Matou te tuʻuina atu igoa i tusi i Outlook


E masani lava, pe a faʻafouina le faiga, matou te maua ni mea sese sese e le mafai ai ona faʻatino lelei lenei faiga. Latou te tulaʻi mai mo mafuaʻaga eseese - mai le toilalo i le galuega a vaega e tatau mo lenei mea i le faʻamalologa a le tagata faʻapitoa. I lenei tusiga o le a matou talanoaina se tasi o mea masani masani, faatasi ai ma se savali e uiga i le le talafeagai o le faʻamatalaga i lau komepiuta.

Faʻafouina e le faʻaaoga i le PC

O ia faafitauli e masani lava ona tupu i le fagotaina o lomiga o le "fitu", faapea foi ma "pusa" fonotaga. E mafai e tagata faʻamalosi ona aveese vaega pe faʻaleagaina i latou i le taimi o le afifiina mulimuli ane. O le mafuaʻaga lea i faʻamatalaga o ata i luga o vaitafe, e mafai ona tatou faʻafetaui le fuaitau "faʻafouina mea e le atoatoa" poʻo le "aua le faʻafouina le faiga."

E i ai isi mafuaaga.

  • A o sii mai le faʻamatalaga mai le saite aloaia, sa faia se mea sese i le filifilia o le bit po o le faʻataʻitaʻiga o le "Windows".
  • O le afifi o loʻo e taumafai e faʻapipiʻi ua i ai nei i le polokalama.
  • E leai ni faʻamatalaga lata mai, e aunoa ma ni mea fou e le mafai ona faʻapipiʻiina.
  • Sa i ai se toilalo i vaega e nafa ma le le tatalaina ma le faʻapipiʻi.
  • O le anti-virus na poloka le mea na teu ai, pe na fai, na faasaina o ia e faia ni suiga i le faiga.
  • O le OS na osofaʻia e le mea leaga.

Vaai foi: Ua le mafai ona faʻaogaina faʻamatalaga Windows

O le a tatou iloiloina mafuaaga i le faasologa o le faateleina o le faigata o le faʻaumatiaina, aua o nisi taimi e mafai ona e faia ni nai laasaga faigofie e foia ai le faafitauli. Muamua lava, e tatau ona e vaʻavaʻai le faʻaleagaina ono i le faila pe a sii mai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e aveeseina ona toe sii mai lea. Afai e leʻi suia le tulaga, ona faʻagasolo lea i fautuaga i lalo.

Mafuaʻaga 1: Faʻasalaga le Tonu ma le Faʻamatalaina

Ae e te lei sauina le faafouga mai le ofisa aloaia, ia mautinoa e fetaui mo lau lomiga o le OS ma lona loloto. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le faʻaalia o se lisi o manaʻoga i le itulau download.

Mafuaaga 2: Ua uma ona faapipiiina le faaputuga

O se tasi lea o mafuaaga sili ona faigofie ma taatele. Atonu tatou te le manatua pe na ona le iloa po o fea o faʻamaumauga ua faʻapipiʻiina i le PC. O le siakiina e faigofie lava.

  1. Valaau le manoa Taumafai ki Windows + R ma ulufale i le poloaiga e alu i le lisi "Polokalama ma Vaega".

    appwiz.cpl

  2. Suʻe i le vaega faʻatasi ai ma se lisi o faʻaauiga tuʻufaʻatasia e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le screenshot.

  3. I le isi itu, i totonu o le saʻiliʻili, faʻafesoʻotaʻi le faʻailoga mo le faʻamaumauga,

    KB3055642

  4. Afai e le maua lenei elemene, ona faʻagasolo lea e saili ma faʻaaoga isi mafuaaga.
  5. I le tulaga e maua ai le faafouga, e le manaʻomia lona toe faʻatulagaga. Afai ei ai se masalosalo o le le saʻo o le faʻaogaina o lenei elemene, e mafai ona e aveesea e ala i le kilikiina o le RMB i le igoa ma filifili le mea e tutusa. A maeʻa ona aveese ma toe faʻaleleia le masini, e mafai ona toe faʻafou lenei faʻamatalaga.

Mafuaaga 3: Leai ni faʻamatalaga lata mai.

E faigofie lava mea uma: e manaʻomia ona e faia se faʻafouga i le faiga faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o le gagana faʻaaoga Faʻafou le Nofoaga. A maeʻa le taotoga, e mafai ona e faʻapipiʻi le afifi talafeagai, muamua siaki le lisi, pei o le faʻamatalaga o le numera numera 1.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafou le Windows 10 i le pito lata mai
Faʻafefea ona faʻaleleia le Windows 8
Faʻatonu le faʻafesoʻotaʻi o le Windows 7
Faʻafefea ona faʻaalia le faʻafouina otometi i le Windows 7

Afai o oe o se "fiafia" le pule o se faapotopotoga faomea, ona le aoga lea o nei fautuaga.

Mafuaaga 4: Vaʻaia

Po o le a lava le "atamamai" atinaʻe o le a le taʻua a latou oloa, o polokalama antivirus e masani lava ona faatupuina se faʻailo sese. Ae maise lava latou te mataʻituina ia talosaga e galulue i faila o faila, faila o loʻo i totonu ma faila faamaufaʻatasia o loʻo nafa ma le faʻamautuina o le faatulagaga o faiga faʻaoga. O le tali sili ona manino o le faʻagataina lea o le antivirus mo sina taimi.

Faitau atili: Aveese le antivirus

Afai e le mafai ona le mafai, pe le taʻua lau antivirus i le tusiga (sootaga i luga), ona mafai lea ona e faʻaaogaina se metotia faʻaletonu. O lona uiga o le faʻataʻavaleina o le faiga "Ala Lelei"lea e le mafai ai ona faʻalauiloa polokalama uma a le anti-virus.

Faitau atili: Faʻafefea ona e ulufale i le saogalemu i luga o le Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP

A maeʻa ona sii mai, e mafai ona e taumafai e faʻaeʻe le faʻamatalaga. Faamolemole ia matau, mo lenei mea e te manaʻomia se mea atoa, e pei ona taʻua o le offline, installer. O ia pusa e le manaʻomia ai se initaneti, lea e "Ala Lelei" e le galue. E mafai ona e siiina faila i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft e ala i le tusia o se talosaga faʻatasi ai ma se faʻamatalaga fou i totonu o le suʻega Yandex poʻo Google. Afai na e muai sii mai ni faʻafouga e faʻaaoga Faʻafou le Nofoagaona e le manaʻomia lea ona e suʻeina se isi lava mea: o vaega uma e tatau ai ua uma ona faʻapiiina i luga o le komepiuta.

Mafuaʻaga 5: Faʻasologa o mea

I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o tusi ma le faʻapipiʻiina o le faʻafouga e faʻaaoga ai polokalama faʻaaoga e fesoasoani ia i matou. faalautele.exe ma lap.exe. Ua fausia-i vaega o Windows ma e le manaʻomia le download ma le faʻapipiʻi.

Mafaufau i le faʻagasologa i luga o le faʻataʻitaʻiga o se tasi o faʻamaumauga mo le Windows 7. O lenei faiga e tatau ona faia mai se tala o loʻo i ai aia tatau.

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" e fai ma sui o le pule. E faia lea mea i le lisi "Amata - Polokalame uma - Taʻiala".

  2. Tuu le faʻatulagaga na sii mai i le aʻa o le C: taavale. Ua faia lenei mea mo le faigofie o le ulufale atu i isi poloaiga. I le nofoaga lava e tasi, tatou te fatuina se faletusi fou mo faila e leʻi faʻapipiʻiina ma tuʻuina atu i ai ni igoa faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, "faafou".

  3. I le faʻamafanafanaga, faʻatonuina le poloaiga le mama.

    Faalautele -F: * c: Windows6.1-KB979900-x86.msu c: update

    Windows6.1-KB979900-x86.msu - le igoa o le faila ma le faʻafouga lea e manaʻomia ona suia i lona lava.

  4. A maeʻa le faagasologa, ona e ulufale lea i se isi poloaiga o le a faʻapipiʻi ai le afifi e faʻaaoga ai le aoga. lap.exe.

    Dism / online / add-package / packagepath: c: update Windows6.1-KB979900-x86.cab

    Windows6.1-KB979900-x86.cab o se faʻamaumauga o loʻo i ai se pusa faʻalauiloa na maua mai le faʻapipiʻi ma tuʻu i totonu o le faila na matou faʻamaonia "faafou". O iinei e manaʻomia foʻi ona suia lau tau (le igoa o le faila faila ma le extension .cab).

  5. E le gata i lea, e lua ni faʻamatalaga talafeagai. I le tulaga muamua, ua faʻalautele le faʻafouina ma o le a mafai ona toe faʻafouina le faiga. I le lona lua lap.exe o le a tuʻuina atu se mea sese ma o le ae manaomia le faʻaleleia o le polokalama atoa (mafuaaga 3), pe taumafai isi fofo. Vaʻaia e le faʻaaogaina ma / poʻo le faʻapipiʻiina i le "Ala Lelei" (vaai luga).

Mafuaʻaga 6: Faʻamaumauga Faʻasalaina

Tatou amata loa lava ma se lapataiga. Afai o loʻo e faʻaaogaina se lomiga o Windows pe ua e faia suiga i faila o faila, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi se afifi mamanu, o gaioiga e manaʻomia ona faʻatino e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaogaina o le tino.

O se faʻaaogaina lenei mea. sfc.exe, lea e siakiina le amio saʻo o faila faila, ma, pe a talafeagai (mafai), sui i kopi talafeagai.

Faʻamatalaga auiliili:
Siaki le saʻo o faila faila i le Windows 7
Toe faʻaleleia faila faila i le Windows 7

I le tulaga e lipotia ai e le aoga le le mafai ona toe faʻaleleia, ia faia le faʻatulagaga tutusa i totonu "Ala Lelei".

Mafuaaga 7: Vaʻaia

Virus o fili e faʻavavau o tagata faʻaoga Windows. O ia polokalama e mafai ona aumaia ai le tele o faafitauli - mai le faaleagaina o nisi faila i le faʻaleagaina o le polokalama atoa. Ina ia iloa ma aveese mea leaga leaga, e tatau ona e faʻaaoga fautuaga o loʻo tuʻuina atu i le tusiga, o le sooga o loʻo e maua i lalo.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Faaiuga

Ua uma ona matou taʻua i le amataga o le tusiga o le faafitauli i lalo o le talanoaga e masani ona matauina i kopi tipi o Windows. Afai o lau mataupu lea, ma auala e faʻaaogaina ai mafuaʻaga, e le tatau ona e faʻaaogaina le faʻafouina o fesoʻotaiga poʻo le fesuiaiga i le faʻaaogaina o le polokalama faʻaaoga laiseneina.