органами все равно найдут Вас.

Чтобы удалить аккаунт в Вебмани, существует два способа:

  1. Подача заявления на прекращение обслуживания в онлайн режиме. Для этого зайдите на страницу такого заявления и следуйте инструкциям системы.
  2. Подача такого же заявления, но в Центре аттестации. Здесь подразумевается, что Вы найдете ближайший такой центр, отправитесь туда и собственноручно напишите заявление.

Независимо от выбранного способа удаление учетной записи занимает 7 дней, в течение которых заявление можно аннулировать. Faitau atili e uiga i lenei taʻiala i le lesona i le tapeina o lau teugatupe i le WebMoney.

Lesona: E faʻapefea ona tape le atotupe WebMoney

O lenei ua e iloa uma auala masani i totonu o le WebMoney electronic payment system. Afai ei ai ni au fesili, fai atu ia i latou i le lagolagosua poʻo le tuʻuina atu i faʻamatalaga i lalo o lenei faʻailoga.