Faʻafouina o Faafanua i luga o le Navigator Explay

Faʻafanua o se vaega tāua o soʻo se tagata faʻatautaia ma e masani ona manaʻomia le faʻatulagaga o faʻamatalaga lata mai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. I le tusiga o le a matou taʻu atu ia te oe e uiga i le sii mai ma le faʻapipiina o faafanua i le auvaa o Explay. I lenei tulaga, ona o le i ai o le tele o ata eseese, o nisi o gaioiga i lau mataupu atonu e ese mai na o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga.

Faʻafouina o Faafanua i luga o le Navigator Explay

I le taimi nei, e mafai ona e filifilia mai se tasi o auala e lua e faʻapipiʻi ai ni faafanua fou i luga o le avetaʻavale o loʻo fesiligia. Peitai, e ui lava i le i ai o ni metotia, e fesoʻotai saʻo lava le tasi i le isi.

Faʻaaliga: Aʻo le i faia suiga i faila i luga o le avetaʻavale, ia faia kopi kopi e aunoa ma se toilalo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafou le Navitel i luga o se ave taavale afi

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

I le avea ai o se vaega o lenei metotia, e tatau ona e faʻaogaina le 'upega tafailagi o le Navitel e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga lata mai. Ina ia faʻapipiʻi lelei le faʻaaogaina o faʻafanua i Explay, e tatau ona e faʻafouina lau masini komepiuta. Sa matou taʻuina atu i ai i le fetaui talafeagai i le upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou le faʻaleleia o Explay

Laasaga 1: Faʻafanua faʻafanua

  1. Mai le fesoʻotaʻiga i lalo, alu i luga o le upega tafaʻilagi a le Navitel ma faʻatagaina. Pe a resitalaina se tala fou, e manaʻomia ona e faʻaopoopo se masini i le vaega "O aʻu masini (faʻafouga)".

    Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Navitel

  2. E ala atu i le lisi autu o le saite, tatala le vaega "Fesoasoani Faapitoa".
  3. Mai le lisi i le itu tauagavale o le itulau kiliki i luga o le sooga. "Download".
  4. Faʻaaoga le tamaititi mea e filifili ai se vaega. "Faafanua mo le Navigael Navigator".
  5. E mafai ona e filifilia ma sii mai le faila faila lata mai fou mai le lisi o lisi. Ae peitai, o le faʻaaogaina, o le ae manaomia le faʻatauina o se ki o le faʻaagaga.
  6. Ina ia aloese mai le totogiina, e mafai ona e faʻaaogaina le lomiga e leʻi oʻo mai. Ina ia faia lenei mea, kiliki le mea "9.1.0.0 - 9.7.1884" ma filifili le vaega o loʻo manaʻomia.

    Manatua: E mafai foi ona e mauaina taitoatasi ma sii mai faafanua mo vaega patino o le atunuu.

Laasaga 2: Faʻasologa o Kata

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau PC ma le avetaʻavale i le ala faʻasalalau ala faʻasalalau poʻo le faʻaaogaina o se tagata faipisinisi e faʻaaoga se moliuila afi

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se moliuila i se PC

  2. Faʻatasi i faila faila ma faila, filifili le lisi o loʻo i lalo ma tape uma faila o loʻo i ai mai iina.

    NavitelContent Maps

  3. A maeʻa le tapenaina faʻamaumauga muamua i luga o faʻafanua, faʻagasolo faila i le pusa o loʻo taʻua.
  4. Aveese le avetaʻavale mai le PC ma taʻavale le polokalama "Naviga Navigator". Afai e faʻapipiʻi faʻaleleia faʻamatalaga, o le taualumaga e mafai ona mafaufauina atoa.

Faatasi ai ma lenei filifiliga, i le noatia ma le fai fuafua i le maua o ni faʻafanua talafeagai, e mafai ona e faʻafouina i toetoe o soo se faʻataʻitaʻiga o le avetaʻavale. Afai ei ai ni au fesili e uiga i le faagasologa ua faʻamatalaina, o le a matou fiafia e fesoasoani i faʻamatalaga.

Metotia 2: Faʻatulagaga o le Faʻasaʻoina o Navitel

Pau lava le eseesega i le va o lenei metotia ma le taimi muamua e te le manaʻomia le faʻasolosolo faʻatautaia le faʻamaumauga a le firmware ina ia mautinoa le fetaui lelei o le avetaʻavale ma faʻafanua. Faʻalagolago i le mamanu o le masini, e mafai ona e faʻaaoga kata totogi pe faʻapipiʻi mea saoloto mai le vaega muamua o le tusiga.

Alu i le itulau download o Navitel Update Center

Filifiliga 1: Totogi

  1. Tikia ma faʻapipiʻi mai le nofoaga aloaia o le polokalama Navitel Update Center. E mafai ona e mauaina i le vaega "Fesoasoani Faapitoa" i luga o le itulau "Download".
  2. A maea le faʻapipiʻiina, faʻafetaui le polokalama ma faʻafesoʻotaʻi lau navigator Explay i le komepiuta. E tatau ona fai lenei mea i le faʻatinoga "USB FlashDrive".
  3. I le polokalama, kiliki le ki "Download" ma mai le lisi ua e filifilia ni kata e te manaʻomia.
  4. Faasolo le faamau "Lelei"e amata ai le tiketi download.

    E faʻatatau i le numera ma le tele o faila filifilia, o le taimi o le download e mafai ona fesuiaʻi tele.

  5. I le taimi autu o le Navitel Updates Center o le a e vaʻai i le faʻafouga o faʻafanua. Mo le faʻatauina o se ki o le faʻatoaga, asiasi i le vaega "Faatau" ma mulimuli i fautuaga a le polokalama.

  6. A maeʻa faʻataunuʻuga o loʻo manaʻomia e le polokalama, e mafai ona e faʻamaonia le taʻavale ma siaki le faatinoga.

Filifiliga 2: Faʻasaʻoloto

  1. Afai e te manaʻo e faʻaoga faʻafanua mo le saʻolotoga pe a uma ona e faʻaleleia faʻamatalaga, e mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le archive muamua na sii mai le auala muamua.
  2. Tatala i luga o le uila avega mai le vaega navigator "Faafanua" ma tuu i ai le mea na siiina i luga. I lenei tulaga, o faila e faʻapipiʻi e le Navitel Update Center e tatau ona faʻaumatia.

    NavitelContent Maps

  3. A maeʻa nei gaioiga, o faʻafanua o loʻo i luga o le avetaavale o le a le toe faʻafouina e pei ona i ai i le tulaga o le totogiina, ae atonu o le a lava lea.

Ina ia aloese mai soʻo se faigata i le avelaavale Explay, e tatau ona e faʻaaoga tele ituaiga ata fou o le masini. O le faʻamaumauga ua maua e lava lea e maua mai ai i sina taimi itiiti.

Faaiuga

O nei metotia ua lava tele e faʻafouina ai faafanua i soo se faʻataʻitaʻiga o le navigator Explay, e tusa lava po o le a lou poto masani i le taulimaina o ia masini. Matou te faʻamoemoe ua mafai ona e ausia le taunuʻuga e manaʻomia, talu ai o le iuga lenei o lenei tusiga.