Polokalama mo le galue i se vaega puʻe puʻe


E tele taimi e le lava ai meafaigaluega faʻapitoa e ofoina atu e le faiga e galue ai ma le malo. Ma o le mea lea e tatau ai ona faʻaaogaina ni fofo sili atu ona lelei, faʻatagaina e maua ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le HDD ma ona vaega. O fofo o tali i lenei tusiga o le a mafai ai e oe ona faamasani oe lava i gaioiga e faaaoga i le taavale ma ana volumes.

AOMEI Fesoasoani Vaega

Faʻafetai i ana mea faigaluega AOMEI Fesoasoani Vaega o se tasi lea o polokalame sili ona lelei o lona ituaiga. O galuega tetele o le a mafai ai e oe ona faʻamaopoopo lelei volumes volumes. E le gata i lea, o le polokalame e mafai ai ona e siaki se vaega faapitoa mo mea sese. O se tasi o mea mataʻina o le fesiitaiga o le OS faʻatasi ma mea uma faʻapipiʻiina i se isi puʻe vaivai poʻo SSD.

Lagolagosua ma tusi le faila i le faila USB. O le atinaʻe ua ofoina atu i se atigi kalafi matagofie. E ui lava i le tele o numera aoga, e avanoa le polokalame mo le faʻaaogaina saoloto, lea e sili atu ona lauiloa. I le taimi lava e tasi, e mafai ona maua le lomiga a Rusia.

Faʻalogo AOMEI Fesoasoani Vaega

MiniTool Partition Wizard

O lenei masini komepiuta o loʻo i ai se malosiaga mamana e mafai ai e oe ona fusia, fevaevaeaʻi, kopi o vaega, ma le tele o galuega. MiniTool Partition Wizard e matua saoloto ma avanoa mo na o le faʻaaogaina le faʻaaogaina. O le polokalame e maua ai le malosi e sui ai le igoa o le pulou, ma pe a fatuina se vaeluaga - le fua o le fuifui.

O le faʻatinoga o le suʻeina o le tino e mafai ona iloa ai vaega le talafeagai i le HDD. O le mafai ona liua e faʻatapulaʻaina i na o le lua faʻaopoopo: FAT ma NTFS. O meafaigaluega uma mo le galue i volumes o volumes e tuʻuina i se auala e sili ona faigofie, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e le faʻalavelaveina.

Tikiake le Taini Vaʻaia MiniTool

EaseUS Partition Master

Le polokalame, lea e tatalaina ai avanoa e tele pe a galue ma le malo. Faatasi ai ma mea taua: o le tui puipui ma le OS e sau mai le HDD i le SSD pe vice versa. E mafai e le Matai Vaega ona faʻatagaina oe e kopi le vaega atoa - o lenei galuega e fetaui mo le manaʻomia e fai se faʻamaumauga o se tasi vaega i le isi.

O loʻo i ai i le polokalame se fesoʻotaʻiga talafeagai lea o loʻo i ai uma galuega i le itu tauagavale - o lenei mea e mafai ai e oe ona maua vave le galuega e manaʻomia. O le ata o le EaseUS Partition Master o le mafai lea ona faʻaaoga e nana ai se numera faapitoa e ala ile soloina o se mataitusi. O le fatuina o se OS faʻapipiʻiina o se isi mea aoga ma aoga tele.

Faʻalogo EaseUS Faʻataʻitaʻiga Vaega

Eassos PartitionGuru

O le faigofie o le galulue faatasi ma Eassos PartitionGuru ua ausia i le mafuaʻaga ona o le mamanu faigofie. O meafaigaluega uma o loʻo i luga ole laulau pito i luga. O se mea iloga o le mafai ona fausia se fausaga RAID. Ina ia faia lenei mea, e naʻo le tagata na te faaaogaina e faʻafesoʻotaʻi faʻaupuga i le PC, lea e fausia ai e le polokalama RAID.

O le lisi o loʻo avanoa e faʻatagaina oe e suʻesue le vaega o loʻo manaʻomia, ma o faʻataʻitaʻiga o le hexadecimal e faʻaalia i le poloka saʻo o le panel. Ae paga lea, e maua le polokalama i le lomiga faʻa-Peretania.

Tusia Eassos PartitionGuru

Faufautua Vasega Masini Macrorit Disk

Nice interface e faʻaalia ai galuega faʻatulagaina lea e vaevaeina i vaega. O le polokalama e faʻatagaina ai oe e siaki lau PC mo vaega leaga, ma e mafai ona e faʻaogaina le avanoa puʻe siaki. Ua avanoa le liua o NTFS ma FAT formats.

E mafai ona faʻaaogaina tomai faʻapitoa o le Vaega Macrorit Disk Partition, e na o le Igilisi. O le polokalama e fetaui lelei mo tagata e manaomia le faia o se seti vave o le disiki, ae mo le sili atu le lelei o le galuega ua fautuaina e faʻaaoga faʻaoga.

Faʻasolo le tomai o le vaega o le aufaipese o le Macrorit Disk

WonderShare Disk Manager

Le polokalama mo le faʻatinoga o faʻasologa eseese faʻatasi ma le disabilities, e mafai ai ona toe maua mai le tele o faʻamaumauga. Pe a faʻatusatusa i isi polokalama faʻapitoa, o le Macrorit Disk Partition Expert e mafai ai ona e suʻesuʻeina lelei sikoa mo le leiloa o faʻamatalaga.

E mafai ona e faia le faʻatinoina o le faʻamalo ma le fusia o voluma puʻepuʻe e aunoa ma le leiloloa o faila o loʻo teuina i luga. O isi mea faigaluega o le a mafai ai ona e nana le vaega pe a manaʻomia, poʻo le faia o le suiga o le faiga o faila.

Download WonderShare Disk Manager

Acronis Disk Director

Acronis Disk Director o se tasi lea o polokalama sili ona mamana ma se seti o galuega tauave ma gaoioiga mo le puleaina o vaevaega malo ma isi. Faʻafetai i le gafatia o lenei polokalama mai Acronis, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona toe faʻaleleia mea na leiloa pe tapeina. Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona faʻataʻoto le voluma, faʻapea foi le siaki mo faʻasologa o faila faila.

O le faʻaaogaina o tekino faʻata e faatagaina ai oe e teu se faʻamaumauga o le vaega na filifilia e le tagata faʻaaoga. O le Faatonu Sili o Acronis Disk e fautuaina le faʻaaogaina o se faatonu faʻamau, lea e mafai ai ona maua se fusi ua leiloloa, i le amanaia ai o le faʻatinoga o le taʻaloga o lenei taʻavalega o loʻo faʻaalia ai tulaga taua o le hexadecimal. E mafai ona faʻaoga saogalemu le polokalame ina ia mafai ai ona faia le galuega e aupito sili ona aoga i le HDD.

Download Acronis Disk Director

Vaega faʻatau togafiti

O se polokalame e mafai ai e oe ona faʻatino galuega faʻapitoa i se puʻe malulu. O le atinaʻe e tele lava pei o le tulaga masani a Windows Explorer. I le taimi lava e tasi, i totonu o meafaigaluega o loʻo i totonu o le atigi ata, e faigofie ona maua le mea e tatau ai. O le vaega autu o le Partition Magic o le faʻatagaina lea oe e filifili nisi o vaega o loʻo i ai a latou lava OS.

E mafai foi ona e faʻaaogaina le auaunaga o le liuaina o faila, e lua o loʻo lagolagoina: NTFS ma le FAT. A aunoa ma se faʻamaumauga, e mafai ona e toe faʻaaogaina le voluma ma fusia vaega.

Download Vaega Magic

Faʻatonu Faʻatonu Paragon

Faʻataʻitaʻiga Paragongon Manager e fiafia i tagata faʻaaogaina se seti matagofie o foliga ma sini mo lo latou faʻaaogaina. O se tasi oi latou o loʻo faʻapipiʻiina se ata puʻe ata. Faatasi ai ma i latou o loʻo lagolagoina ni faila o ata o VirtualBox, VMware ma isi masini masini.

E maitauina le gaioiga e mafai ai e oe ona faaliliuina HFS + faila i le NTFS ma vice versa. O isi gaioiga o vaega taua ia: teuteuina ma faʻalautele. O se numera tele o faatulagaga na tuʻuina atu e le polokalama o le a mafai ai e oe ona faʻatautaia mea uma faʻatino i lou manaʻo.

Faʻafeiloaʻi le Paragon Partition Manager

O vaifofo faʻapitoa faʻapitoa e maua ai se tulaga tulaga ese, taʻitasi i lona lava auala. O meafaigaluega malosi na faʻalauteleina e le masini komepiuta e mafai ai e oe ona faʻapolopolo le avanoa avanoa ma faʻateleina le faʻatinoina o le puʻupuʻu. Ma o le galuega o le siakiina o le HDD mo mea sese e fesoasoani e puipuia ai mea sese matuia i le faagaoioiga o le avega.