Felauaiga 2.92

Faatasi ai ma le anoanoai o tagata faatau, o nisi o tagata o loo sailia ni polokalame o le a faigofie ona utaina le masini komepiuta. O se tasi o talosaga sili ona lauiloa i polokalama faʻapipiʻi e fetaui ma tulaga tutusa o le Transmission.

O le polokalama saoloto O le faʻaliliuina atu o se avanoa tatala, lea e mafai ai e tagata uma ona auai i lona atinaʻe ma le faaleleia. E eseese i le mamafa ma le maualuga o le saoasaoa o le galuega.

Lesona: Auala e sii mai ai i luga o le vaitafe i totonu o le Transmission

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi fofo mo le siiina o vaitafe

Faʻamaumauga o le download

O galuega autu a le polokalama o le sii mai ma le tufatufaina atu o faila e ala i se vaʻavai. Ona o le mea moni e faapea, e le mamafa tele le faʻaaogaina o le polokalama, o le faagasologa o le siiina mai o faila e tutupu vave lava.

Ae ui i lea, o le maualalo o le mamafa o le talosaga na mafua mai i le mea moni o loʻo i ai se tulaga faatapulaaina mo le faatonutonuina o le faagasologa o le download. O le mea moni, e aofia ai na o le mafai ona faatapulaaina le saoasaoa o le siiina.

E pei o le tele o isi vailaau, o le Transmission e galue i faila faila, sootaga i latou, ma sootaga magnet.

Tuuina atu o tufatufa

O le tufatufaina o galuega e ala i le fesoʻotaʻiga o vaitafe e faʻaaogaina aunoa lava pe a uma ona sii mai le faila i le komepiuta. Faatasi ai ma lenei faiga o le faʻatinoga, o le mamafa i luga o le polokalama e laʻititi foi.

Fatu se vaitafe

O le faʻatagaina e mafai ai e oe ona faʻatulaga lau lava tufatufaina e ala i le fatuina o se faila i le lisi o lisi o mea e avanoa mo le faʻapipiʻi atu i soo se tasi o le aufaʻalo.

Faamanuiaga

  1. Paʻu mamafa;
  2. Le aoga o le galulue faatasi ma le polokalame;
  3. Lusia Rusia (77 gagana i le atoa);
  4. Tatala le numera tusitusi;
  5. Faiga faʻavae;
  6. Taimi o le galue.

Faʻafitauli

  1. Faatapulaaina galuega

Faʻafeiloaʻiga o tagata faʻatagaina le Torrent - se polokalame faʻatasi ai ma se faʻasolosolo faʻatasi ma se seti faatapulaaina o galuega tauave. Ae, e naʻo le mea lenei, i mata o se ituaiga o tagata faʻaaoga, o le aoga lea o le talosaga. E le gata i lea, o le leai o se faʻaaogaina filifiliga e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le avega i luga o le polokalama ma faʻamautinoa le vave vave ma sili ona faigofie faila faila.

Taliaina le felafolafoaʻiga e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafeiloaʻi le vitiō e ala i le polokalame telefoni Polokalame qBittorrent Lologa Bitcomet

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faʻaliliuina atu o se tagata faipisinisi vailaau faʻatasi ma se faʻamaumauga autu o galuega, lea e mafai ai ona e vave faʻaaogaina soʻo se mea mai le Initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga: Tagata Faʻasalalau Windows
Faʻapupula: O le Polokalama Faʻasao
Tau: Faʻatau
Toa: 12 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.92