Aoao e tuʻu se uumi umi i le Microsoft Word


IP-TV - Polokalame mo le matamataina o le televise. O se taʻaloga taʻavale ma faʻatagaina oe e faʻaaoga auaunaga a le IPTV polokalama pe matamata i le lisi o lisi o laina mai alalafaga.

Lesona: Faʻapefea ona matamata TV i luga o le Initaneti i le IP-TV

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le matamataina o TV i lau komepiuta

O le televise o le TV-TV e faʻavae i le VLC ma e faʻaaoga lona tomai e faasalalauina ai le aufaasālalau i luga o le Initaneti.

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona matamata i alavai e le faanenefuina. UDP, HTTP, RTMP, HLS (m3u8).

Lisi o Lisi

I le le mafai, o le lisi e aofia ai le 24 Televise TV ma 3 leitio. O le isi lisi lisi e mafai ona maua mai lau 'auʻaunaga IPTV o se sooga poʻo se lisi i le faʻatulagaga m3u.

Tv polokalame

O le telefoni feaveaʻi o le IP-TV e mafai ai ona e matamata i le taiala o le auala ua filifilia, ae mo taeao ma le isi vaiaso. Masalo i lenei tulaga (e ala i le le mafai ona totogi), e mafua ona o le tulaga ese o le faamatalaga na faaulufale mai.

O le polokalama TV o loʻo faʻapipiʻi mai i le tagata taalo mai le fesoʻotaiga poʻo mai se faila faila. XMLTV, JTV poʻo TXT.

Faamaumauga

O le pueina o le televise TV e faʻatinoina saʻo (e aunoa ma le faʻamalosi ma faila le tumau) i le faila o faila ts ma le mpg. O le faʻasalalau faʻasalalauga e faʻaalia ai le taimi faʻamaumauga ma le tele o faila

Faamaumauga o talaaga

O lenei uiga sili ona aoga e mafai ai ona e faamaumauina laina e le o taʻalo i le taimi nei i le faamalama o le tagata. O lona uiga, tatou te matamata i se tasi o auala, tatou te pueina se isi. E mafai ona e seti le taimi e faamau ai le lisi, pe taofi faʻatasi.

O le numera o laina faʻamaufaʻailogaina e faʻatapulaʻaina e na o le lisi poʻo se tagata e tuʻufaʻatasia.

Afai e te filifilia "Taofi", o le pueina, e pei ona taua i luga, o le a tatau ona tapeina e ala i le alu i le laina pueina ma kiliki "R" i le pito i lalo. Siaki pe o le fea auala o loʻo tusia i le taimi nei, e mafai ona e Fuafuaga.

Afai e le taofi le faʻamaumauga, e faʻaauau pea pe a uma ona tapuni le taʻalo i tua.

Fuafuaga

I le faʻatulagaina, e mafai ona e faʻamaonia le gaioiga e manaʻomia ona fai i luga o le auala filifilia (mo se faʻataʻitaʻiga, Laulau faamaumauga), amataga ma le iʻuga o le taimi o le galuega,

faʻapea foʻi ma le gaioiga ina ua maeʻa.

Faʻafanua

E mafai e tagata o le IP-TV ona suʻe faʻamalama i le faatulagaga jpg. Faʻamaumauga i le pusa lava e tasi e pei o le vitio. E mafai ona suia le faila i le polokalama polokalama.

Kanesa tafe

O lenei galuega e mafai ai ona faʻapuupuu (pe a ma le 5 sekone) le toe faafoiina o laina uma mai le lisi i le taimi.

Fai faila

Faatasi ai ma isi mea, o le tagata taalo o loʻo faʻapipiʻi pea i le mafai gafatia faila faila. Taʻalo uma leo ma ata vitio.

Faʻavasega ata

O le ata i totonu o le tagata taʻavale o loʻo faʻatulagaina e pei o tulaga faʻasolosolo: faʻatusatusaga, susulu, hue, saturation ma gamma. I le faʻaopoopoga, iinei e mafai ona e faʻasolosolo faʻasalalauga (deinterlacing), fua faʻatusatusaga, totoina le ata ma mafai ai e le leo ona leo.


O laina taʻitasi e faʻapitoa taʻitasi.

Faamanuiaga

1. Faigofie le faʻaogaina o le polokalama, mea uma o loʻo i ai, leai se mea e sili atu.
2. Faʻamaumauga faʻamaumauga.
3. Faʻatinoina mai le atigipusa, e le manaʻomia ona suʻe suʻega.
4. Faʻasalalau Luma (polokalama Rusia).

Faʻafitauli

1. E leʻi faʻaalia e le tusitala soʻo se faaletonu, sei vagana ai, i le taimi o tofotofoga faigata, na faʻaumatia ai se polokalama i ni nai taimi.

Toa televise. E laʻititi, e galue vave ma saʻo pe a uma ona faʻatulagaina. O se vaega o le IP-TV Player o le galuega lea o le televise o le pueina o faamaumauga, lea e iloagofie ai mai le vaega o totoe o lenei polokalama.

Tikiai tagata IP-TV mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VLC Media Player MKV Player Failautusi faasalalauga a le Windows RusTV Player

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le telefoni feaveaʻi o le IP-TV o se polokalame mo le faʻaleleia lelei o le IP-TV faʻatasi ai ma le tele o gafatia, faʻatinoina o mea e fai ai faʻamaumauga ma fetuʻutuʻutuʻu fetuunai
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: BorPas-Soft
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 49.1