IntelliJ IDEA 2017.3.173.3727.127

Ole Java o se tasi o gagana sili ona faigofie, faigofie ma lauiloa. E toatele tagata latou te iloa lana upu - "Tusi se tasi, tamoe i soo se mea", o lona uiga "Tusi se tasi, tamoe i soo se mea." Faʻatasi ai ma lenei tala, na manaʻo tagata atiae e faamamafa le gagana faʻavae. O lona uiga, o le tusia o se polokalama, e mafai ona e faʻatino i luga o soʻo se masini i soʻo se faiga faʻaogaina.

IntelliJ IDEA o se faʻalapotopotoga fesoʻotaiga vavave faʻatasi e lagolagoina le tele o gagana, ae e masani ona manatu o se IDE mo Java. O le kamupani-le atiaeina e ofoina atu ni faaliliuga se lua: Community (free) ma Ultimate, ae o se kopi saoloto e lava mo se tagata faigofie.

Lesona: Faʻapefea ona tusia se polokalama i IntelliJ IDEA

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo polokalama

Fausia ma faʻataʻitaʻia polokalama

Ioe, i totonu o IntelliJ IDEA e mafai ona e fatuina lau lava polokalama ma faʻasaʻo se tasi o loʻo iai. O loʻo i ai i lenei siosiomaga se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e fesoasoani i le taimi o polokalama. Faʻavae i luga o le tulafono ua leva ona tusia, o le siʻosiʻomaga lava ia e filifilia ai auala talafeagai mo le faʻaaogaina o le auto. I le Eclipse, e aunoa ma le faapipiiina o plug-ins, o le ae le mauaina sea ituaiga o galuega.

Faʻalogo!
Mo le IntelliJ IDEA e galue saʻo, ia mautinoa ia e maua le lomiga lata mai o Java.

Polokalame faʻatulagaina faʻasologa

Ole Java o se gagana e faʻatatau i mea e faʻatino. O manatu autu iinei o manatu ia o mea faitino ma vasega. O le a le aoga o le OOP? O le mea moni e faʻapea afai e manaʻomia le faia o suiga i le polokalama, e mafai ona e faia lenei mea i le fatuina o se mea faitino. E leai se mea e manaʻomia e faasaʻo ai le faʻamaumauga tusitusia muamua. IntelliJ IDEA o le a faʻatagaina oe e faʻaaoga uma aoga o OOP.

Faʻatonuga faʻasologa

O le faletusi javax swing e maua ai le faufautua ma meafaigaluega e mafai ona e faʻaaogaina e mamanuina ai se faʻataʻitaʻiga faʻasino. Ina ia faia lenei mea, naʻo oe e manaʻomia le faia o se faamalama ma faʻaopoopo i ai mea faitino.

Fusi

O le mea e ofo ai, afai e te faia se mea sese, o le siosiomaga o le a le gata ina faasino oe i ai, ae fautuaina ai foi auala e foia ai le faafitauli. E mafai ona e filifilia le filifiliga sili ona talafeagai ma ole IDEA e faasaʻo mea uma. O le isi eseʻesega taua mai Eclipse. Ae aua nei galo: o le masini o le a le iloa sese mea sese.

Faʻamaumauga faʻamautinoa aunoa

E matua faigofie lava le i ai o le IntelliJ IDEA o se "tagata e lapisi otaota". O lona uiga, i le taimi o le polokalama, a e faʻamaonia se fesoʻotaʻiga, e tuʻuina atu le mafaufau i le mafaufau. Afai e te vaʻaia le sooga, ona e pisi tele lea. E faʻaumatia e le tagata e teu otaota lenei mafaufauga pe afai e le faʻaogaina i soo se mea.

Mama

1. Faʻavae-faʻavae;
2. Fausiaina o se laʻau faʻapipiʻi luga o le lele;
3. Pule manaia tulafono.

Faʻafitauli

1. Manaomia o punaʻoa tau punaʻoa;
2. O se mea e le mautonu.

IntelliJ IDEA o le siosiomaga sili ona atamai o le atinae o Java e malamalama lelei i le tulafono. O loʻo taumafai le siosiomaga e laveaʻi le tagata fai polokalame mai le masani ma mafai ai ona ia taulaʻi atu i galuega sili atu ona taua. E faʻamoemoe le IDEA i au gaioiga.

Faʻasaʻo mai le IntelliJ IDEA

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

E faʻapefea ona tusi se Java Java Lulu Filifilia se siosiomaga o polokalame Java Runtime Environment

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
IntelliJ IDEA o se atinaʻeina o Java mo se atinaʻe eletise mamana lea e mafai ai e le tagata fai polokalame ona matua taulai atoa i le foia o galuega muamua.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: JetBrains
Tau: Faʻatau
Toa: 291 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2017.3.173.3727.127