2 auala e aveese ai le itulau amata i le browser opera

O le polokalama faʻaaogaina Android e le atoatoa, e ui lava e sili atu ona lelei ma sili atu le lelei i faʻatulagaga fou. Google faʻasolosolo faʻaauau ona tuʻuina atu faʻamatalaga e le gata mo le OS atoa, ae mo talosaga uma o loʻo aofia ai. Ole mea fou e aofia ai Google Play Services, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Faʻafouina Google Services

Google Play Services o se tasi o vaega sili ona taua o le Android OS, o se vaega taua o le Play Market. E masani lava, o lomiga lata mai nei o lenei polokalama "taunuu" ma ua faapipiiina aunoa, ae e le o taimi uma lea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi e amata ai se talosaga mai Google, atonu e te manaʻomia muamua le faʻafouina o le Auaunaga. O se tulaga e ese le tulaga e mafai foi - pe a taumafai e faʻapipiʻi se faʻafouga o le masini komepiuta, e mafai ona e mauaina se mea sese e logoina oe i le manaʻoga e faʻafouina uma ia auaunaga.

O nei feau e aliali mai ona o le saʻo saʻo o Auaunaga e manaʻomia mo le faʻamaonia saʻo o le polokalama faʻapitoa. O le mea lea, o lenei vaega e tatau ona toe faʻafou muamua. Ae o mea muamua muamua.

Faʻasaʻo le Faʻamatalaga Aunoa

O le lē mafai, o loʻo faʻaalia le galuega faʻafou faʻamaloilo i le tele o masini feaveaʻi ma le OS OS i le Fale Taʻavale, o le mea e leaga, e le o taimi uma e galue ai saʻo. E mafai ona e mautinoa o tusi talosaga ua faʻapipiʻiina i luga o lau telefoni maua faʻamatalaga i se taimi tatau, pe mafai ona e mafai lenei galuega pe a faʻateʻaina, e pei ona taua i lalo.

  1. Tatala le Faleoloa Taalo ma tatala lana lisi autu. Ina ia faia lenei mea, tapuni faʻamau faʻamau i lalo i le laina o le suʻega pe faʻafefe lou tamatamai lima i luga o le lauulu mai le agavale i le taumatau.
  2. Filifili se mea "Faʻatonu"toetoe lava i le pito i lalo o le lisi.
  3. Skip i le vaega "Toe Faʻaleleia Avanoa Faʻaoga".
  4. Filifili nei se tasi o filifiliga e lua e maua, talu mai "Leai" tatou te le fiafia i:
    • Wi-Fi naʻo. Faʻafouina o le a sii mai ma faʻapipiʻiina pe a fai e mafai ona e maua se fesoʻotaiga i le lelei.
    • I taimi uma. O faʻaleleia faʻamatalaga o le a faʻapipiʻiina aunoa, ma o Wi-Fi ma telefoni feaveaʻi o le a faʻaaogaina e siiina ai.

    Matou te fautua atu e filifili se filifiliga "Wi-Fi naʻo", aua o lenei tulaga o le a le faʻaaogaina telefoni feʻaveaʻi. Mafaufau i le tele o talosaga e faitau selau o megabytes, e sili atu le puipuia o le telefoni feaveaʻi.

Taua: Ole faʻaaogaina o faʻamatalaga e le mafai ona faʻapipiʻiina pe a tupu se mea sese i luga o lau masini feaveaʻi pe a e teu i totonu o le Account Market Market. Aoao pe faʻapefea ona faʻaumatia na faʻaletonu, e mafai ona e faia i tusiga mai le vaega o la matou upega tafaʻilagi, lea e tuuto atu i lenei autu.

Faitau atili: Faʻasalaga masani i le Faleoloa Taaloga ma filifiliga mo le faʻaaogaina

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻagaoioia le faʻamaloiloga faʻamaloilo mo na o ni talosaga, e aofia ai le Google Play Services. O lenei faiga o le a sili ona aoga i mataupu pe a manaʻomia le maua vave o le faʻamatalaga moni o se masini komepiuta e sili atu ona tele naua nai lo le i ai o le Wi-Fi.

  1. Tatala le Faleoloa Taalo ma tatala lana lisi autu. E faʻapefea ona fai lenei mea i luga. Filifili se mea "O aʻu talosaga ma taaloga".
  2. Kiliki le lisi "Faʻatulagaina" ma o iina e maua ai le talosaga, le taʻaloga faʻafou faʻamaloilo lea e te manaʻo e faʻaagaoioia.
  3. Tatala lona itulau i le Faleoloa e ala i le kiliki i luga o le ulutala, ona sosoo ai lea ma le poloka ma le ata autu (po o le vitio) saili le ki i le tulaga tolu tolu i luga i le pito i luga taumatau. Tapuni e tatala ai le lisi.
  4. Siaki le pusa i autafa o le mea "Toe Faʻaleleia Aunoa". Toe faia nei laasaga mo isi tusi talosaga pe'ā tatau.

O le taimi nei ua na o na talosaga na e filifilia oe lava o le a faʻafouina aunoa. Afai mo nisi mafuaaga e tatau ona e faʻaaogaina lenei galuega, faatino uma laasaga o loʻo i luga, ma i le laasaga mulimuli, tatala le pusa i autafa o "Toe Faʻaleleia Aunoa".

Faʻafouina Tusi

I mataupu e te le manaʻo ai e faʻafouina le faʻafouina aunoa o talosaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina le lomiga lata mai o le Google Play Services oe lava. O faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i lalo o le a aoga pe afai ei ai se faʻamatalaga i le Faleoloa.

  1. Tatala le Faleoloa Taʻavale ma alu i lana lisi. Tapuni le vaega "O aʻu talosaga ma taaloga".
  2. Kiliki le lisi "Faʻatulagaina" ma maua le Google Play Services i le lisi.
  3. Motugaafa: Nai lo le faʻamaeʻaina o vaega e tolu o loʻo taʻua i luga, e mafai ona e faʻaaogaina le teu oloa. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e amata ai ona ulu atu i le fuaitau i le laina sailiili "Google Play Services"ona filifili lea o mea e tutusa i totonu o meafaigaluega.

  4. Tatala le itulau talosaga ma afai o loʻo maua se faʻamatalaga mo ia, kiliki le ki. "Toe faafou".

O le mea lea, e te faʻaeʻeina ma le lima lima le faʻafouga mo Google Play Services. O le taualumaga e faigofie tele ma e masani ona talafeagai i soʻo seisi lava talosaga.

Filifiliga

Afai mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai ona e faafouina le Google Play Services, pe a o le foia o lenei galuega faigofie, e te feagai ma nisi o mea sese, matou te fautuaina le toefaʻasiliina o le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina i tau le aoga. O lenei mea o le a soloia uma faʻamaumauga ma faʻamaumauga, mulimuli ane o le a otometi le faʻafouina o lenei polokalama mai Google. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaleleia le faʻafouina faʻalelei.

Taua: O faʻamatalaga o loʻo i lalo o loʻo faʻamatalaina ma faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o le mama OS OS 8 (Oreo). I isi gagana, e pei o isi laupepa, o igoa o mea ma o latou nofoaga e ono eseese, ae o le uiga o le a tutusa.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" faiga. E mafai ona e mauaina le faʻamaufaʻailoga talafeagai i luga o le komepiuta, i le lisi o tusi talosaga ma totonu o le pupuni - filifili lava se filifiliga talafeagai.
  2. Suʻe se vaega "Talosaga ma Faʻamatalaga" (e mafai ona valaauina "Talosaga") ma alu i ai.
  3. Skip i le vaega Talosaga Talosaga (po o le "Faʻatulagaina").
  4. I totonu o le lisi e aliali, saili "Google Play Services" ma tape i ai.
  5. Skip i le vaega "Teuina" ("Faʻamaumauga").
  6. Kiliki le ki "Tatala le natia" ma faʻamaonia ou manaʻoga pe a manaʻomia.
  7. A maea lenei, kiliki le faamau "Pulea le Nofoaga".
  8. Ia kiliki nei "Aveese faamatalaga uma".

    I le faamalama fesili, tuu atu lau maliega e faatino lenei faiga e ala i le kiliki "Lelei".

  9. Toe foi i le vaega "E uiga i le app"e ala i le faaluaina o le kiliki "Toe foi" i luga o le lau po o le paʻu / paʻi lima i luga o le telefoni lava ia, ma tapuni i luga o le tolu pito i luga ole pito i luga.
  10. Filifili se mea "Aveese Faʻamamau". Faamautu ou faamoemoega.

O faʻamatalaga uma o le talosaga o le a soloia, ma o le a toe faʻavae i le uluai kopi. E totoe naʻo le faʻatali mo lana faʻafouina faʻapitoa poʻo le faʻaalia ma le lima i le auala o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga.

Manatua: Atonu e tatau ona toe faatulaga ia faatagaga mo le talosaga. Faʻalagolago i lau OS OS, o le a tupu lenei mea pe ae faʻapipiʻi pe pe ae amata muamua / amataina.

Faaiuga

E leai se mea faigata i le faʻafouina o Google Play Services. E le gata i lea, i le tele o tulaga, e le manaʻomia lenei mea, talu ai o le faagasologa atoa e maua mai lava. Ae ui i lea, afai e tulai mai se manaʻoga, e faigofie lava ona faia ma le lima.