Faʻafefea ona tuʻu ni ata i le Instagram

O le asō o le ae iloa ai pe faʻapefea ona fausia se masini masini mo le Remix OS i VirtualBox ma faʻapipiʻi lenei faiga faʻaoga.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai VirtualBox

Vaega 1: Download Remix OS Image

O le OS OS e leai se totogi mo le 32/64-bit fetuunaiga. E mafai ona e sii maia mai le nofoaga aloaia i lenei sootaga.

Vaega 2: Fausia o se masini masini

Ina ia faia le Remix OS, e tatau ona e faia se masini masini (VM), lea e avea o se PC, vavae ese mai lau faʻaaogaina telefoni feaveaʻi. Faʻasoa le VirtualBox Manager e seti filifiliga mo le VM o lumanai.

  1. Kiliki le ki "Fausia".

  2. Faatumu le fanua e pei ona taua i lalo:
    • "Igoa" - Remix OS (poʻo soʻo se mea e manaʻo ai);
    • "Ituaiga" - Linux;
    • "Lomiga" - Isi Linux (32-bit) poʻo isi Linux (64-bit), e fuafua i le Remix remix na e filifilia ao le i siiina.
  3. RAM le sili atu le lelei. Mo le OS OS, o le tapulaa pito i lalo o le 1 GB. 256 MB, e pei ona fautuaina mai e VirtualBox, o le a matua laitiiti lava.

  4. E manaʻomia lou faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i luga o le komepiuta, lea o le a fesoasoani ai lau fesoasoani i le VirtualBox. I le faamalama, tuu le filifiliga ua filifilia. "Fausia se masini komepiuta fou".

  5. Drive Drive pepa VDI.

  6. Faʻafesuiaʻiga, filifili mai au mea e te manaʻo i ai. Matou te fautuaina le faʻaaoga "malosi" - o le mea lea o le mokesi vaʻavaʻaiti ua atofa mo le Remix OS o le a faʻaaogaina i le faʻatusatusa i au gaioiga i totonu o lenei faiga.

  7. Tuuina atu se igoa i le lumanai HDD (filifiliga) ma faʻamaonia le tele. Faʻatasi ai ma se faʻatulagaga o le teuina, o le a faʻamalosi le voluma o le a avea o se faʻamalosi, e sili atu i le mea e le mafai ona faʻateleina le taavale. I le taimi lava e tasi o le a faateleina le tele.

    Afai na e filifilia se faatulagaga tumau i le laasaga muamua, ona faʻapipiʻi loa lea o le numera faʻamaufaʻailoga o gigabytes i lenei laasaga mo se faila mālosi faʻavae ma le OS OS.

    Matou te fautua atu e tuʻuina le 12 GB ina ia mafai ai ona faigofie le faʻafouina ma teuina le faila o faila.

Vaega 3: Faʻatonu le Masini Malie

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaogaina le masini faia i sina mea itiiti ma faʻapupulaina lona gaosiga.

  1. Kiliki i luga le masini faia faatasi ai ma le kulimi taumatau ma filifili "Customize".

  2. I le lisi "Faiga" > "Faagasologa" e mafai ona e faʻaaogaina se isi gaioiga ma mafai ai PAE / NX.

  3. Taofi "Faʻaalia" > "Mata" e mafai ai e oe ona faʻalautele le ata vitio ma mafai ai le 3D-faʻavavevave.

  4. E mafai foʻi ona e faʻaogaina isi filifiliga pe a manaʻomia. E mafai ona e toe foi atu i nei nofoaga i taimi uma e tape ai le masini moli.

Vaega 4: Faʻatulagaina o le Alaga Malie

Afai e saunia mea uma mo le faʻatulagaina o le polokalama faʻaoga, e mafai ona e alu i le mea mulimuli.

  1. Kiliki lau kiore e faʻamaonia lau OS i le itu tauagavale o le VirtualBox Manager ma kiliki le ki "Tamoe"i luga o le meafaigaluega.

  2. O le a amataina e le masini lana galuega, ma mo le faʻaoga atili o le a talosagaina ai oe e faʻamaoti le ata OS e amata ai le faʻatulagaga. Kiliki i le atigipusa o le lisi ma i Explorer filifili le ata o le OS OS na sii mai.

  3. Mulimuli i isi faʻaopoopoga faʻatulagaga ma le ki. Ulufale ma luga-lalo ma le taumatau agavale.

  4. O le a tuʻuina atu le faiga e filifili ai le ituaiga o faʻatalosaga:
    • Resident mode - auala mo le faʻaogaina o le masini komepiuta;
    • Faʻasalalauga - le faʻafeiloaʻiga tagata e le mafai ona faʻaolaina ai le sauniga.

    Ina ia faʻapipiʻi le OSA OS, e tatau ona atofa oe Resident mode. Faasolo le ki Taofi - o se laina faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga faʻalauiloa o le a faʻaalia i lalo o le poloka faʻatasi ai ma le filifilia o filifiliga.

  5. Tape le tusiga i luma o le upu "filemu"e pei ona faʻaalia i le faʻamalamalamaga i lalo. Faamolemole ia matau e tatau ona i ai se avanoa pe a uma le upu.

  6. Faʻaopoopo se parakalafa "FAUTUA = 1" ma kiliki Ulufale.

  7. O le a uunaia oe e fatu se vavaega i luga o le komepiuta malulu lea o le a faʻapipiʻi mulimuli ai le OS OS. Filifili se mea "Fausia / Faʻataʻitaʻi vaega".

  8. I le fesili: "E te manaʻo e faʻaaoga le GPT?" tali "Leai".

  9. O le aoga o le a faʻalauiloaina. cfdiskfeagai ma vaega o le taavale. I lalo nei, o kulie uma o le a tu i le pito i lalo o le faamalama. Filifili "Fou"e faia se vaeluaga e faʻapipiʻi le OS.

  10. O lenei vaega e tatau ona faia muamua. Ina ia faia lenei mea, atofaina e pei "Peraimeri".

  11. Afai o loʻo e faia se palota se tasi (e te le manaʻo e vaevae le HDD ata i ni voluma), ona tuu lea o le numera o megabyte na faʻapipiʻi muamua. Sa e vavaeina lenei voluma i le taimi lava e fai ai se masini komepiuta.

  12. Mo le faʻaaogaina o le pu ma mafai ona faʻaaogaina le polokalama, filifili le filifiliga "Faʻaaogaina".

    O le faamalama o le a tumau pea, ma i luga o le laulau e mafai ona e iloa ai o le vaega laititi (sda1) e makaina e pei "Papa".

  13. E leai ni mea e tatau ona toe faʻatautuina, ia filifili "Tusi"e faʻasaoina tulaga ma alu i le isi faʻamalama.

  14. O le a talosagaina oe e faʻamaonia le faia o se palota i luga ole pu. Tusi le upu "ioe"pe afai e malilie i ai. O le upu lava ia e le fetaui lelei i le lau, ae ua tusia e aunoa ma ni faafitauli.

  15. O le faʻamaumauga o le a faʻaauau, faʻatali.

  16. Ua matou fatuina le autu ma na o le vaeluaina e faʻapipiʻi le OS i luga. Filifili "Taofi".

  17. O le a toe faʻafoi atu oe i le faʻaogaina o le atinaʻe. Filifili nei le vaega na faia sda1lea o le a faʻapipiʻi ai le OS OS i le lumanaʻi.

  18. I luga o le faasologa o le vaeluaga, filifili le faila faila. "ext4" - E faʻaaogaina i faiga e faʻavae i Linux.

  19. E i ai se faʻamatalaga o le a faʻaaogaina i le taimi o le faʻatulagaina o faʻamatalaga uma mai lenei kiliva, ma le fesili pe oe mautinoa o au taga. Filifili "Ioe".

  20. I le fesili pe oe manaʻo e faʻapipiʻi le bootloader GRUB, tali "Ioe".

  21. O le isi fesili o le a aliali mai: "E te manaʻo e seti le lisi o le polokalama / faitau tusi (suia)". Kiliki "Ioe".

  22. Faatulagaina o le Remix OS amata.

  23. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a uunaia oe e faʻaauau le download pe toe faʻafou. Filifili se filifiliga talafeagai - e masani lava e le manaʻomia se toe faʻaleleia.

  24. O le a amata le uluai OS boot, lea e mafai ona tumau mo ni nai minute.

  25. O le a faʻaalia se matamata fiafia.

  26. O le polokalama e faʻamalosia oe e filifili se gagana. I le aotelega, na o le 2 gagana e maua - Igilisi ma Saina i ni fesuiaiga se lua. E mafai mulimuli ane ona suia le gagana i le Rusia i totonu o le OS lava ia.

  27. Talia tulaga o le maliega o le tagata e ala i le kiliki "Maliliega".

  28. O le laasaga ma le Wi-Fi o le a tatalaina. Filifili se faʻailoga "+" i le tulimanu pito i luga taumatau e faaopoopo i ai se Wi-Fi, poʻo le kiliki "Skip"e faaseʻe lenei laasaga.

  29. Fia o le ki Ulufale.

  30. O le a uunaia oe e faʻapipiʻi ni faʻalauiloa lauiloa. Ua uma ona iai le fetuu i lenei atunuʻu, ae e ono le mafai ona faʻaaogaina-ina ia mafai ai ona faʻaogaina i totonu o le polokalama, e tatau ona e uu i lalo le faamaumatau agavale.

    O talosaga filifilia o le a faʻaalia, ma e mafai ona e faʻapipiʻi i latou i le kilikiina o le ki. "Faʻamau". Pe mafai ona e faaseʻeina lenei laasaga ma kiliki "Faauma".

  31. I luga o le ofo e faʻaagaoioia auaunaga a Google Play, tuʻu se pepa, pe a e malilie, pe kilia, ona kiliki lea "Lisi".

Ua maeʻa lenei seti, ma ua aveina oe ile ofisa o le remix OS.

Auala e tamoe ai le OS OS pe a uma ona faʻatulagaina

A maeʻa ona e tapeina le masini masini ma le Remix OS ma toe faʻafoʻi, o le a faʻaalia le faamalama o le faʻatulagaga ae le o le kamupeni GRUB. Ina ia faʻapipiʻi atili lenei os i le masani masani, fai mea nei:

  1. Alu i tulaga o masini komepiuta.

  2. Suʻe i le tab "Taʻiala", filifili le ata na e faʻaaoga e faʻapipiʻi le OS, ma kiliki i le uninstall icon.

  3. A fesiligia pe e te mautinoa o le aveese, faʻamaonia lau taga.

A maeʻa ona faʻasaoina tulaga, e mafai ona e amata Remix OS ma galue i le bootloader GRUB.

E ui lava i le mea moni o le OS OS e i ai se atinaʻe e talitutusa ma Windows, o lona faʻatinoga e ese mai nai le Android. Ae paga lea, talu mai le masina o Iulai 2017, o le a le toe faʻaleleia ma tausia e le au atinaʻe le Remix Remix, o lea aua le faʻatali mo ni faʻalauiloa ma lagolago mo lenei faiga.