ZBrush 4R8

O le lautele o faʻataʻitaʻiga e tolu-tolu i le lalolagi faʻaonaponei e matua ofoofogia lava: mai le mamanuina o faʻatatauga e tolu o ituaiga masini faʻapitoa e fatuina ai lalolagi mataʻutia i taaloga komipiuta ma ata tifaga. Mo lenei mea o loʻo i ai le tele o polokalama, o le tasi o ia o le ZBrush.

O se polokalame lenei mo le fatuina o faʻataʻitaʻiga volumetric i meafaigaluega faʻapitoa. E galue i luga o le mataupu faavae o le faʻatusatusaina o fegalegaleaiga ma le omea. Faatasi ai ma ona foliga o mea nei:

Foafoaga o mamanu volumetric

O le autu autu o lenei polokalame o le fatuina o mea-3D. O le tele o taimi e ausia ai lenei mea e ala i le faʻaopopoina o foliga faʻataʻitaʻi faigofie e pei o paʻu, vailaʻau, vaʻa, ma isi.

Ina ia mafai ona tuʻuina atu i nei fuainumera se foliga e sili atu ona faigata, o loʻo i ai i le ZBrush meafaigaluega eseese mo mea faʻaleagaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi oi latou o le mea ua taʻua "Alefa" fufulu mo pulumu. Latou te faatagaina oe e faʻaaoga soʻo se mamanu i luga o le mea faʻalelei.

E le gata i lea, i totonu o le polokalame suʻesuʻeina o loʻo i ai se mea faigaluega "NanoMesh", faʻatagaina e faʻaopoopo i le mamanu faʻatulagaina vaega laiti tutusa tutusa.

Faʻamalamalama faʻamalamalama

I le ZBrush o loʻo i ai se uiga sili ona aoga e mafai ai e oe ona faʻatusatusa toetoe o soʻo se ituaiga o moli.

Faʻataʻitaʻiga o lauulu ma fua

Meafaigaluega ua taua "Fatema" e faʻatagaina oe e fatuina se lauulu moni poʻo se faʻaoga laau i luga o le faʻataʻitaʻiga sili.

Faʻasologa o ata

Ina ia avea le mamanu ma mea e sili atu ona "olaola", e mafai ona e faʻaaogaina le mea e faʻaaogaina ai le mea e fai i luga o le mea faitino.

Le filifiliga o mea faʻapitoa

I totonu o ZBrush, o loʻo i ai se faʻamatalaga mataʻina o mea, o ona meatotino o loʻo faʻatusaina e le polokalama ina ia mafai ai e le tagata faʻaaoga se manatu pe o le a le mea e foliga mai o se mea faigofie.

Masini masini

Ina ia mafai ai ona faʻaalia le sili atu o le toomaga o le faʻataʻitaʻiga, pe, i se isi itu, faʻalanoa ma le faʻavasegaina nisi o mea sese, o le polokalama e mafai ona tuʻuina atu masini eseese ile mea.

Lapoʻa avanoa

Afai e le lava fetalaiga o le ZBrush mo oe, e mafai ona e mafai se tasi poʻo le tele o plug-ins, lea o le a faʻalauteleina ai le lisi o galuega o lenei polokalama.

Mama

  • Se numera tele o mea faigaluega faʻapitoa;
  • Manaoga o mea maualalo e faʻatusatusa i tagata tauva;
  • O le maualuga maualuga na faia ai faʻataʻitaʻiga.

Faʻafitauli

  • Maota le talafeagai;
  • Tau maualuga maualuga mo le atoaga o le lomiga;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

ZBrush o se polokalama faʻapolofesa lea e mafai ai ona e fatuina ni ata sili ona maualuga o le tolu-ituaiga o mea eseese: mai foliga faigofie i geometric i mataʻitusi mo tifaga ma taaloga komepiuta.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le ZBrush

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Varicad Turbocad Ashampoo 3D CAD Architecture 3D Rad

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le polokalame mo le fatuina o mamanu volumetric o mea faitino ZBrush e aofia ai se seti o le tele o mea faigaluega faʻapitoa mo galuega mataalia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pixologic
Tau: $ 795
Toa: 570 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4R8