Faʻaliliuina o fesoʻotaʻiga mai le iPhone i le iPhone


Talu ai o le Apple iPhone, o le mea muamua, o se telefoni, i le taimi lena, e pei o se ituaiga masini, ei ai se telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe vave ona maua fesoʻotaʻiga saʻo ma faia ai ni telefoni. Ae ei ai tulaga e manaʻomia ai fesoʻotaʻiga mai le tasi iPhone i le isi. O le a matou talanoaina lenei autu i auiliiliga i lalo ifo.

Matou te faʻafesoʻotaʻi tagata mai le tasi iPhone i le isi

E tele filifiliga mo le faʻaaogaina atoa o le telefoni mai le tasi atamai i le isi. Pe a filifilia se metotia, e tatau ona e taulai muamua pe e fesoʻotaʻi uma masini e tutusa ma le Apple ID pe leai foi.

Metotia 1: Lagolago

Afai e te alu mai se agaga tuai i se mea fou, atonu o le ae manao e faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga, e aofia ai fesoʻotaʻiga. I lenei tulaga, o le mafai ona faia ma faʻapipiʻi faʻamaumauga.

  1. Muamua lava, o le ae manaomia le fatuina o se kopi kopi o le tuagane tuai, lea o le a faʻaaogaina ai faamatalaga uma.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone

  3. I le taimi nei ua uma ona fatuina le laupepa nei, o loʻo tumau pea ona faʻapipiʻiina i luga o le isi gaosi Apple. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi i lau komepiuta ma faʻalauiloa le iTunes. Pe a fuafua le masini e le polokalama, kiliki i luga o lona atigipusa i le pito i luga.
  4. I le itu tauagavale o le faamalama alu i le lisi "Iloiloga". I le mea tonu, i le poloka "Kopi o tuatusi"filifili le faamau Toe faʻafoʻi mai Kopi.
  5. Afai ua uma ona faʻaaoga le masini "Saili le iPhone", e tatau ona taofiofia, aua o le a le mafai ai ona faʻamatalaina le faʻamatalaga. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga i luga o lau telefoni. I le pito i luga o le faamalama, filifili lau igoa tau, ona e alu lea i le vaega iCloud.
  6. Suʻe ma tatala le vaega "Saili le iPhone". Faʻamali le taamilo i tafatafa o lenei filifiliga i le tulaga le toaga. Mo le faʻaauau, e tatau ona e ulufale i lau faʻamalosaga ID ID.
  7. Alu i le iTunes. Filifili le faʻamaumauga e faʻapipiʻi i luga o le gaini, ona kiliki ai lea o le ki. "Toe faʻafoʻisia".
  8. Afai ua faʻamaonia faʻamatalaga mo faʻamaumauga, sau i le upu malupuipuia.
  9. A maeʻa lenei mea, o le a vave amata le toe faʻaleleia o le faagasologa, lea o le a umi se taimi (15 minute i le fua). Aua le momotu le telefoni mai le komepiuta i le taimi o le toe faaleleia.
  10. O le taimi lava e lipoti mai ai e iTunes le toe faaleleia o le masini, o faamatalaga uma, e aofia ai fesootaiga, o le a siitia atu i le iPhone fou.

Metotia 2: Tuuina atu o se Savali

Soʻo se faʻafesoʻotaʻiga o loʻo maua i luga o le masini e faigofie ona auina atu e le SMS poʻo le avefeʻau i se isi tagata.

  1. Tatala le Telefoni, ona e alu loa lea "Faʻafesoʻotaʻi".
  2. Filifili le numera oe fuafua e lafo, ona tapuni lea o le mea "Fetufaai fesootaiga".
  3. Filifili le tusi talosaga e mafai ona auina atu i ai le numera telefoni: faʻafeiloaʻi i se isi iPhone e mafai ona faia e ala i iMessage i le faʻataʻitaʻiga o le Message poʻo se avefeau faʻasolosolo lona tolu, mo se faataitaiga, WhatsApp.
  4. Faʻamatala mai le tagata na mauaina le feʻau e ala i le tusia o lona numera telefoni poʻo le filifilia mai i le faʻafesoʻotaʻiga faʻapitoa. Faatumu le uta.

Metotia 3: iCloud

Afai e fesoʻotaʻi uma lau gasegase iOS i le mea e tasi o le Apple ID ID, e mafai ona fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i le faʻaaogaina o le iCloud. E tatau ona e faʻamautinoa o loʻo faʻaalia lenei uiga i masini e lua.

  1. Tatala le telefoni. I le pito i luga, tatala lau igoa tau, ona filifili lea o le vaega iCloud.
  2. Afai e tatau ai, ia sii le laina i tafatafa ole mea "Faʻafesoʻotaʻi" i le tulaga galue. Fai laasaga tutusa i le masini lona lua.

Metotia 4: vCard

Faʻapea e te manaʻo e tuʻuina atu fesoʻotaʻiga uma mai le tasi iOS i le tasi i le taimi e tasi, ma e faʻaaoga uma ia ID Apple eseese. Ma i lenei tulaga, o le auala pito sili ona faigofie e auina atu ai faʻasalaga o se vCard faila, ona tuʻuina lea i se isi masini.

  1. Ma le isi, i luga o nei gaioiga e lua, o le iCloud e tatau ona faʻagasolo faʻatasi le fesoʻotaʻiga. Auiliiliga o le auala e faʻaagaoioia ai o loʻo faʻamatalaina i le auala lona tolu o le tusiga.
  2. Alu i soʻo se upega tafaʻi iCloud i soo se masini komepiuta i luga o lau komepiuta. Faʻatagaina e ala i le ulufale atu i le Apple ID faʻamatalaga mo le masini lea o le a faʻatau atu ai numera telefoni.
  3. O lau faaputuga faaputuga o le a faʻaalia i le mata. Alu i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi".
  4. I le pito i lalo o le itu tauagavale, filifili le atigipusa. I le lisi autu o loʻo i ai, kiliki le mea. "Faʻatau atu i vCard".
  5. O le a vave ona faʻaaogaina le faila mai le tusi telefoni. I le taimi nei, afai e fesiitaʻi ia tagata i le isi ID ID Apple, alu i le taimi nei i le filifilia o le igoa o lau talaaga i le pito i luga taumatau ma filifili "Logo".
  6. A uma ona e ulu atu i se isi ID Apple, toe alu i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi". Filifili le atigipusa i le pito i lalo o le itu tauagavale, ona sosoo ai lea "Auina atu o le vCard".
  7. O le a faʻaalia le Windows Explorer i luga o le mata, lea e te manaʻomia ai le filifilia o se faila VCF muamua atu i fafo. A maeʻa sina faʻasologa, o le numera o le a faʻafesoʻotaʻi lelei.

Metotia 5: iTunes

E mafai foi ona faia le faʻaaogaina o tusi i le iTunes.

  1. Muamua, ia mautinoa o le iCloud contact list synchronization e faʻaaogaina i luga o masini e lua. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga, filifili lau tala i le pito i luga o le faamalama, alu i le vaega iCloud ma faʻagasolo le laina i tafatafa ole mea "Faʻafesoʻotaʻi" i se tulaga le toaga.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le komipiuta ma faʻalauiloa Aytüns. A faʻamatalaina le gadget i le polokalama, filifili lana ata i le pito i luga o le faamalama, ona tatala lea o le lisi i le itu tauagavale "Auiliiliga".
  3. Togi le pusa "Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma", ma i le itu taumatau, filifili po o le fea talosaga e te manaʻo e fegalegaleai ma. Aytyuns: Microsoft Outlook poʻo le faʻataʻitaʻiga faʻamaonia mo le Windows 8 ma le luga o le "Tagata". O le amataga o nei tusi talosaga e fautuaina ina ia amataina.
  4. Amata le fesoʻotaʻiga e ala i le kiliki o le ki ile pito i lalo ole faamalama "Faaaoga".
  5. A maeʻa ona faʻamoemoe mo iTunes e faʻauma le faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi le isi gaosi Apple i lau komepiuta ma mulimuli i laasaga e tasi o loʻo faʻamatalaina i lenei auala, amata i le mea muamua.

Mo le taimi nei, o metotia uma ia mo le tuʻuina atu o se telefoni mai le tasi iOS i le isi masini. Afai oi ai ni au fesili i luga o soʻo se metotia, fesili ia i latou i faʻamatalaga.