Faʻafoʻi faafitauli faʻalogo i Windows XP


Le leai o se leo i le faiga faʻaogaina o se mea le lelei. E le mafai ona matou matamata i tifaga ma vitio i luga o le Initoneti pe i luga o se komepiuta, faʻalogo i lau musika e sili ona e fiafia i ai. Faʻafefea ona faaleleia le tulaga ma le le mafai ona taina le otio, matou te talanoaina i lenei tusiga.

Foʻia faafitauli faʻalogo i Windows XP

O faafitauli o le leo i le OS e masani lava ona tupu ona o le tele o le faaletonu o le polokalama poo le le lelei o laupepa o meafaigaluega mo le taina o le leo. Faʻamaumauga masani, faʻapipiʻiina o masini, suiga i le faʻailoga o faʻamaumauga Windows - o nei mea uma e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni, pe a taina le initaneti, e te le faʻalogo i se mea.

Mafuaaga 1: meafaigaluega

Mafaufau, masalo, o le tulaga sili ona masani - o le fesoʻotaʻi sese o failauga i le laupapa. Afai e naʻo le lua alalaupapa o lau failauga (lua failauga o le leo leo), ma 7.1 le leo o loʻo i luga o le laupapa poʻo le kata leo, o lona uiga atonu e sese oe i le filifiliga o laka mo le fesoʻotaʻiga.

O koluma 2.0 e fesoʻotaʻi ma na o le tasi le polo. mini jack 3.5 i le mea lanu meamata.

Afai o le leo leo e aofia ai failauga e lua ma se subwoofer (2.1), ona, i le tele o tulaga, e fesootai i le auala lava e tasi. Afai e lua pulou, o le lona lua e masani ona fesootai i le moli moli (subwoofer).

O failauga ma le ono puoro (5.1) ua i ai ni laina se tolu. I le lanu, latou te fetaui ma fesoʻotaʻiga: green is for speakers front, black is for speakers back, orange is for the center. O le subwoofer, sili atu nai lo le leai, e leai se pusa eseese.

E faʻaogaina e le valu laina o fesoʻotaʻiga.

O le isi mafuaaga manino - o le leai o se malosiaga mai fafo. Tusa lava pe o le a lou mautinoa, siaki pe a fesoʻotai le leo leo i le eletise eletise.

Aua le faʻaseseina le ono mafai ona latou le faʻaaogaina eletise eletise i luga o le laupapa poʻo i koluma. O le fofo masani i lenei mea o le taumafai lea e faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega lelei i lau komepiuta, ma siaki foi pe a galulue failauga i le isi.

Mafuaʻaga 2: faʻalogo leo

Auaunaga Windows audio nafa ma le puleaina o masini leo. Afai e le amataina lenei tautua, o le a le aoga le leo i le polokalama faʻaoga. O le tautua e liliu i le taimi o le seevae OS, ae mo nisi mafuaʻaga atonu e le tupu. Faʻasalaga mo faʻaletonu uma i tulaga o Windows.

  1. E tatau ona tatala "Lisi Pulea" ma alu i le vaega "Galuega ma le Auaunaga".

  2. Ona e manaʻomia lea e tatala le vaega "Pulega".

  3. O lenei vaega e aofia ai se igoa ma le igoa "Auaunaga"Faʻatasi, e mafai ona e tamoe i le meafaigaluega tatou te manaʻomia.

  4. I totonu o le lisi o tautua, e tatau ona e mauaina le auaunaga i le telefoni feaveai ma siaki pe mafai, ma o le a le auala o loʻo faʻamaonia i le koluma Ala amata. Le tatau ona tatau "Aunoa".

  5. Afai e le tutusa mea e pei ona faaalia i le ata i luga, ona e manaʻomia lea ona sui. Ina ia faia lenei mea, kiliki PKM i le auaunaga ma tatala ana meatotino.

  6. Muamua, matou te suia le ituaiga osofaʻi i "Aunoa" ma tulei "Faaaoga".

  7. A maeʻa ona faʻaaogaina tulaga, o le a faʻaalia le ki. "Amata"e lei maua pe afai o le auaunaga e iai se ituaiga oso "Faʻafitauliina". Kiliki i luga.

    O le a faia e Windows, pe a talosagaina, liliu le auaunaga.

I se tulaga na faʻataunuʻu saʻo ai ia laina, e mafai ona e taumafai e foia le faafitauli i le toe amataina o le tautua, lea e te manaʻomia e filifili ai i le lisi ma kiliki le sootaga tutusa i le pito i luga tauagavale o le faamalama.

Mafuaaga 3: Polokalame o le Lisi o le System

O le tele o taimi, o le le lava o le leo e mafua mai i le fetuunaʻi o le voluma, pe o lona maualuga, e tutusa ma zero.

  1. Saili i totonu o le siata o le fata "Tusi", kiliki i luga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili "Tatala le Pulea o le Pule".

  2. Siaki le tulaga o tagata tafe ma le leai o ni taʻaloga i totonu o pusa tusi o loʻo i lalo. Muamua lava, matou te fiafia i le aofaʻiga atoa ma le tele o failauga PC. E tupu mai nisi masini komepiuta ua tutuli ese le leo pe faʻaititia le maualuga i le zero.

  3. Afai o le leo i totonu o le faamalama o le faamalama e saʻo uma, ona matou valaau lea "Faatulagaina o Taimi o le Tala" iina i le fata.

  4. I luga o le lisi "Tusi" siaki foi le maualuga o le leo ma le siaki.

Mafuaaga 4: Avetaavale

O le faʻailoga muamua o se avetaʻavale e le o faigaluega o le tusiga lea "E leai ni masini faalogologo" i le faamalama o le faatulagaga o faatulagaga, tab "Tusi".

E mafai ona e iloa ma fofoina se avetaavale masini faalogologo "Pule Sili" Windows

  1. I totonu "Lisi Pulea" alu i le vaega "Galuega ma le Auaunaga" (vaai i luga) ma alu i le vaega "Faiga".

  2. I le faamalama o meatotino, ia tatala le lisi "Meafaigaluega" ma kiliki le ki "Pule Sili".

  3. E lua isi filifiliga e mafai:
    • I totonu "Dispatcher"i se paranesi "Leo, ata vitio ma taaloga" e leai se leo leo, ae o loʻo i ai se paranesi "Isi meafaigaluega"aofia ai Mea le iloa. Atonu o lo tatou leo. O lona uiga e leai se avetaavale e faʻapipiʻiina mo le pule.

      I lenei tulaga, kiliki PKM luga o le masini ma filifili "Faʻatonu le Avetaavale".

      I le faamalama "Wizard Update Matū" filifili se mea "Ioe, na o le taimi lenei", ma faʻatagaina le polokalame e faʻafesoʻotaʻi i le site o le Windows Update.

      Sosoo, filifili le faʻatulagaga otometi.

      O le a vaʻaia e le sorisilia ma faʻapipiʻi le polokalama. A maeʻa le faʻatulagaga, e tatau ona toe faʻafouina le masini faʻaoga.

    • O le isi filifiliga o le iloa lea o le pule, ae o loʻo i ai se faʻailoga lapatai i tafatafa ane o ia i le foliga o se lio samasama ma se faʻailoga faʻaaliga. O lona uiga ua le manuia le avetaavale.

      I lenei tulaga, ia kiliki foi PKM luga o le pule ma alu i meatotino.

      Le isi, alu i le lisi "Avetaavale" ma tulei le faamau "Aveesea". Ua lapataia i matou e le faiga o le a aveesea le masini. Matou te manaʻomia, malie.

      E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, ua mou atu le pulepule mai le masini leo o le paranesi. I le taimi nei, pe a uma ona toe faʻaleleia, o le avetaavale o le a faʻapipiʻi ma toe faʻafouina.

Mafuaaga 5: codecs

O numera o le aufaasālalau faʻamatalaga aʻo leʻi tuʻufaʻatasia o loʻo fauina i auala eseese, ma pe a oʻo atu i le tagata e faʻaaogaina mulimuli, ua filifilia. Codecs e aofia ai i lenei faagasologa. E masani lava, pe a toe faʻatulagaina le polokalama, galo ia i matou nei vaega, ma mo le faʻagasologa masani o Windows XP, e manaʻomia. I soo se tulaga, e talafeagai le faʻafouina o le polokalame e faʻaumatia ai lenei mea.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe o le pusa K-Lite Codec Pack ma download le lomiga lata mai. I le taimi nei, o le Windows XP lagolago o loʻo faʻalauiloaina seia oo i le 2018, o le a le mafai ona faʻapipiʻiina lomiga faʻapipiʻi. Faʻafofoga i numera o loʻo faʻaalia i le sikolasipi.

  2. Tatala le afifi na sii mai. I le faamalama autu, filifili le mea masani faʻapipiʻi.

  3. O le isi, filifili le tagata taʻavale faasalalau faʻasalalau, o lona uiga, o le anotusi o le a otometi ona taina.

  4. I le isi potu, tuu mea uma e pei ona i ai.

  5. Ona filifilia lea o se gagana mo suafa ma ulutala.

  6. O le isi folau o loʻo ofoina atu e faʻasolo faʻasologa o mea e fai mo mea faʻapitoa leo. O le mea lea e tatau ai ona fuafua pe o le a le tatou leitio, pe fia ni laina ma pe o iai le tagata e fausia le initaneti i mea faʻalogo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e 5.1 le matou 'auʻaunaga, ae aunoa ma se faʻaulufaleina i totonu poʻo fafo. Filifili le mea talafeagai i le itu tauagavale ma taʻu atu o le komepiuta o le a feagai ma le filifiliga.

  7. Faʻasalaga, faʻaaoga nei "Faʻamau".

  8. A maeʻa le faʻapipiʻi o codecs e le o se mea e sili ona lelei, toe amata le Windows.

Mafuaaga 6: Tautuʻuga BIOS

Atonu e tupu le tagata na muamua (ma atonu o oe, ae na galo) pe a faʻafesoʻotaʻi le kesi leo na suia ai tulaga o le BIOS o le laupapa. E mafai ona valaauina lenei filifiliga "Galuega Matagofie Audio" ma ia mafai ai ona faʻaogaina le leo leo i le laupapa, e tatau ona "Faʻamaonia".

Afai a maeʻa uma taga o le a le taʻalo le leo, atonu atonu o le a toe faʻaofiina le Windows XP. Ae ui i lea, e le tatau ona e faanatinati, aua o loo i ai se avanoa e taumafai ai e toe faʻafoisia le faiga.

Faitau atili: Auala e toe faʻafoʻi ai Windows XP

Faaiuga

O mafuaʻaga uma o faʻafitauli lelei ma a latou fofo o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e alu ese mai le tulaga ma faʻaauau pea ona e fiafia i musika ma tifaga. Manatua o amioga le mautonu e pei o le tuʻuina atu o avetaavale fou "fou" poʻo le polokalama faʻatautaia e faʻaleleia atili le leo o lau telefoni tuai e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli ma le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o tusi o galuega.