Laʻu faʻafefiloi mamanu i Photoshop

I totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte, o le tomai e faʻaopoopo ai uo o se tasi lea o mea autu, faafetai lea e mafai e tagata ona fegalegaleai vavalalata ma le tasi. E pei ona e iloa, o lenei ata o loʻo i ai ni mea taua, e aofia ai se algorithm mo le fausiaina o se lisi ma uo, lea, o le mea moni, o le a matou taʻuina atu i le tusiga o lenei tusiga.

Matou te aveesea uo taua VK

I totonu o le faʻavae o le upega tafaʻilagi o le upega tafaʻilagi VK, o uo taua o ni uo o loʻo i luga o le lisi o uo ma nofo i luga o tofiga. O lenei mea e aofia ai le fausiaina o le lisi o uo na o le tagata e faaaogaina, aua pe a matamata i lisi a isi tagata o le ae maua le vavaeina e ala i le lauiloa o lau talaaga patino.

Tusa lava pe o le a le auala e sili ona e manaʻo ai i le malologa, o le a umi se taimi seʻi oʻo i le faʻaitiitia o le taua.

Matou te fautua atu ina ia e faamasani i nisi o tala o le a fesoasoani ia te oe e malamalama lelei ai i le aoga o le vaega. "Uo" VKontakte e aloese ai mai faafitauli i le lumanaʻi.

Tagai foi:
Faʻafefea ona natia uo VK
Faʻafefea ona faʻaopoopo au uo VK
E faʻapefea ona faʻaumatia uo VK

Metotia 1: Faʻasao le talafou a lau uo

O se tasi o metotia aupito sili ona aoga o le faʻaititia o le faamuamua a se uo i le lisi o le fatuga o le vavaeeseina o faʻamatalaga mai le tagata faʻaaoga mai lau fafagaina o taumafa. I lenei tulaga, o le teenaina o tala fou e fesootaʻi ma faʻafouga o le itulau o le uo ua manaʻoina e ono avea ma se mea le tumau.

  1. A oi luga o le site o le VKontakte, alu i le itulau autū o le tagata faʻaaoga o lona tulaga faamuamua i le lisi e tatau ona tuu i lalo.
  2. Kiliki le ata "… "e tatala le lisi autu o le puleaina o uo.
  3. Faatasi ai ma mea na tuʻuina atu e te manaʻomia e te filifilia "Hide news".
  4. A maeʻa le faʻatinoga o fautuaga o tulaga e manaʻomia ona i ai i lenei setete mo sina taimi.
  5. Ina ia maua se taunuʻuga sili atu, e sili atu le tuʻuina o laina i lenei setete mo ni nai aso.

  6. A maeʻa le faʻamuamua a se uo, e mafai ona e toe faʻaleleia le faʻaaliga fou e ala i le toe faʻaaogaina o faatonuga ma filifili "Faʻaalia talafou".

O lenei metotia e le taʻitaʻiina i taimi uma i se taunuuga lelei, ma o se taunuuga e fautuaina ai e faʻapipiʻi le tuʻuina atu o aʻoaʻoga i se isi faʻaopoopoga.

  1. Alu i le vaega "Talafou" e ala i le lisi autu o le VK.
  2. I luga o le itulau i luga o le itu taumatau, saili le lisi o taʻavale ma, ao luga o le lisi "Talafou"Kiliki i le faʻamaufaʻailoga atili.
  3. Faatasi ai ma mea e foliga mai, filifili "Faʻaopoopo le Tab".
  4. Faatoaga "Suafa o le igoa" e mafai ona tuua o se mea e le mafai.

  5. Faʻamalamalama se tasi pe sili atu tagata e ala ile siakiina o le pusa lata ane i le igoa ma kiliki le ki "Faasaoina".
  6. Afai e talafeagai, faʻaaoga le laina "Faʻamatalaga vave" ma siaki le mea Faaali kopi.

  7. A maeʻa le faʻafouina o le itulau, ia maua i totonu o talafou faʻalauiloa se talafaamaumau mai se uo e manaʻomia ona aveeseina mai a latou uo taua.
  8. Feosofi le kusi i luga o le faʻamau "… " ma filifili mea "E le manaia lenei mea".
  9. O lenei kiliki i luga o le ki. "Aua le faʻaalia talafou"ina ia le maua mai faʻamatalaga mai se uo i lau fafaga tala fou.

A uma ona faia mea uma saʻo, o le mea e ave i ai le faʻamuamua a le tagata faʻaaoga i le lisi o le lisi o le au palota o le a faʻaitiitia.

Metotia 2: Faʻasolosolo le tumau o se uo

O le faʻaaogaina o le lisi uliuli o VKontakte o le auala e sili ona faʻatuatuaina e faʻaititia ai le mea e faamuamua a le tagata i le lisi o uo. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le ae manaomia le aveeseina o se tagata le tumau mai le lisi o le polo, lea e mafai ona aumaia ai le tele o taunuuga le lelei.

Afai ua e sauniuni mo se taimi le tumau vavalalata ma le tagata e faʻaaogaina, ona faʻaopopo lea ia te ia i le lisi uliuli, mulimuli i faatonuga talafeagai.

  1. Tatala le lisi autu o le punaoa ma alu i le vaega "Faʻatonu".
  2. Kiliki le lisi Blacklist e ala i le lisi autu o taʻavale.
  3. Faasolo le faamau "Faʻaopopo i le tagata lanu".
  4. Faʻaofi se ID faʻapitoa i le pusa o faʻamaumauga.
  5. Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

  6. Faasolo le faamau "Pupuni"i le itu taumatau o le igoa o le tagata e maua.
  7. E tatau i le tagata faʻaoga ona nofo i le loka mo ni nai itula.

  8. A maeʻa le taimi faʻatulagaina, e mafai ona e tatalaina le tagata ma faʻaopopo atu ia te oe i au uo.

Manatua o le tele o taimi e te asiasi ai i le itulau a le tagata faaaoga ma fegalegaleai ma le va fealoai, o le televave o le a toe nofoia ai laina lauiloa i le vaega "Uo".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona matamata i le lisi uliuli o VK

Metotia 3: Faaitiitia le gaoioiga

Afai o metotia faʻasalalau na matou tuʻuina atu i luga e le fetaui ma oe, ona pau lea o le filifiliga mo oe o le faʻaitiitia o le tulaga o le vafealoaloai ma se uo. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamalo le asiasi atu i le itulau o le tagata saʻo ma fegalegaleai ma isi uo i le tele e mafai ai.

O se matafaioi tele i le fausiaina o se lisi o uo o le mea moni le tele o taimi e te fuaina ai ma faʻamatalaga i luga o faamaumauga a se uo.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese mea mai VK photos

Afai e te mulimulitai i faatonuga, o le tagata faʻaaoga e tatau ona sui i tulaga maualalo i lau lisi o uo. O mea lelei uma!