Faʻafefea ona suʻe ni ata i le Instagram hashtags


Ina ia faafaigofie le sailiga mo ata o tagata faaaoga, o le Instagram o loo i ai se sailiga sailiili mo hashtags (igoa) na faaalia muamua i le faamatalaga po o faamatalaga. I nisi auiliiliga e uiga i le sailiga mo hashtags ma o le a talanoaina i lalo.

O se hehtag o se faailoga faʻapitoa e faʻaopoopo i se ata e tuʻuina atu se vaega patino i ai. O lenei mea e mafai ai e isi tagata faʻaoga ona suʻe faʻataʻitaʻiga ata e tusa ai ma le faʻasologa o talosaga.

O loʻo matou sailia ni sohtags i le Instagram

E mafai ona e suʻeina ni ata e ala i uluaʻi setiina o tagata e faʻaaogaina i le telefoni feaveaʻi o le tusi faʻatinoina mo polokalama o le iOS ma le Android, poʻo le faʻaogaina o le komepiuta i le faʻaogaina o le web pages.

Saili mo hashtags e ala i le atamai

  1. Amata le Instagram app, ona e alu lea i le tafatafa o le tafaoga (lua mai le taumatau).
  2. I le pito i luga o le faamalama faaalia o le ai ai se laina sailiili lea o le a sailia ai le hashtag. I lua lua lua filifiliga mo nisi suʻesuʻega:
  3. Filifiliga 1. Tuu se gaʻo (#) ao e leʻi ulufale i le hashtag, ona e ulufale lea i le tag tag. Faataitaiga:

    # fugalaau

    O le sailiga e vave ona faʻaalia igoa i fesuiaiga eseese, pe mafai ona faʻaaogaina le upu na e faʻamaonia.

    Filifiliga 2. Ulufale se upu, e aunoa ma le faʻailoga numera. O le a faʻaalia e le laiga le sailiga o sailiiliga mo vaega eseese, o lea e na o le hashtags lava e faʻaalia ai iuga, alu i le tab "Faailoga".

  4. O le filifilia o le hashtag e fiafia tele, o ata uma lava sa faʻaulu muamua o le a faʻaalia i luga o le mata.

Sailia o sohtags e ala i le komepiuta

Faʻasalalau, faʻalauiloaina e le faʻapitoa a le Instagram se laupepa o la latou auaunaga lautele, lea, e ui lava e le o se sui sologa lelei mo se telefoni feaveaʻi, e mafai ai pea e oe ona suʻe ni ata o le fiafia i pine.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau autu a le Instagram ma, afai e tatau ai, ia e ulufale.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

  3. I le pito i luga o le faamalama o le manoa saili. I totonu, ma o le a manaʻomia lou ulufale i le upu igoa. E pei o le faʻaaogaina o se telefoni, o loʻo i ai auala e lua e suʻe ai e hashtags.
  4. Filifiliga 1. A o lei ulufale atu i se upu, tuu se faailoga o le hash (#), ona tusi lea o le tag-tag e aunoa ma avanoa. A maeʻa faʻapipiʻi vave ona faʻaalia i luga o le lau.

    Filifiliga 2. Faʻamata vave le upu tului i le sailiga sailiili, ona faʻatali lea mo le faʻaalia faʻaalia o le iuga. O le suʻesuʻega o le a faia i vaega uma o le upega tafaʻilagi, ae o le muamua i luga o le lisi o le a avea le hashtag, sosoo ai ma le faʻataʻitaʻiga. E tatau ona e filifilia.

  5. O le taimi lava e te tatalaina ai le igoa filifilia, o le a maua ai ata i luga o le lau.

Suʻe se itulau i luga o ata na lolomiina i le Instagram

O lenei metotia e tutusa lelei mo le telefoni feaveaʻi ma le komepiuta.

  1. Tatala i le Instagram ata, i le faʻamatalaga poʻo i faʻamatalaga e iai se igoa. Kiliki i luga o lenei pine e faʻaali ai ata uma o loʻo aofia ai.
  2. O le faʻaaliga e faʻaalia ai iuga sailiiliga.

A e sailia se hashtag, e lua mea laiti e ao ona mafaufauina:

  • E mafai ona faʻatino le sailiga i se upu poʻo se fuaitau, ae le tatau ona i ai se avanoa i le va o upu, ae na o se faʻamalamalamaga e faatagaina;
  • Pe a ulufale i se hashtag, tusi i soo se gagana, numera ma lalo ifo, e faʻaaoga, e faʻaaoga e vavae ai upu.

Ioe, i luga o le lomiga o le sailia o ata e ala i le hashtag i le aso.