Faʻafefea ona matamata i se faalilolilo patino i Instagram


Soo se telefoni, e aofia ai le iPhone, o loʻo iai le mata-o-le-rotate screen, ae o nisi taimi e na ona faalavelave. O le mea lea, o loʻo tatou mafaufau i le aso pe faʻapefea ona tape le faʻatulagaga tutoʻatasi i le iPhone.

Ave le auto-rotate i luga o le iPhone

O le faʻaogaina o le aunoa o se galuega lea e sui ai le mata mai le ata faʻatusa i le faʻatulagaina o le laufanua pe a e suia le telefoni mai le tūtū agai i le tulaga faʻatulagaina. Ae o nisi taimi e mafai ona mafua ai le le mautonu, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leai se avanoa e taofia ai le telefoni i se tulaga saʻo, o le a suia pea e le siaki lona tulaga. E mafai ona e faʻaogaina lenei mea i le na o le faʻaleagaina o le taavale-rotate.

Faʻataga 1: Faʻatonuga

O loʻo i ai i le iPhone se vaega faʻapitoa faʻapitoa i le tele o galuega ma faʻatulagaga o le telefoni, lea e taua o le Control Point. O lenei mea e mafai ai ona mafai vave ma faʻamalo le suiga otometi o le faʻataʻitaʻiga.

  1. Sipipe i luga i luga o le mata o le iPhone e faʻaalia ai le Paepae Pule (e le afaina pe afai e loka le telefoni pe leai).
  2. O loʻo mulimuli mai le Paepae Pulea. Faʻasaga le tulaga o le poloka o faʻataʻitaʻiga ata (e mafai ona e vaʻaia le faʻamaonia i le faʻamalama i lalo).
  3. O le loka faʻamalosi o le a faʻaalia i se atigipusa e suia ai le lanu i le mumu, faʻapea foi ma se tamaʻi ata o loʻo i le itu tauagavale o le faʻamaoniga o le mamafa. Afai e te manaʻomia mulimuli ane le toe faʻafoʻiina o le taavale, faigofie lava ona e toe faʻaogaina le ata i luga o le Nofoaga Faʻatonutonu.

Filifiliga 2: Tautuuga

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga o le iPhone o loʻo fesuisuiai se ata i le lagolagoina o talosaga, o le tele le faasologa e mafai ona suia atoa le faʻatulagaga mai le faʻaala i luga i le faʻataina (e aofia ai le laulau).

  1. Tatala tulaga ma alu i le vaega "Mata ma le susulu".
  2. Filifili se mea "Vaʻai".
  3. Afai e te le manaʻo i luga o le komepiuta e suia le faʻatulagaga, ae o galuega a le auto-rotate i tusi talosaga, faʻatulaga le tau "Faateleina"ona laveaʻi ai lea o suiga i le kiliki "Faʻamau".
  4. O le mea lea, ina ia toe faʻaaogaina ata i luga o le laulau i luga o le ata faʻatusa, ia seti le tau "Tulaga Faataatia" ona kiliki lea o le faamau "Faʻamau".

O lenei auala e faigofie ai ona e faʻatulagaina se auto-rotate ma filifili mo oe lava pe a galue lenei galuega ma pe afai e leai.