UltraSearch 2.12


UltraSearch - se polokalama e suʻe ai faila ma laupepa i luga o faʻamalosi mālosi i le polokalama NTFS.

Faʻamaumauga Masani

Talu ai ona o le faʻaogaina o le tulafono, e le o galue le polokalama i faʻamaufaʻailoga Windows masani, ae tuusao faʻatasi ma le laulau telefoni MFT. Ina ia amata, ia na ona ulufale i le faila o le faila poo le masini i totonu o le avanoa talafeagai, faʻapea foi ma le filifilia o se faila.

Suʻesuʻega Faʻamaumauga

UltraSearch e mafai ai foi ona e suesue e ala i mea o faila. Ina ia faia lenei mea, ulu i le upu manaomia po o le fuaitau. O le au atinaʻe e tosina atu lo tatou gauai i le mea moni o lenei taotoga e mafai ona umi se taimi, o lona uiga e taua le faʻapulaʻaina o le tele o sailiga e ala i le filifilia o se faletupe.

Vaega o faila

Mo le faigofie o le tagata faʻaaoga, o ituaiga faila uma e vaevaeina i ni vaega. O lenei mea e mafai ai ona maua, mo se faʻataʻitaʻiga, ata uma poʻo faila faila o loʻo taoto i totonu o se pusa.

E mafai ona e faʻaopoopoina se kulupu masani i lenei lisi e ala i le faʻamatalaina o faʻaopoopoga o faila mo lea.

Tuusaunoaga

I le polokalame, e mafai ona e faʻasolo le faamama e faʻaesea mai le sailiga mo pepa ma laupepa e tusa ai ma taiala ua filifilia.

Faasologa o tala

A faʻapipiʻiina, ua tuʻufaʻatasia le UltraSearch i le lisi o faʻataʻatiaga o le Google, lea e mafai ai e oe ona amata le polokalama ma saili i soʻo se pusa i luga o lau komepiuta.

Galulue faʻatasi ma mea faigata

E mafai e le polokalame ona iloa vave ma amataina le fou puʻeina o komepiuta ua faʻaaogaina i le polokalama. O le uiga ese o lenei galuega, o le fesoʻotaʻi atu i fafo o le 'aufaʻasalalau ma le polokalama o le NTFS, e leai se mea e toe manaʻomia ai le toe faʻafouina o le polokalama, talu ai o le a vave lava ona avanoa le disasite mo le sailiga.

Poloaiga

E lagolagoina e le Polokalame galuega e ala i "Poloaiga Poloaiga". O le faʻasologa o le poloaiga e matua faigofie lava: ulufale i le igoa o le faila faila o le polokalame, ona sosoo ai lea ma le nofoaga ma le igoa poʻo le masini o le pepa i upusii. Mo se faʻataʻitaʻiga:

ultrasearch.exe "F: Taaloga" "* .txt"

Mo faʻaoga masani o lenei galuega, e tatau ona e tuʻuina se kopi o le faila. ultrasearch.exe i le faila "System32".

Faʻasaoina iuga

O taunuʻuga o le polokalame e mafai ona faʻaolaina i ni faʻalapotopotoga.

O le pepa na fatuina o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tele ma le ituaiga o faila na maua, o le taimi mulimuli faʻasaʻo, ma le ala atoa i le pusa.

Mama

  • Faiga faila maualuga ma faila i le faila;
  • Faʻasalalauga mo faʻamaumauga pepa;
  • O le i ai o se tuusaunoaga tuusaunoa;
  • Faʻamataʻuina faʻafuasei o masini;
  • Malosiaga e suʻe ai faʻamatalaga i mea o faila;
  • Pulega e faʻaaoga ai le laina o le tulafono.

Faʻafitauli

  • E leai se faʻaliliuga Rusia;
  • Leai se suʻesuʻega i luga o fesoʻotaʻiga.

UltraSearch o se polokalama sili ona lelei mo faʻamatalaga suʻesuʻe ma faʻamaumauga ile komepiuta. E maua ai le maualuga o le saoasaoa ma le lagolago mo ituaiga faiga eseese.

Download UltraSearch mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama e suʻe faila i lau komepiuta Pusa ata Photo Cleaner Suʻesuʻega Faʻamatalaga Effective SearchMyFiles

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
UltraSearch o se polokalama faʻalelei mo le sailia o faila i luga o masini komepiuta komepiuta. E tele naua tulaga, e otometi lava ona iloa le aufaasālalau mai fafo, faʻasaoina ogalaau.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Tamaʻi Jam
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.12