O faʻavae autu o le faʻaaogaina o le Adobe Lightroom

O le faʻamauina o le PC o se galuega faigofie lava, faia i na o le tolu kiliki i le kiore, ae o nisi taimi e tatau ona tolopoina mo se taimi. I la tatou tusiga i aso nei o le a tatou talanoa e uiga i auala e mafai ai ona e tapeina se komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10 e ala ile taimi.

Taofi le tapunia o le PC i le Windows 10

E i ai ni nai filifiliga mo le tapeina o le komepiuta i le taimi, ae mafai uma ona vaevaeina i ni vaega se lua. Muamua e aofia ai le faʻaaogaina o talosaga a isi vaega, le lua - le mea e fai ai meafaigaluega a le Windows 10. Matou te faagasolo i se auiliiliga auiliiliga o mea taʻitasi.

Vaʻai foi: Tatala le komepiuta i le taimi faatulagaina

Metotia 1: Talosaga Tolu

E oʻo mai i le taimi nei, e iai ni nai polokalama e maua ai le malosi e tape ai le komepiuta pe a maeʻa le taimi atofaina. O nisi o na mea e faigofie ma e leai se aoga, faʻamalosi i le foia o se faafitauli faapitoa, o isi e sili atu ona faigata ma mulumotu. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le a tatou faʻaaoga le sui o le vaega lona lua - PowerOff.

Tikiake le polokalama PowerOff

  1. O le talosaga e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina, o lea na o le faʻaaogaina o lana faila faila.
  2. I le le mafai, o le a tatalaina le lisi. "Taimi"o ia lea e fiafia ia i matou. I le poloka o filifiliga o loʻo i le itu taumatau o le mūmū mūmū, ia seti se faailoga e faʻafeagai ma le mea "Ave ese le komepiuta".
  3. Ma, laʻititi maualuga, siaki le siaki "Faʻatasi" ma i le fanua i le itu taumatau, ia faʻamaonia le taimi e tatau ona tape ai le komepiuta.
  4. O le taimi lava e te lave ai "UI" poʻo le kiliki i le itu taumatau i luga o le saolotoga o le PowerOff (sili ona taua, aua le faʻagaoioia soʻo se isi lava itu i se faalavelave), o le a faʻalauiloaina le numera, lea e mafai ona mataʻituina i le poloka "Taimi lemu". A maeʻa lenei taimi, o le a otometi le tapunia o le komepiuta, ae o le ae maua se lapataiga muamua.

  5. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai i le faamalama o le PowerOff, o loʻo i ai ni nai galuega, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suʻesuʻeina oe lava. Afai o nisi mafuaaga e le fetaui ai lenei talosaga ia oe, matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava ma ona tagata, lea na ma tusiaina muamua.

    Vaʻai foi: Isi polokalame e tape ai le PC ile taimi

I le faʻaopoopoga i fofo faʻapitoa faʻapitoa faʻakomepiuta, e aofia ai faʻatalatalanoaga o loʻo talanoaina i luga, o le galuega o le tolopoina o le tapunia o se PC o loʻo i ai i le tele o isi talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata taaalo ma tagata faatau.

O le mea lea, o le tagata lauiloa o le AIMP e mafai ona faatagaina oe e tapuni le komepiuta pe a uma le taʻaloga pe maeʻa le taimi atofaina.


Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatulaga se AIMP

Ma o uTorrent o loʻo i ai le malosi e tape ai le PC pe a maeʻa uma sauga poʻo faʻasalalauga ma tufatufaina.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamau

Afai e te le manaʻo e sii mai ma faʻapipiʻi se polokalame lona tolu i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faʻaaoga i luga o se taimi e faʻaaoga ai meafaigaluega na fausia i le Windows 10, ma i le tele o auala i le taimi e tasi. O le mea autu e manatua o le poloaiga lea:

tapunia -s -t 2517

O le numera o loʻo faʻaalia i totonu o le numera o sekone pe a uma ona tapunia le PC. O totonu ia i latou o le ae manaʻomia e faaliliu itula ma minute. O le tau maualuga e lagolagoina 315360000, ma o le atoaga lea o le 10 tausaga. O le poloaiga lava ia e mafai ona faʻaaogaina i ni nofoaga se tolu, ma sili atu, i vaega e tolu o le faʻaogaina o le polokalama.

  • Mata Taumafai (mafua mai i ki "VA + R");
  • Saili le manoa ("VA + S" poʻo le faamau i luga o le galuega);
  • "Poloaiga Poloaiga" ("VA + X" ma filifili mulimuli mai o le mea tutusa i le lisi autu).

Vaʻai foi: Auala e tamoe ai i le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 10

I le muamua ma le lona tolu, pe a uma ona e ulufale i le poloaiga, e tatau ona e taomi "UI", i le lona lua - filifili i luga o le sailiga o sailiga e ala i le kiliki i le faamaumatau o le kuki, o lona uiga, na o le tamoe lava. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a faʻaalia se faamalama lea o le a toe faʻaalia ai le taimi o totoe aʻo leʻi tapunia, ma sili atu ona malamalama i itula ma minute.

Talu ai o nisi polokalama, o loʻo galue i tua, e mafai ona tuʻuina atu le komepiuta, e tatau ona e faʻaopopo i lenei poloaiga i se isi parakalafa --f(faʻaalia e se avanoa i se sekone). Afai e faʻaaoga, o le a faʻamalosia le faʻapipiʻi.

tapunia -s -t 2517 -f

Afai e te suia lou mafaufau e tape le PC, na o le ulufale ma fai le poloaiga lenei:

tapunia -a

Vaʻai foi: Tape le komepiuta i le taimi

Faaiuga

Matou te manatu o ni nai filifiliga faigofie mo le tapeina o le PC i le taimi o le Windows 10. Afai e le lava lenei mea mo oe, matou te fautua atu ina ia e faamasani ia oe lava mea faaopoopo i luga o lenei autu, o sootaga i luga o luga.