Fofoina o le faafitauli i se paʻepaʻe paepae pe ae faʻaaoga le komepiuta

O le Initaneti o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga aoga, lea e manaʻomia ai le faʻaauau ona avanoa mo nisi tagata faʻaoga. Ae e le o taimi uma e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi i le upega tafaʻilagi ma alu i le punaoa manaʻomia, ma le kopiina o mea e ala i se galuega i totonu o le masini komepiuta poʻo le faʻaliliuina o faʻamatalaga i se faila tusitusi e le faigofie i taimi uma ma ua leiloloa le mamanu. I lenei tulaga, o le polokalama faʻapitoa faʻapitoa e oʻo mai i le laveaʻiina, lea ua faamoemoe mo le teuina o faʻamaumauga o nisi o itulau.

Teleport Pro

O lenei polokalame ua faʻapipiʻiina naʻo le vaega sili ona talafeagai o galuega. E leai se mea sili atu i le atigilima, ma o le faamalama autu lava ia ua vaevaeina i ni vaega eseese. E mafai ona e fatuina soʻo se numera o galuega faatino, faʻamapulaʻa na o le malosi o le puʻupuʻu. O le fausiaina o le polokalama faʻatulagaina o le a fesoasoani ia te oe e faʻasoa saʻo laina uma mo le vave maua mai o pepa uma talafeagai.

Teleport Pro ua tufatufa atu mo se totogifuapauina ma e leai se gagana na fausia i le gagana Rusia, peitai e mafai ona aoga pe a galue i le masini sikolasipi, o le isi e mafai ona tagofia e aunoa ma le iloa le Igilisi.

Telefoni Tele Telefoni

Faʻamaumauga a le Initaneti

O lenei sui ua i ai nisi o faʻaopoopoga matagofie i le foliga o se initaneti e mafai ona e galue i ni auala se lua, maimoa i itulau i luga o le initaneti poʻo kopi faʻapolopolo o nofoaga. E i ai foi se galuega e lolomi ai itulau uepesite. Latou te le faʻasese ma lata mai e le suia i le telē, o lea e maua ai e le tagata faʻaoga tutusa le kopi tutusa o tusitusiga i le gaioiga. Faʻamalieina le tuʻuina atu o le poloketi i totonu o le fale teu.

O isi mea uma e talitutusa lava ma isi polokalame talitutusa. I le taimi o le download, e mafai e le tagata faʻaoga ona mataʻituina le tulaga o faila, sau saoasaoa ma siaki mea sese, pe afai ei ai.

Faʻalogo i le Initaneti Falemeli

Faʻasalalau Faʻasalalau

O le Webmaster Extractor e ese mai i isi tagata e iloiloina le aufaʻatasiga na oʻo mai le au atinaʻe ma se auala fou i le tuufaatasiga o le faamalama autu ma le tufatufa atu o galuega i vaega. O mea uma e te manaʻomia o loʻo i totonu o le tasi faamalama ma faʻaalia i le taimi e tasi. O le faila filifilia e mafai ona vave tatala i totonu o le masini i se tasi o auala ua fautuaina. Ua misi le fausiaina o le poloketi, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i le laina faʻaalia, ma afai e te manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, tatala se faamalama fou i le meafaigaluega.

O tagata faʻapitoa faʻapitoa o le a fiafia i le tele o tulaga eseese o galuega faatino, e amata mai le failaina o faila ma fesoʻotaʻiga i tapulaa maualuga i le faʻasaʻoina o le sui faifaʻailoga ma tuatusi.

Faʻasao le upega tafaʻilagi

Upega tafaʻilagi

Polokalama le mafaagaloina e teu ai kopi o nofoaga i luga o lau komepiuta. Faʻapitoa tulaga faʻatulagaina: fausiaina le initaneti, faʻailoga faufautua ma faʻatulagaina auiliiliga. Pau lava le mea e mafai ona matauina o le failaina o faila. E aoga mo i latou ua leiloloa le nofoaga lea na teu ai le itulau.

Mo le toe iloiloga o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi, e le gata i galuega, e sili atu le taumafai e faʻataʻitaʻi i luma o le faʻatauina atoatoa o le 'upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le atinaʻe.

Download Web Copier

WebTransporter

I totonu o WebTransporter, ou te fia taʻua lona tufatufaina saoloto, e seasea lava mo ia polokalama. O loʻo i ai se fausiaina i totonu o le sailiga, fesoasoani mo le siiina o nisi o poloketi i le taimi lava e tasi, faʻatulagaina sootaga ma faʻamaumauga i luga o le aofaʻi o le sii mai o faʻamatalaga poʻo le failaina tele.

O le faʻalogoina e faia i le tele o vaitafe, lea e faʻapipiʻiina i se faamalama faapitoa. E mafai ona e mataʻituina le tulaga o le sau i luga o le faamalama autu i le tele o le vaevaega, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i vaitafe taʻitasi.

Tii WebTransporter

Webzip

O le faʻasagaga o lenei sui e le talafeagai, talu ai e le tatalaina matala fou, ae o loʻo faʻaalia i le faamalama autu. Pau lava le mea e laveaʻiina o le faʻasaʻoina o latou tele mo i latou lava. Ae peitai, o lenei fofo e mafai ona apili i nisi tagata faaaoga. O le polokalame e faʻaalia ai itulau na siiina mai i se isi lisi, ma e mafai ona e vaʻaia i latou i le taimi nei i totonu o le initaneti e fausia-in, lea e faʻamapulaʻaina i le naʻo le naʻo le lua laupepa e tatala ai.

WebZIP e talafeagai mo i latou oeo le a sii mai ni galuega tetele ma o le a tatalaina i latou i se faila se tasi, nai lo itulau taʻitasi eseese e ala i se pepa HTML. O lenei 'upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona faia se' upega tafaʻilagi.

Tusia le WebZIP

HTTrack Website Copier

Naʻo se polokalama lelei, lea o loʻo i ai se taulaitu e fatuina galuega faatino, failaina faila ma faʻalautele tulaga mo tagata faʻalauiloa. Faʻamaumauga e leʻi maua vave, ae o muamua ituaiga uma o pepa o loʻo i luga o le itulau e siakiina. O lenei mea e mafai ai e oe ona suʻeina i latou aʻo leʻi faʻasaoina i le komepiuta.

E mafai ona e siaki auiliiliga o le tulaga o le download i le faamalama autu o le polokalama, lea e faaalia ai le numera o faila, sau saoasaoa, sese ma faʻamatalaga. E mafai ona e tatalaina le 'upega tafaʻilagi vagana ai le pusa e ala i se vaega faapitoa i le polokalama, pe a faʻaalia ai mea uma.

Tikiake le HTTrack Website Copier

O le lisi o polokalama e mafai lava ona faʻaauau pea, ae o sui autu ia o loʻo faia se galuega lelei tele i la latou galuega. E toetoe lava o tagata uma e eseese i nisi o faʻatulagaga o galuega, ae i le taimi lava e tasi e tutusa ma le tasi. Afai ua e filifilia se polokalama talafeagai mo oe lava, aua nei e faanatinati e faʻatau, muamua suʻe le faʻataʻitaʻiga o le suʻega ina ia mafai ai ona saʻo le faia o se manatu e uiga i lenei polokalama.