Raster ma vector images i Photoshop

O fesoʻotaʻiga vavave faʻasoa i le olaga. Latou te fesoasoani i tagata eseese i vaega eseese o gaoioiga - o nisi e faia pisinisi faʻatasi ai ma le fesoasoani a VKontakte auaunaga, isi - faʻasalalau pe faʻatau atu oloa, isi - na o le fefaʻasoaaʻi ma au uo, aiga ma uo. I soo se tulaga, po o le a lava le mea e fai e tagata - o nei gaioiga e tutoatasi ma e naʻo itulau o tagata e tatau ona iloa e uiga ia i latou.

Mo le malupuipuia o faʻamatalaga e faʻaaogaina ai le faʻaoga o le "login-password". O le sili atu ona faigata o le upu faila, o le sili atu ona faigata le oso ma piki i luga, o lona uiga e faigata tele mo se tagata osofaia ona maua faʻamatalaga faʻalilolilo. E lua tulafono faavae mo se palakalafa malosi - faigata ma suiga faʻavaitaimi. Afai o le faʻatinoga o le tulafono muamua e tumau pea i luga o le lotofuatiaifo o le tagata faaaoga, ona faʻaalia lea i lenei tusiga le auala e suia ai le upu faʻamaonia.

O le taualumaga mo le suiina o le upega tafai mai le itulau

E mafai ona suia i soʻo se taimi talafeagai, mo le mea lenei e tatau ona e manatuaina lau upega tafaoga nei.

  1. I luga o le upega tafaʻilagi vk.com kiliki i lou igoa ile pito i luga, ona filifili lea o le aitema "Faʻatonu".
  2. I le pito muamua "Faʻatonu" sue sub "Upu", i tafatafa o ia tatou te lolomiina le faamau "Suiga".
  3. A maeʻa lena mea, o le a mafai ona faʻamalosia oe e suia le upu faʻamaonia.
    • I le faʻamuamua, e tatau ona e ulufale i le upega tafailautusi, lea e talafeagai nei.
    • Ona e ulufale lea i le upu fou fou, i le saogalemu e pei ona mafai ai.
    • O le upu moni mai le pito i luma e tatau ona toe ulufale mai - o le a mautinoa ai e te leʻi sese i lana sauniuniga.

  4. A maeʻa ona faʻatumu uma vaega e tolu, e tatau ona e kiliki "Suia le upu motusia". Afai o faʻamaumauga uma ua maeʻa saʻo, o le a logoina e le saite le tagata e uiga i le suiga o le palakalafa faamanuiaina. Afai na faia se mea sese i se mea, o le a faʻaalia se faʻaaliga i luga o le itulau e taʻu mai ai se avanoa e leʻo saʻo.

O lea, i ni nai kiliki, ua tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga le avanoa e suia ai le upu faʻamalo mai lana itulau. E leai se faʻamaoniga e manaʻomia, o le upu moni e vave suia - faʻaaogaina pe afai e te masalomia o se itulau ua faʻaulu. Aua nei galo e sui lau palakalafa i taimi uma - o le a matua faateleina ai le saogalemu o lau itulau patino.