Suʻe ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le lomitusi Canon L11121E

E pei ona e iloa, ae e te leʻi amata galue e toetoe lava o soʻo se masini lomitusi e fesoʻotaʻi ma se komepiuta, e manaʻomia ona e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai. O sea ituaiga o galuega e mafai ona faigofie ona ausia faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o metotia, e aofia ai le faia o ni togafiti. O le isi, tatou te tilotilo i auala e fa e mafai ona maua e faʻapipiʻi ai vaega ole komepiuta mo le lomitusi o Canon L11121E.

Saili ma download avetaavale mo Canon L11121E lomitusi.

Canon L11121E o se faʻataʻitaʻiga masani o le kamupani, na faʻatuina i le 2006. I le taimi nei ua aveesea le itulau o lenei oloa mai le nofoaga aloaia, ma ua le toe faaauauina lana lagolago. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea se auala e faʻaaogaina ai lenei galuega lomitusi i luga o soʻo se faʻaoga o le polokalama faʻaogaina o Windows. O le ae manaʻomia e suʻe ma faʻapipiʻi se avetaʻavale mo Canon i-SENSYS LBP2900, lea e fetaui ma masini o loʻo fesiligia.

Metotia 1: Nofoaga Tausi Lagolago

I luga, ua uma ona matou faʻamaonia po o fea le lomitusi matou te suʻe ai se avetaavale. Muamua lava, e tatau ona e gauai atu i le nofoaga aloaia, aua o loʻo tuʻuina atu i taimi uma le telefoni feaveaʻi o tala fou. E tatau ona e faia mea nei:

Alu i Canon itulau pito i luga

  1. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Canon e ala i le vaega "Lagolago" alu i totonu o manatu "Talosaga ma Fesoasoani" - "Avetaavale".
  2. E mafai ona e filifilia le oloa na manaʻomia mai le lisi ua tuʻuina atu, ae ui i lea, o le a umi se taimi.

    Matou te fautuaina le ulufale atu i-SENSYS LBP2900 ma alu i le fale o meafaigaluega, lea o le a aliali mai i le meafaigaluega i lalo ole sailiga suʻesuʻe.

  3. Faʻalogo vave i le polokalama faʻapipiʻi faʻamalamalamaina. Afai e te le faamalieina i lenei filifiliga, ia e setiina lenei paramita oe lava.
  4. Faʻatau i lalo sina mea ma maua le ki. "Download".
  5. Faitau le maliega o laisene ma talia e amata ona e siiina mai le inisiua.
  6. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi ile masini feaveaʻi poʻo le tuʻuina foi e teu ai.
  7. Aveese faila i le faila o le polokalama.

O lenei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le L11121E i se komepiuta. E fetaui ma le faʻapipiʻiina o vaega faʻapitoa, o lea o le a faʻaalia lelei ana galuega.

Metotia 2: Tomai Faʻatasi

O loʻo i ai se avanoa e mafai e le polokalame faʻapipiʻi tolu mo le faʻapipiʻiina o avetaavale ona i ai ana lava faʻamaumauga e faʻamaonia ai nofoaga o loʻo teu ai mea tuai. Afai e saʻo lenei mea, pe a suʻesuʻeina vaega ma pitonuʻu, o le a faʻaalia e le masini komepiuta le lomitusi tuʻuina, download ma faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa. A leai, o le avetaavale mo le i-SENSYS LBP2900 na taʻua i luga o le a sii mai. Siaki le lisi o le polokalame mo le sailia o avetaavale i totonu o la tatou isi tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le fofo aupito sili ona lelei e faʻatino ai lenei metotia e mafai ona manatu o DriverPack Solution ma DriverMax. Latou te faia se galuega e sili ona lelei, faʻavave vave le faiga ma filifili polokalama fetaui lelei. Taiala mo le galulue faatasi ma i latou taitoatasi, faitau laina nei:

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 3: ID ID

I le laasaga o gaioiga o le masini komepiuta o masini, o se mea e iloagofie ai le mea e tuʻuina atu i ai. O ia ituaiga tulafono e talafeagai mo le oloa ina ia fetaui lelei ma le faiga faʻaogaina. Talu ai o le avetaʻavale aloaia L11121E o loʻo misi, o lona faʻamatalaga o le a tutusa lelei ma le mea e lagolago ai LBP2900. O le ID e pei o lenei:

USBPRINT CANONLBP2900287A

Faʻaaoga lenei tulafono e suʻe ai faila talafeagai e ala i auaunaga faʻapitoa i le initaneti. O lo matou tusitala na faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo faatonuga auiliili mo le faʻatinoga o lenei faiga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatulagaga Faʻataunuʻu o le Windows

O le Windows operating system o loʻo i ai se meafaigaluega na fausia mo le sailia ma le faʻatulagaina o avetaavale. I lenei tulaga, atonu o le a le lelei le galue ona o le mea moni e leʻi leva le lomitusi. Afai e le fetaui oe i filifiliga muamua e tolu, e mafai ona e suʻeina lenei mea. O se faʻamatalaga auiliili i lenei autu o loʻo avanoa i isi mea.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. Matou te faʻamoemoe ua matou faʻamatalaina le tulaga ma le avetaʻavale mo le lomitusi Canon L11121E. O faatonuga o loʻo i luga e tatau ona fesoasoani ia te oe e taulima ai le galuega e aunoa ma ni faʻafitauli, ona latou te le manaʻomia soʻo se tomai faapitoa poʻo ni tomai, na o le mulimulitaʻia taʻitasi laʻasaga ma le faʻaeteete.