Firmware smartphone Alcatel One Touch Pop C5 5036D

O le tele o kopi o le One Touch Pop C5 5036D smartphone mai Alcatel ua faʻamalieina a latou galuega mo le tele o tausaga ma avea ma tautua fesoasoani tau numera i le tele o latou tagata e ona. I le taimi o faʻatinoga mo se vaitaimi uumi, o le toʻatele o tagata faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga e iai se manaʻoga, ma o nisi taimi e manaʻomia le toe faʻafoeina o le masini faʻaogaina o le masini. I le faʻatinoina o lenei taualumaga ma o le a talanoaina i le tusiga.

Alcatel OT-5036D e tusa ai ma le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapitoa e faʻafefe ai le polokalama o le masini e mafai ona faʻaalia o se masini faigofie. Soʻo se tasi, e oʻo lava i le leai o se poto masani i mataupu o le toe faʻaleleia o OS OS, e mafai ona faʻamalamaina se ata pe a latou faʻaaogaina polokalama faʻapitoa ma mulimulitai i faatonuga o loʻo faʻaalia pea le aoga i le faiga. I le taimi lava lea, aua nei galo:

I le filifilia pe tatau ona faʻaogaina le masini komepiuta o le telefoni, o lē e ona le mea mulimuli e avea ma tiute atoatoa mo iuga o galuega uma. E leai se tasi, sei vagana ai le tagata e faʻaaogaina, e nafa ma le faʻatinoga o le masini pe a uma ona faʻalavelave i le faʻaogaina o le masini e ala i metotia faʻanatura e leai ni pepa!

Sauniuniga

O le auala sili ona fetaui pe ae manaʻomia le moliina o le Alcatel One Touch Pop C5 5036D, e pei, ioe, soʻo se isi masini Android, o le faʻaaoga lea o lenei algorithm: faʻataʻitaʻiga ma fautuaga mai le amataga e oʻo i le iuga; faʻapipiʻiina o vaega o le tino (avetaavale) ma talosaga e faʻaaogāina i taimi o manipulations; lagolagosua i faʻamatalaga taua mai le masini; faʻapipiʻi masini komepiuta mo mea faʻapipiʻi; taualumaga mo le toe faʻaleleia saʻo o le OS mobile.

O le faia i taʻiala sauniuni uma e faʻataga ai oe e toe vave faʻaaogaina le Android ma maua le manaʻoga e manaʻomia e aunoa ma ni mea sese ma faʻafitauli, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻiina o le polokalama o le masini i tulaga ogaoga.

Avetaavale

O le mea muamua, muamua, faʻapipiʻi le avetaavale Alcatel OT-5036D i le komepiuta faʻaaogaina mo manipulations ina ia mautinoa ai e mafai e le firmware utilities ona faʻafesoʻotaʻi ma vaega o le mafaufau o le telefoni.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

O le faʻatulagaina o avetaavale mo le faʻataʻitaʻiga e fesiligia e sili atu ona faigofie ona faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi masani. O le archive e iai le faila file exe e mafai ona sii mai iinei:

Faʻasaʻo le avetaavale e faʻaaogaina taʻavale mo le faʻaolaina o le telefoni Alcatel One Touch Pop C5 5036D

  1. Taofia le faʻamaonia o le saini a le avetaʻavale i le Windows. Aua le fesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta.

    Faitau atili: Faʻamaonia le faʻamaonia o saini numera i Windows

  2. Tuʻu le upega taʻavale o loʻo aofia ai avetaavale taʻavale ma tatala le faila Driverinstall.exe.
  3. Kiliki "Lisi" i le uluai faamalama o le masini faʻapipiʻi.
  4. Le isi, kiliki "Faʻamau".
  5. Faatali seiloga e kopiina vaega i le komepiuta PC ma kiliki "Faauma" i le faamalama faaiu o le faʻatonutonu.

Siaki le mea moni ua faʻapipiʻi saʻo mea. Tatala i luga "Pule Sili" ("LE") ma, faʻapipiʻi le telefoni i se tasi o setete e lua, mataʻituina le suiga i le lisi o masini:

  1. Alcatel OT-5036D o loʻo tamoe i luga o le Android ma ua faʻaauau i le masini. "Faʻapipiʻi USB".

    Faitau atili: Faʻasaga le mode "Debug USB" i masini Android

    I totonu "LE" masini ma mea e aofia ai Totoina e tatau ona faʻaalia e "Android ADB Interface".

  2. Ua tape le telefoni, ua aveeseina le pu. A e faʻafesoʻotaʻi le masini i se setete, "LE" luga o le lisi "Pusa COM ma LPT" e tatau mo sina taimi puupuu ona faʻaalia le meataitasi "MediaTek PreLoader USB VCOM (Android) (COM **)".

Afai e le aoga le faʻatulagaina o le auto-installer o vaega, ona le maua ai lea o le telefoni "Pule Sili" I lenei auala, a maeʻa ona faia ia faatonuga i luga, e tatau ona faʻapipiʻiina le avetaʻavale. O faʻamaumauga faʻatasi ma vaega mo ia faʻapipiʻi e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasaʻo taʻavale mo le smartphone Alcatel One Touch Pop C5 5036D

Polokalame mo le firmware

A e faʻapipiʻi / toe faʻafouina le Android OS i luga o le Alcatel OT-5036D ma faʻataunuʻuina manipulations, e mafai ona e manaʻomia ni meafaigaluega telefoni. E mafai e le o talosaga uma mai le lisi o loʻo i lalo o le a faʻaaogaina mo se taimi patino o se telefoni, ae fautuaina e faʻapipiʻi meafaigaluega taitasi i le taimi muamua e faʻamautinoa ai le maua o le polokalama faʻapitoa "i le taimi" i soo se taimi.

  • ALCATEL OneTouch Center - o se pule sili ona lelei, na faia e le gaosiga mo tagata e faʻaogaina le faʻatinoina o faʻamatalaga ma faʻamatalaga o loʻo i totonu o le mafaufau o se telefoni, mai le PC. Faʻatasi ai ma isi mea, o le polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e faia kopi kopi o faʻamaumauga mai le masini (o le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i lalo i le tusitusiga).

    O le OneTouch Center e fetaui mo le fegalegaleaiga ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia. 1.2.2. Faʻatau le tufatufaina o meafaigaluega mai le fesoʻotaʻiga i lalo ma faʻapipiʻi.

    TALA ALCATEL OneTouch Center e galulue ma le OT-5036D

  • Mobile Faʻalelei S - O se faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le polokalama faʻapitoa a le polokalama polokalama Android polokalama Alcatel.

    E mafai ona e sii mai le faʻapipiʻi mai le laupepa lagolago i le 'upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa poʻo le faʻaogaina:

    Download Mobile Upgrade S Gotu2 mo le susuluina, faafouina ma toe faʻaleleia lau Alcatel One Touch Pop C5 5036D smartphone

  • SP FlashTool - o se faʻalapotopotoga lautele o masini e faʻavae i luga ole faʻamaumauga o le Mediatek hardware. E faʻaaogaina se faʻaaogaina faʻaaogaina faʻaaogaina o le talosaga i le masini e fesiligia - FlashToolMod v3.1113.

    E le manaomia e le polokalama le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o se komepiuta i lenei mea faigaluega, faigofie le tapeina o le upega tafaʻilagi na sii mai e ala i le sootaga lea i le aʻa o soo se avega saʻo.

    Faʻaola FlashToolMod mo faʻamalamalamaina ma faʻapipiʻi lau Alcatel One Touch Pop C5 5036D

  • Mobileuncle MTK Tools - Talosaga Android lea e mafai ai e oe ona faia le tele o gaioiga faʻatasi ma vaega o mafaufauga o masini na faia i luga o le faʻavae o Mediatek processors. A o galulue ma Alcatel OT-5036D, o le ae manaʻomia le meafaigaluega e fatuina ai se faʻamaumauga IMEI, ma e mafai foi ona aoga pe a faʻapipiʻi le toe faʻaleleia o aganuʻu i le masini (o nei gaoioiga o loʻo faʻamatalaina i lalo i le tusiga).

    O le meafaigaluega e faʻamalieina naʻo ana galuega pe afai ei ai ona aʻa-aia tatau, o le mea lea, e tatau ona faʻapipiʻiina pe a maeʻa ona maua avanoa i le masini. Ina ia faʻaogaina le telefoni i le faʻamatalaga maoti, tatala lana faila apk i le Android ma mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi.

    O le "tufatufaina" Mobilancle MTK Tuls e mafai ona sii mai mai le sootaga i lalo, ma o le faʻapipiʻiina o ia afifi o loʻo faʻamatala auiliili i lenei tusiga.

    Tii le telefoni feaveai o le Mobileuncle MTK Tools

Maua aia tatau

I se tulaga lautele, ina ia mafai ai ona faʻamalosi le Alcatel 5036D, e le manaʻomia ni avanoa faʻapitoa. O aʻafiaga-aia tatau e mafai ona avea ma se mea e tatau ai pe a faʻatinoina se numera o faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, fatuina o se faʻamaumauga o le polokalama poʻo ona vaega taʻitasi i ni metotia, e aofia ai le Mobileuncle Tools. I le siʻosiʻomaga o le OS aloaia o le masini, e mafai ona maua aʻafiaga aʻa e faʻaaoga ai le aoga Kingo ROOT.

Faʻalogo Kingo ROOT

Faatonuga i luga o le auala mo le maua mai o faʻatagaga Superuser e mafai ona maua i totonu o se tasi o mea na faʻapipiʻiina i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le Kingo Root

Lagolago

O le faʻaumatia o mea o le mafaufauga o le telefoni, e tele le tele o tagata Android e manatu i se sili atu le leiloa nai lo le leiloa o le masini lava ia, lea e teuina ai faʻamaumauga. Ina ia mautinoa le malupuipuia o faʻamatalaga o le a aveesea mai le telefoni i le faagasologa o le firmware, faʻapea foi ma le faaitiitia o tulaga lamatia e le o mautinoa le o faatasi ma le faagasologa o le toe faʻaleleia o le OS mobile, e tatau ona toe faʻaleleia mea taua uma.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Mo le toe totogiina atoatoa mai le leiloa o faamatalaga taua, i le faaopoopoina i se tasi pe sili atu foi auala ua fuafuaina i totonu o le sootaga o loo i luga, ua fautuaina e faaaoga auala nei e lua e fatu ai se teuga mo lenei faataitaiga.

Faamatalaga a tagata

Mo faʻamaumauga faʻamaumauga, faʻamatalaga, kalena, ata ma tusi talosaga mai le OT-5036D, e faigofie tele ona faʻaaoga avanoa na maua e le kamupanī o le masini komepiuta - o luga ALCATEL OneTouch Center.

Pau le faʻamaumauga e tatau ona amanaia e faapea o faʻamaumauga ua faʻamauina e avea o se taunuuga o le mulimuli i faatonuga e mafai ona toe faʻafoʻisia i luga o se masini e faʻatino le firmware aloaia.

  1. Faʻafoʻi le Van Touch Center i le faʻaluaina o le ata o le talosaga i lau Windows desktop.
  2. I luga o le telefoni, faʻaalia "Faʻapipiʻi USB".
  3. I le isi itu, tatala le lisi o faʻaaogaina Android i le 5036D ma faʻapipiʻi le ONE TOUCH Center icon, ona faʻamaonia lea o le talosaga na maua e ala i le taʻi "Lelei".
  4. Fesoʻotaʻi lau telefoni i le PC. A maeʻa ona fuafuaina e le komepiuta le masini, o le igoa faʻalelei o le a faʻaalia i le faamalama o le pule mo Windows ma o le a faʻaalia le ki. "Fesoʻotaʻi"kiliki.
  5. Faatali seia maeʻa le fesoʻotaʻiga - ua tumu le faamalama o le Centre i faʻamaumauga.
  6. Kiliki le lisi "Lagolago"i le kiliki i luga o le uʻamea i le pito i luga o le faamalama o le tusi talosaga i le itu taumatau.
  7. I totonu o le fanua "Filifiliga" i le itu tauagavale, siaki le atigipusa i autafa o igoa ole ituaiga o faʻamatalaga e teuina.
  8. Kiliki le ki "Lagolago".
  9. Kiliki "Amata" i le faamalama e taʻu mai ai le igoa o le toe sau i le lumanaʻi.
  10. Faatalitali i le faaiuga o le faʻasalalauga e aunoa ma le faalavelaveina o le faagasologa ma soʻo se gaioiga.
  11. A uma ona kopiina faʻamatalaga i le PC, kiliki "Lelei" i le faamalama "Faʻatoʻa maeʻa".

Mo le toe faʻafoʻisia o faʻamaumauga ua faʻapolopoloina i le teuga tupe, o le a manaʻomia lou alu i le auala lava lea e tasi e pei o le taimi e te faia ai se faʻamaumauga - mulimuli i laasaga 1-6 i luga. Lisi:

  1. Kiliki "Toe Maua".
  2. Filifili le faʻasologa o manaʻoga mai le lisi peʻafai na faia ni faʻamaumauga se tele e ala i le setiina o le leitio ma le lomitusi "Lisi".
  3. Faʻamatala mai ituaiga o faʻamaumauga e manaʻomia ona toe faʻaleleia e ala i le tataina o pusa meli e sosoo ma o latou igoa. Next kiliki "Amata".
  4. Faatali mo le toe faʻaleleia o le faagasologa ina ia faʻamaeʻaina ma aua le faʻalavelaveina i soo se gaioiga.
  5. I le faaiuga o le faʻatinoga, o le a faʻaalia se faamalama. "Toe Maua mai le Lisi", kiliki le faamau i totonu "Lelei".

IMEI

Aʻo faʻamalamalamaina masini MTK, ma le Alcatel OT-5036D e le o se faʻasalalauga iinei, e masani lava ona i ai se mea e faaleagaina ai se vaega faapitoa o le manatuaina o masini, e aofia ai faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga IMEI ma isi faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le saʻo lelei o le faʻatinoga o fesoʻotaiga faʻaeletoroni - "NVRAM".

E ui lava e mafai ona toe faʻaleleia le nofoaga na faʻamalamalamaina e aunoa ma le mauaina o se kopi faʻapitoa e maua mai se faʻataʻitaʻiga patino o se telefoni, e fautuaina e faʻapolopolo le IMEI faʻasalalau ae leʻi faʻafefe i le polokalama o le polokalama. E i ai ni mea faigaluega telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona faia le faʻataʻitaʻiga faʻamaonia. Lalo o loʻo taʻua o se tasi o metotia pito sili ona faigofie - faʻaaoga le Mobileuncle application.

  1. Faʻatau le meafaigaluega e ala i le kiliki i luga o lana icon i le lisi o talosaga faʻapipiʻi, faʻatagaina le meafaigaluega e faʻaaoga avanoa faʻamua ma mumusu e faʻafouina le faʻamatalaga e ala i le taina "Faaleaoga" i le talosaga na tulai mai.
  2. Filifili se mea "Galulue ma IMEI (MTK)" i luga o le autu o Mobilebags Tuls, ona "Save IMEI i SDCARD" i le lisi o avanoa. Faʻamaonia le talosaga oʻo mai e amata le faia o se faʻamaumauga.
  3. O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o se nofoaga taua e maeʻa faʻafuaseʻi lava, e pei ona faʻamalosia e se faʻamatalaga. ID o loʻo teuina i se faila. IMEI.bak i luga o le kalama, ma ia toe faʻafoʻi i le lumanai, i le Mobileuncle MTK Tools, filifili le filifiliga "Faʻafoisia IMEI ma SDCARD".

Faʻafefea ona faʻamalosi Alcatel One Touch Pop C5 5036D

A maeʻa le laasaga sauniuni, e mafai ona e agai atu i faʻatonuga faʻatonuga e aofia ai le toe faʻaofiina o le Android ile masini ole fesili. O le filifiliga o le metotia e fuafuaina e le tulaga o loʻo i ai nei o le vaega telefoni feaveaʻi o le telefoni, faʻapea foʻi ma le taunuʻuga e manaʻo le tagata e fia ausia. E tatau ona maitauina o fesoʻotaʻiga a firmware e fesoʻotaʻi ma e tele taimi e tatau ai ona tuʻufaʻatasia.

Metotia 1: Faʻafaigofie Faʻalelei S Gotu2

Ina ia faʻafouina le polokalama o polokalama a latou lava masini, faʻapea foi ma le toe faʻafoisia o OS, na faia ai e le kamupanī se aoga sili ona lelei Mobile Upgrade S. Tulaga masani, muamua e tatau ona faʻaaoga lenei mea faigaluega.

  1. Tatalaina le Mobile Upgrade S Gotu2,

    kiliki "Lelei" i totonu o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o gagana.

  2. Lisi i lalo "Filifili lau faʻataʻitaʻiga masini" faʻamaʻoti ONETOUCH 5036ona kiliki lea "Amata".

  3. I le isi siata, kiliki "Lisi"

    ma faʻamaonia le talosaga o loʻo sau i le kilikiina o le ki "Ioe".

  4. E ui lava i fautuaga o loʻo faailoa mai i le faamalama o le talosaga, tape le masini, aveese le paʻa mai le mea, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le telefoni i le PC. O le taimi lava e faʻamalamalamaina ai le masini i Windows, o lona auiliiliga e amata i le Mobile Upgrade S Gotu2,

    ona suʻe ai lea o le fomaʻi talafeagai ma download. Faatali mo le downloadina o le afifi faatasi ai ma vaega o polokalama komepiuta o le ata mai le au faipese.

  5. A maeʻa ona fai mai faila mo le Alcatel One Touch 5036D Pop C5 toe faʻaleleia / faʻaleleia, o le a tuʻuina atu se faʻasalalauga e vavae ese le telefoni mai le PC. Lelei le kela ma kiliki "Lelei" i lenei faamalama.

  6. Kiliki "Faʻafou le Polokalama Meafaigaluega" i le faamalama o le Mobile Upgrade.

  7. Faʻapipiʻi le maa i totonu o le telefoni ma faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le USB USB o le komepiuta.

  8. Ona amata loa lea o le fesiitaiga o vaega o mea faigaluega i le masini. E le mafai ona faʻavevesi le faagasologa i soo se gaioiga, faʻatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻapipiʻiina o Android.

  9. Ua maeʻa le faʻatulagaga o le polokalama faʻapitoa e ala i le faʻaalia o se faʻamatalaga e faʻaalia ai le manuia o le taotoga. Ave ese le cable USB mai le masini.

  10. Toe faʻaofi le maa ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni. O le isi, faatalitali mo le faʻafeiloaʻi o le matamata fiafia, lea e amata mai ai le faʻapipiʻiina o le OS faʻapipiʻi.

  11. A maeʻa ona e filifilia ia itu, o le toe faʻaofiina o le Android e faʻaaogaina ai se meafaigaluega mai le masini e gaosia ai masini e faʻamalieina.

Metotia 2: Tool SP Flash

O se avetaavale avetaavale masani e fuafuaina le faagaoioia o vaega o masini komepiuta o masini komepiuta e faavae i luga o le Mediatek hardware platform e mafai ai ona e toe faʻafoisia le polokalama Alcatel OT-5036D, toe faʻaleleia le polokalama, pe toe foi atu i le OS aloaia faʻapitoa ina ua maeʻa faʻataʻitaʻiga ma faʻamaumauga masani. E pei ona taʻua i luga, e tatau ona faʻaaoga se suiga i le faʻataʻitaʻiga i le fesili. v3.1113 Lulu

Faʻapipiʻi faʻatasi ma ata o le faʻamaoniga aloaia aloaia 01005 ma faila e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo, ave i lalo le fesoʻotaʻiga:

Download firmware 01005 e toe faʻafoʻi le smartphone Alcatel One Touch Pop C5 5036D e ala i le Flash Tool

  1. Tuʻu le archive i le polokalama polokalama i totonu o se isi pusa.

  2. Tatala FlashToolMod i le tatalaina o le faila Flash_tool.exe mai le tusi talosaga.

  3. Totogi i totonu o le polokalame se faʻasalalau faila mai le tusi faʻamaumauga e mafua mai i le faʻaaogaina o le mea muamua o lenei faʻatonuga. Ina ia faaopoopo se kiliki vavalalata "Faʻasalalau-utaina"ma mulimuli ane, mulimuli i le nofoaga o le nofoaga ma faʻalauiloa MT6572_Android_scatter_emmc.txtkiliki "Tatala".

  4. Kiliki le ki "Faatulaga". I le isi faʻamalama, ia mautinoa o le vaega filifilia "Faiga Faʻapipiʻi Faʻatasi" ma le aitema "Faatulaga le ata atoa vagana ai Bootloader" i totonu o le nofoaga maoti, ona kiliki "Lelei".

  5. O le polokalama o le a alu atu i le tulaga faʻamoemoe e faʻafesoʻotaʻi ai le masini - aveese le batini mai le atamai ma faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi atu i le USB i le USB.

  6. O le Alcatel OT-5036D le faʻatalagaina o taualumaga o le a amataina, sosoo ai ma le faʻatumu o le laupapa alualu i luma i le pito i lalo ole FlashTool window ma le lanumeamata.

  7. Faatali mo le faʻamatalaga faʻamatalaga e aliali mai. "Faatulaga OK" ma vavae le masini mai le PC.

  8. Alu i le faʻapipiʻiina o le OS OS. Siaki le atigipusa i tafatafa o vaega o ulutala i le koluma. "igoa". A aunoa ma ni siaki, tuu na o le lua vaega: "CACHE" ma "USRDATA".

  9. Ma le isi, kiliki le faasologa o igoa o le eria, faaopoopo i le fanua "nofoaga" Faʻamaumauga mai le faʻailoga faatasi ai ma le faʻapipiʻi faʻamalama. O igoa uma o faila e tutusa ma igoa o igoa. Mo se faʻataʻitaʻiga: kiliki i luga "POLOAIGA", i le faamalama filifilia, filifili le faila pro_info ma lolomiina "Tatala";

    "NVRAM" - nvram.bin ma isi.

  10. O le iʻuga, o le FlashTool window e tatau ona pei o le sikikopuga i lalo. Siaki lenei mea ma kiliki le ki. "Download".
  11. Faʻamaonia le talosaga o loʻo sau i le kilikiina o le ki "Ioe".
  12. Faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le puʻeina o le masini i le komepiuta Ole vaega amata o le a amataina lava pe a uma le telefoni i le tulaga e manaʻomia e fuafua e le polokalama. Faʻasagaga o faila i le nofoaga e teu ai le masini e tuʻuina mai ma le faʻatumu o le paʻa o le alualu i luma i le pito i lalo o le fenumilo FlashToolMod ma le lanu samasama. Faatali mo le faʻagasologa e maeʻa e aunoa ma le faia o se gaioiga.

  13. O le faʻamaeʻa manuia o le taʻaloga ua faʻamaonia e ala i foliga mai o le faamalama "Tatalo OK". Kuni le faʻamatalaga ma vavae le telefoni mai le PC.

  14. Sui le Alcatel One Touch Pop C5 5036D ma faʻalauiloa le masini i le faʻaleleia o le siosiomaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le masini masini "Faateleina le Lisi" ma taofi o ia "Meaai". O kī e tatau ona teuina seʻia oʻo mai se lisi o gagana faʻaalia i le lau. Tapuni le mea "Rusia" alu i le lisi autu o le siosiomaga.

  15. I luga o le mata pe a maeʻa le aitema muamua, kiliki "solo ese faʻamatalaga / toe faʻafou fale fausaga". Le isi, paʻi "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata" ma faʻatali seʻia oʻo i le faaiuga o le faʻamamaina o taualumaga.

  16. Kiliki "toe faʻaleleia le polokalama" i le autu autu o le toe faʻaleleia ma faʻatali mo le faʻatauina o le mataitusi muamua Failautusi Seti Le OS aloaia o le telefoni. Tapena "Amata le setiina" ma fuafua ai itu o le Android faʻapipiʻiina.

  17. A maeʻa le seti, e te maua se masini

    pulea e le faiga faʻavae faʻapitoa 01005, lea e mafai mulimuli ane faʻaleleia e faʻaaoga ai le Mobile Upgrade S. application o loʻo faʻamatalaina i luga.

Metotia 3: Carliv Touch Recovery

E le masalomia, o tagata Alcatel OT-5036D oe na filifili e toe faʻaaogaina le masini faʻaogaina i luga oa latou telefoni e sili ona fiafia i le laumei faʻamaonia. Этот факт неудивителен, ведь официальное системное ПО для рассматриваемой модели - это безнадежно устаревший Android Jelly Bean, а кастомы позволяют преобразовать программный облик девайса и получить не нем относительно современные версии ОС, вплоть до Android 7 Nougat.

Faʻamaumauga a le Faʻalapotopotoga (tele ports mai isi masini) mo le telefoni a le Alcatel's 5036D na faia ai se numera telē ma e faigata tele ona fautuaina lenei mea poʻo lena tali i se tagata faʻapitoa faʻataʻitaʻi - e mafai e tagata uma ona filifili le taʻiala talafeagai mo a latou lava manaʻoga ma galuega e ala i le tuʻuina ma le suʻeina.

Ae o le meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi se tasi o faiga e le faʻaaoga aloaia, o lona uiga o se suiga faʻafouina o le toe faʻaleleia. O le a amataina le iloiloga o faʻataʻitaʻiga faʻafouina le toe faʻaleleia o filifiliga Carliv Touch Recovery (FMT) (faʻafouina o le CWM Recovery) ma faʻapipiʻiina i totonu o faʻamaumauga faʻapitoa e lua - faʻavae i le Android 4.4 Kitkat ma le 5.1 Lolo.

Faʻasolo le ata Carliv Touch Recovery (CMT) ma le faʻasalalauina faila mo le faʻapipiʻi i le Alcatel One Touch Pop C5 5036D e ala i le Flash Tool

Laasaga 1: Faʻatuina o le Toefaʻatasi FMT

O le auala e sili ona fetaui e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o aganuʻu i Alcatel One Touch Pop C5 5036D o le faʻaaogaina o ata o loʻo tuʻuina atu e le FlashToolMod application.

  1. Faʻasalalau le upusii o loʻo i luga, o loʻo i ai le ata o le FMT ma faʻasese le faila, i se komepiuta PC, faʻapipiʻi le faila na maua.
  2. Faʻasaʻo FlashTulMod ma faʻamaonia pe'ā uma ona e kiliki i le kī "Faʻasalalau-utaina" faila faila MT6572_Android_scatter_emmc.txtfilifili ma kiliki "Tatala".
  3. Kiliki i le igoa o le nofoaga. "Toe faʻaleleia" i le koluma "Igoa" O le vaega autu o le fenisi FlashTulMod. Ona i le matala o le Matalama, filifili le faila CarlivTouchRecovery_v3.3-3.4.113.img ma kiliki "Tatala".
  4. Ia mautinoa le siaki "Toe faʻaleleia" (ma leai se isi mea) e siaki ona kiliki "Download".
  5. Faʻamaonia le talosaga e tuʻuina atu se vaega se tasi i le mafaufau o le masini i le kiliki "Ioe" i le faamalama e aliali mai.
  6. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le masini e ave i le PC.
  7. Faatali sei maeʻa ona solo le palota. "Toe faʻaleleia"o lona uiga, o foliga mai o le faamalama "Tatalo OK".
  8. Faʻasese le telefoni mai le komepiuta, faʻapipiʻi le batini ma faʻasolo atu i totonu o le suiga toe faʻaleleia e ala i le uomi ma le umiaina o ki "Volume +" ma "Meaai" aʻo leʻi faʻaalia le ata autu o le siosiomaga.

Laasaga 2: Faʻaumaina o le Manatua

E masani lava faʻaletonu uma (aganuʻu) OS e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻataʻitaʻiga na fesiligia pe a uma ona suia le laulauina o mafaufauga o le masini, o lona uiga, o le toe tufatufa atu o le tele o vaega o le masini e teuina. O le uiga o le faʻatinoga o le faʻaitiitia o le tele o le vaega. "TOTOGI" e oo atu i le 10MB ma faapipii le ata ua toefaafouina o lenei vaega custpack.imgfaʻapea foʻi ma le faʻatuputeleina o le telē o le nofoaga "PULEGA" e oʻo atu i le 1GB, lea e mafai ona tuʻuina atu pe a uma le faʻamalosi "TOTOGI" voluma.

O le auala pito sili ona faigofie o le faia lea o le faʻatulagaga i luga e faʻaaoga ai se faila zip zip faʻapipiʻiina e ala i le faʻafouina o le toe faʻaleleia.

Tikia se patch mo le manatuaina o le Alcatel One Touch Pop C5 5036D atamai

Faamolemole ia maitauina pe a uma le toe faʻaleleia, o faʻamatalaga uma i totonu o le telefoni o le a faʻaumatia ma o le a le mafai e le masini ona faʻamalosi i le Android! O le mea lea, o le mea lelei, aʻo leʻi faia se faʻapipiʻi, ia e faamasani i le isi laasaga (3) o lenei tusi lesona, download ma tuu se zip-faila i le firmware ua fuafuaina mo le faʻapipiʻi i luga o le kalama.

  1. Faʻapipiʻi i le FMT ma faia se nusipepa Nandroid o vaega o manatuaga o le masini. Ina ia faia lenei mea, filifili "Lagolago / Toe faafoi" i luga o le mataala autu, ona tapuni lea "Lagolago i / store / sdcard / 0".

    A maeʻa ona faʻatali mo le maeʻa o le faʻatinoga, ia toe foʻi i le mata muamua o le toe faʻaleleia.

  2. Kopi i le masini e teu ai masini (i la tatou faʻataʻitaʻiga - i le pusa "inst") toe faʻapipiʻi.

    I le auala, e mafai ona e fesiitai faila i le teuina o le telefoni e aunoa ma le tuua o le CarlivTouchRecovery environment. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau i luga o le tele o le toe faʻaleleia. "Faʻamaumauga / Avanoa"ona "Faapipii le teuina o USB". Faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC - E iloagofie e Windows o se avetaʻavale e mafai ona aveese. A maea le kopiina o faila, tap "Faʻamalo".

  3. I le siosiomaga autu o le siosiomaga, filifili "Ui Zip"ona tap "filifili zip mai / teuga / sdcard / 0". I le isi itu, vaai i le lisi o le lisi o loʻo i luga o le pupuni e kopi ai le patch, ma tatala.

  4. Tap Igoa Igoa "Resize_SYS1Gb.zip". Ona faʻamaonia le amataina o le toefaʻailoga e ala i le kiliki "Ioe - Faʻatonu le Resize_SYS1Gb.zip" ma faatali mo le faamaeaina o le taualumaga.

    A maeʻa ona faʻaalia le faʻaaliga "Faʻamau mai le sdcard maeʻa" i le pito i lalo o le lau e te manaʻomia e toe foʻi i le lisi autu o le FMT.

  5. Faʻatulagaina vaega na fatuina e avea o se taunuuga o le faʻapipiʻiina o patch:
    • Filifili "Tape le Menu"ona "Fufulu ALL - Preflash"faʻamaonia le amataga o le fufuluina - "Ioe - Fufulu Mea Uma!".
    • Ia faʻamaonia le mautinoa i au lava taga e ala i le kiliki "Ioe - ou te manaʻo i ai i lenei auala.". Faatali mo le faagasologa o le faatulagaga e faamaeaina.
  6. O lea ua saunia le telefoni e faʻapipiʻi masini faʻapitoa, e mafai ona e alu atili.

Laasaga 3: Faʻatulagaina o le OS Custom

A maeʻa ona faʻapipiʻi le Alcatel OT-5036D ma faʻafouina le toe faʻaleleia, ma o le vaevaeina o lona mafaufau e toe tufatufaina atu, e toetoe lava leai ni faʻafitauli mo le faʻapipiʻiina o se tasi o le tele o OS masani. Lalo o le faʻatulagaina o le sili ona manaia ma le mausali, faʻamasinoina e le faʻamatalaga a le tagata faʻaoga, faʻaaogaina o polokalama faʻavae i luga ole Android 4.4 - 5.1 - MIUI 9 ma CyanogenMOD 12.

MIUI 9 (faʻavae i le KitKat)

O se tasi o Android-shells sili ona matagofie ma aoga mo le masini o loo fesiligia. E ala i le faʻapipiʻiina o le faʻapotopotoga mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, e mafai ona tatou faʻamatalaina le suiga atoa o le OS OS o le faʻataʻitaʻiga i le fesili ma le faʻalauteleina o lona faʻatinoga.

Download MIUI 9 firmware (Android 4.4) mo Alcatel One Touch Pop C5 5036D

  1. Tatala CarlivTouchRecovery ma tuu se afifi ma le firmware i luga o le kalama, pe afai e le i faia muamua.