Faʻafefea ona suia le lanu o le faʻaogaina o Windows e faʻaaoga ai le Folder Colorizer 2

I Windows, o pepa uma lava e tutusa lava foliga (sei vagana ai nisi o faila) ma o latou suiga e le o maua i totonu o le polokalama, e ui lava o iai auala e suia ai foliga vaaia o pepa uma i le taimi e tasi. Ae peitai, i nisi tulaga atonu e aoga le "tuuina atu o uiga", o lona uiga, ia suia le lanu o le laupepa (faapitoa) ma e mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani a nisi polokalama tolu.

O se tasi o nei polokalama - o le Folder Colorizer 2 saoloto e matua faigofie lava ona faʻaaogaina, o loʻo galulue faʻatasi ma Windows 10, 8 ma le Windows 7 o le a talanoaina mulimuli ane i lenei iloiloga puupuu.

Faaaogaina o le Colorizer Folder e suia ai le lanu o laupepa

O le faʻapipiʻiina o le polokalame e leʻo iai ni faʻafitauli ma i le taimi o le tusiaina o lenei iloiloga, e leai se isi polokalama faʻapipiʻi e faʻaaogaina ma le Folder Colorizer. Faʻaaliga: na tuʻuina mai e le failautusi ia te aʻu se mea sese i le taimi lava na maeʻa ai le faʻapipiʻiina i le Windows 10, ae e le afaina ai le galuega ma le mafai ona aveese le polokalama.

Ae ui i lea, i totonu o le faʻapipiʻiina o loʻo i ai se tusi e te malilie ai o le polokalama e saoloto e avea o se vaega o gaoioiga a se faavae faʻavae alofa ma o nisi taimi o le a "itiiti" e faʻaoga ai punaʻoa gaosi. Ina ia teena lenei mea, tatala le pusa ma kiliki "Skip" i le pito i lalo o le itu tauagavale o le faamalama faapipii, e pei ona i ai i le ata sikeri i lalo.

Faʻafou: Ae paga lea, na totogiina le polokalama. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama i le lisi o faʻamaumauga o le laupepa, o le a faʻaalia se mea fou - "Colorize", faʻatasi ai ma le fesoasoani e fai ai taga uma e suia ai le lanu o le laupepa Windows.

  1. E mafai ona e filifilia se lanu mai i latou ua uma ona lisiina i le lisi, ma o le a vave faʻaaogaina i le pusa.
  2. O le mea autu o le "Toe faʻafouina le lanu" e toe maua ai le lanu masani i le faila.
  3. Afai e te tatalaina le "Lapu" mea, e mafai ona e faaopoopoina ou lava lanu pe tape ese lanu lanu ua filifilia i totonu o le lisi o tala o le laupepa.

I laʻu suega, na lelei mea uma - o suiga o laupepa e suia pe a manaʻomia, faʻaopoopoina lanu e tupu e aunoa ma ni faʻafitauli, ma e leai se avega i le gaosiga (faʻatusatusa i masani masani o le komepiuta).

O le isi mea e tasi e tatau ona e gauai i ai e tusa lava pe maeʻa ona aveese le Folder Colorizer mai le komepiuta, e tumau pea ona sui lanu o laupepa. Afai e te manaʻomia le toe faʻafoʻi le lanu lanu o laupepa, ona muamua lea o le faʻamalo le polokalama, faʻaaoga le mea autu o le lisi autu (Faʻatuʻu le Lanu), ma a maeʻa, o le a e tapeina.

Download Folder Colorizer 2 e mafai ona saoloto mai le ofisa aloaia: //softorino.com/foldercolorizer2/

Faʻaaliga: e pei o polokalame uma, ou te fautuaina le siakiina i VirusTotal ao le i faʻatulagaina (o le polokalama e mama i le taimi o lenei tusitusiga).