Tampermonkey mo Mozilla Firefox browser

E pei ona e iloa, i totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte soo se taimi e faʻapipiʻiina e pei o lalo o le faʻatagaga e faʻaolaina e tusa lava pe le asiasi atu le tagata faʻaoga i le nofoaga muamua o le pou. O se faiga faʻapitoa e nafa ma lenei, lea e faaopoopo atu i le tausia o se iloiloga lelei, e faʻaopoopoina ai le mea o lo o iloga i se isi vaega.

Mataʻituina au mea e fiafia i ai

Muamua lava, matou te maitauina o le aso e mafai ona e matamata na o na faamaumauga na e fiafia i ai. Afai e te manaʻo e suʻe se lisi tali tutusa o tagata faʻapitoa, e mafai ona e siakiina le pou lava mo le i ai o fiafiaga mai se tagata faapitoa.

I lenei faʻataʻitaʻiga, o se faʻataunuʻuga lelei o tagata e mafai ona leiloloa i isi. Ina ia taofia lenei mea, ia faaopoopo le tagata faaaoga i lau lisi o uo VK.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo i uo VK

Ina ia aloese mai le tele o fesili fesiligia e aunoa ma le toilalo, faitau a tatou tusiga e uiga i le autu o le matamata i le vaega. "Faailoga tusi" i lenei fesoʻotaʻiga lautele. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o isi gaoioiga e faʻaalia ai le i ai o se vaeluaga o loʻo faʻaaogaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona matamata i tusi tusi VK

I le tagofia ai o le vaega tomua, e mafai ona e tuusao saʻo i le foia o le faafitauli.

  1. I le faʻaaogaina o le lisi autu o le VKontakte site, faʻafesoʻotaʻi i le vaega "Faailoga tusi".
  2. O le mea e tatau ai o loʻo i le vaega faʻaopoopo o le lisi.

  3. Lenei, e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega e faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi i le lisi "Faamaumauga".
  4. Faatasi ai ma mea autu o le lipine "Faamaumauga" E mafai ona e maua uma lava faamaumauga, pe a uma ona e faailogaina.
  5. Afai ei ai se faila faila e faʻaopopo i mea o loʻo i totonu o le pou, o le ata e otometi ona kopi i se isi itulau. "Ata".

    Afai e lua pe sili atu faila o le aufaasālalau, e leai se kopi.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese mea mai VK photos

    O faʻamatalaga o loʻo i luga o loʻo faʻaaogaina atoa i faamaumauga na aofia ai le vitio.

  6. I le faagasologa o le sailiga mo pou faʻatulagaina, e mafai ona e faʻaaoga i le faʻaaogaina o le aitema "Naʻo tusi".
  7. Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua faʻamatalaga VK

  8. E ala i le siakiina o le atigipusa i autafa o le faʻamatalaga, o mea uma o le a faʻaititia i se tasi o faʻamatalaga lelei.

O nei mea e ono avea ma faʻasalalauga poʻo isi mea na e faʻasalalau muamua.

I le faaopoopo atu i faatonuga na matou tusia, e taua le faia o se faʻasilasilaga i luga o le VKontakte telefoni feaveaʻi, faʻapea foʻi i luga o le faʻasupega o faʻamaumauga o le 'upega tafaʻilagi o lenei fesoʻotaʻiga lautele. "Faailoga tusi" galue tutusa i le mataupu faavae lava e tasi.

I le taimi lava e tasi, o lo latou mauaina o loʻo fuafuaina i le faatulagaga tutusa mo le faʻaalia o mea e lisi, lea na matou taʻua i le amataga o le tusiga.

E faaiʻuina ai le tala i auala talafeagai mo le matamataina o faamaumauga lelei ma faʻamoemoe ia manuia oe i le faagasologa o le faʻatinoga o fautuaga.