O le a le faagasologa o le hkcmd.exe

Ua mamanuina le kiliva mama e faitau ai masini malulu, ma o se meafaigaluega taua i luga o soo se komepiuta. I le faʻaaogaina o le taavale, e mafai ona e vaʻai i faila o ata faila, poʻo le faʻaaogaina o se ituaiga o NoDVD. Ae peitai, e le o tagata uma e iloa le auala e fatuina ai se masini komepiuta, ma i lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i se faataitaiga o le fatuina o se masini komepiuta i le polokalama UltraISO.

O le UltraISO o se aoga aoga mo le fatuina ma le teuteuina o ata o ata o ituaiga eseese. Ae peitaʻi, i le faaopoopo atu i lenei mea, o le polokalame e sili atu faʻatasi - e mafai ona fatufatu ma faʻaaoga masini komepiuta, lea e eseese i totonu oa latou galuega mai nei mea i na o le latou le mafai ona tuʻuina se atigi moni. Ae faʻapefea ona faia ia taʻavale i le polokalama? Seʻio tatou vaai!

Download UltraISO

Fausiaina o se masini komepiuta

Muamua e te manaʻomia le tamoe i le polokalama i soʻo se auala e te iloa. O lea e tatau ona e tatalaina ia tulaga o loʻo i totonu o le lisi autu "Filifiliga". E taua tele le tatau ona amata le polokalama. e avea ma pule, pe leai se mea.

Ole taimi nei e tatau ona e tatalaina le "Drive Drive" i totonu o le faatulagaga.

O lea e tatau ona e faʻamaonia le numera o taʻaloga e te manaʻomia. Filifili le numera o masini.

I le faʻamuamua, o mea uma lava, ae mafai ona e toe faʻaleleia le taʻavale, mo lenei mea e tatau ona e toe foʻi atu i le taʻavale eletise. Filifili le avega o le tusi e te manao e suia, ma filifili le mataitusi, ona kiliki lea o suiga.

Afai e te galo pea e aofia le polokalame i le avea ai ma se pule, o le a tulai mai se mea sese, lea e mafai ona foia e ala i le faitauina o le tusiga i le sootaga i lalo:

Lesona: Faʻafefea ona faaleleia le mea sese "E tatau ona i ai ni pule tatau."

O le faagasologa atoa lea o le fatuina o se masini komepiuta, o lea e mafai ona e faapipiiina se ata i totonu ma faaaoga faila oi luga o lenei ata. E aoga tele lenei mea pe a faʻaaoga ia laisene laisene pe a le aoga le taaloga e aunoa ma se disc. E mafai ona e faʻauʻu le ata o le taaloga i le taʻavale, ma taʻalo peiseai ua tuʻuina le pu.