Iloiloina o tafaoga i le Google Chrome e faaaoga ai le siakiina o password

Soʻo se tagata faʻaaoga e faitau faʻamatalaga faʻamatalaga faatekinolosi i le taimi nei ona ia fetaiai ai lea ma faʻamatalaga e uiga i le leiloloa o le isi vaega o faʻaufaʻailoga a tagata faaaoga mai soʻo se auaunaga. O nei faʻaupuga e aoina i luga o faʻamaumauga ma e mafai mulimuli ane ona faʻaaogaina e sili atu ona vave puʻeina upu faʻamalosi i luga o isi auaunaga (mo nisi faʻamatalaga, vaʻai Pe faapefea ona faʻamalo lau palakalafa).

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e siakiina pe o teu lau upega tafaila i totonu o ia faʻamaumauga e faʻaaoga ai tautua faapitoa, o le sili ona lauiloa oi ai i haveibeenpwned.com. Ae ui i lea, e le o tagata uma e talitonu i ia ituaiga auaunaga, aua i le teori, e mafai foi ona tupu mai i luga o latou. Ma o le mea lea, talu ai nei na faʻatuina ai e Google le Faʻamaumauga o le Faʻamaumauga Faʻamaumauga aloaia mo le Google Chrome, lea e mafai ai ona e siakiina aunoa ma le siakiina o masini ma fai se suiga i le password, pe afai e lamatia, e uiga ia te ia o le a talanoaina.

Faʻaaogaina le faʻaopoopoga o le Faʻamaumauga o le Password Password

I le mea lava ia, o le Faʻamaumauga o le Faʻamaumauga o Motugaafa ma lona faʻaaogaina e leai se faigata, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa:

  1. Tikia ma faʻaeʻe le Chrome mai le faleoloa store //chrome.google.com/webstore/detail/password-checkup/pncabnpcffmalkkjpajodfhijclecjno/
  2. Afai e te faʻaaogaina se faʻamaloilo le saogalemu, o le a uunaia oe e suia pe a ulu atu i se 'upega tafaʻilagi.
  3. I le tulaga o mea uma o loʻo faasolosolo lelei, o le a e vaʻai i le faʻamatalaga talafeagai e ala i le kiliki i luga o le ata lanumeamata lanumeamata.

I le taimi lava e tasi, e le o faʻasalalau le faʻamatalaga lava ia mo le faʻamaonia, na o lana siaki tupe e faʻaaogaina (peitaʻi, e tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo maua, o le tuatusi o le 'upega tafaʻilagi e te ulufale i ai e mafai ona faʻafeiloaʻi i Google), ma o le taimi mulimuli o le faʻamaoniga o loʻo faia i lau komepiuta.

E le gata i lea, e ui lava i le tele o faʻamaumauga o le faʻaaogaina o upega tafaoga (e sili atu ma le 4 piliona), e maua mai Google, e le ogatusa ma mea e mafai ona maua i isi nofoaga i le Initaneti.

I le lumanaʻi, o folafolaga a Google e faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻaopoopoga, ae o lenei atonu e aoga tele mo le tele o tagata e le manatu e le mafai ona malupuipuia o latou igoa ma le upega tafailagi.

I le aotelega o le autu o loʻo fesiligia e ono ono e fiafia i meafaitino:

  • Saogalemu o upu
  • Chrome televave generator
  • Top Managers Password
  • E faʻapefea ona matamata i faʻamaloga na faasaoina i Google Chrome

Ma le mea mulimuli, o mea na ou tusia e uiga i le tele o taimi: aua nei faʻaogaina le upu faʻamaonia i luga o le tele o nofoaga (pe a fai o tala mo i latou e taua mo oe), aua le faʻaogaina upu faigofie ma puupuu, ma ia amanaia o upu o loo i ai i se seti numera, "igoa poʻo le faʻailoga i le tausaga o le fanau mai", "nisi upu ma numera numera", e tusa lava pe e te faʻapipiʻi ma le faʻaʻoleʻole i le gagana Rusia i le faʻaoga Igilisi ma se tusi laupepa - e le o le mea e mafai ona faʻatuatuaina i le taimi nei.