Vaega Magic Magic 8.0

O tulaga pe a le mafai ona tatala ni ata i luga o se komepiuta e masani ona mafua ai le tele o lagona le lelei, aemaise lava pe a fai mai faila faila nei faila. Ae peitaʻi, afai o feagai oe ma se faʻafitauli faapena, ona e le faʻavaivai, aua o polokalama eseese e mafai ona fesoasoani i le toe faʻaleleia o ata ua faaleagaina.

O le tasi oi latou o le RS File Repair. O sini o lenei polokalame e aofia ai le iloiloga o ata ma le toe faʻaleleia i le tulaga o le faʻaleagaina.

Suʻesuʻega ma suʻesuʻega

O lenei polokalame e 2 galuega tauave: "Iloiloga" ma "Suesuega". O le muamua e faia se suʻesuʻega le lelei o le fausaga o le faila o ata na filifilia ina ia maua ai mea sili ona taua i totonu o lona faʻailoga.

O le lona lua e alu sina umi nai lo "Iloiloga" ma ua faamoemoe mo le loloto ma sili atu ona auiliiliga o le maimoaina o le fausaga faila. E mafai ai e oe ona iloa ni nai mea laiti laiti i totonu, lea, e ui i lea, e mafai ona mafua ai faafitauli i le sao saʻo o le ata.

Toe faʻaleleia ata

O le galuega autu a le RS File Repair o le toe faʻaleleia o ata e faʻavae i luga oa latou sailiga faʻamau. O le polokalama e mafai ai e oe ona toe faʻafoisia le saʻo o ata ma isi ata o loʻo teuina i totonu o fua masani masani.

Faʻasalalau Faʻafouina

O le Faʻasalalauga Faʻafouina e aofia ai galuega uma o loʻo i luga, faʻapea foi ma taʻiala i lea laasaga ma lea laasaga mo le faʻaaogaina o le RS File Repair.

Mama

  • Faʻavave vave ma toe faʻaleleia faila;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Le i ai o le lagolago mo le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Polokalame tufatufa totogi.

RS File Repair o se meafaigaluega sili mo le sailia ma le faʻaputuina o mea sese i totonu o le numera o faila faila, lea e iu lava ina taʻitaʻia ai i latou i le toe faʻaleleia. Faʻafetai i le fausiaina Faʻasalalau Faʻafouina o le faʻaaogaina o le polokalame o le a le mafua ai ni faigata mo le toetoe o tagata uma e faaaogaina.

Download RS File Repair Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Toe faaleleia le Windows Faʻasalaga Toe Fausia SoftPerfect File Recovery Comfy File Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
RS File Repair o se meafaigaluega sili mo le suʻeina o faila ata mo le faʻaleagaina ona toe faʻafouina lea.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamaumauga o le Toefuataiga
Tau: $ 16
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1