Faʻasinomaga le tagata faʻasolo i le meli le Bat

O le tagata e lafo ile imeli mai Ritlabs o se tasi lea o polokalame sili ona lelei o lona ituaiga. O le Bat! e le gata e ulufale atu i vaega o tagata e sili ona puipuia, ae e ese foi i se tulaga tele o galuega tauave, faapea foi i le fetuunaiga o galuega.

O le faʻaaogāina o se faʻafitauli faʻapitoa e foliga mai e le talafeagai tele i le toʻatele. Ae ui i lea, matai Le Bat! e mafai ona faigofie ma vave. O le mea sili o le faʻaaogaina i se 'auʻaunaga tele "faʻatuputeleina" o le tagata e lafoina mai i le meli ma faʻaaogaina mo oe lava ia.

Faʻaopoopo i ai le faʻamatalaga-pusa i le polokalama

Amata galue ma le imeli i le Bat! (ma, i se tulaga aoao, galulue faatasi ma le polokalama) e mafai ona na o le faaopoopoina o le pusameli i le tagata o tausia. E le gata i lea, i le maile e mafai ona e faʻaaogaina le tele o imeli i le taimi e tasi.

Mail.ru Mail

Faʻapipiʻiina o le pusa meli Rusia i le Bat! e faigofie lava pe a mafai. I lenei tulaga, e le manaʻomia e le tagata faʻaoga soʻo se suiga i tulaga o le kiritaki web. Mail.ru e mafai ai ona e galue i le taimi lava e tasi, e pei o le POP ua maeʻa ona maua, ma le fou - IMAP.

Lesona: Mail.Ru Meli Meli i le Bat!

Gmail

O le faʻaopopoina o se pusa Gmail i le maile mai Ritlabs e le faigata tele. O le mea ua iloa e le polokalama poʻo a faatulagaga e tatau ona faʻatulagaina mo le avanoa atoa i le 'au meli. E le gata i lea, o le auaunaga mai Google e ofi atu ile tutusa tagata faigaluega, i taimi uma e faaaoga ai le POP protocol ma le IMAP.

Lesona: Faʻatulagaina o Gmail i le Bat!

Yandex.Mail

Faʻatulaga le pusa meli mai Yandex i le Bat! e tatau ona amata e ala i le faʻamalamalamaina o laina i luga o le itu auauna atu. Ma, i luga o lenei mea, e mafai ona e faaopoopoina se imeli i le kalani.

Lesona: Faʻatulagaina o le Yandex.Mail in The Bat!

Antispam mo Le Bat!

E ui lava i le mea moni o le tagata faʻasili mai le imeli mai Ritlabs o se tasi o fofo sili ona malupuipuia o lenei ituaiga, o le filigaina o imeli e le manaʻomia e le o le itu pito sili ona malosi o le polokalama. O le mea lea, ina ia mafai ona taofia le feʻaveaʻi i lau pusa-imeli, e tatau ona e faʻaaogaina faʻaopoopoga faʻalapotopotoga faʻapitoa ua fuafua faapitoa mo ia faamoemoega.

O le mea aupito sili ona lelei, o le AntispamSniper plugin e faʻaaoga lona tiute mo le puipuia mai savali eleeroni e le manaʻomia. O le a le mea e aofia ai lenei mono, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi, fetuunai ma galulue faatasi i le Bat !, Faitau le tusiga talafeagai i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga AntispamSniper mo Le Bat!

Polokalame polokalame

Uma mafai ona fetuunai ma le mafai ona faʻapipiʻi toetoe o itu uma o le galuega ma meli - o se tasi o tulaga sili ona lelei o Le Bat! i luma o isi tagata mai fafo. O le isi, tatou te mafaufau i mea autu o le polokalame ma foliga o lo latou faʻaogaina.

Faʻamatalaga

O le foliga mai o le tagata e lafo ile meli e matua le mafaamatalaina ma e mautinoa lava e le mafai ona taʻua o le mea lelei. Ae i tulaga o le faatulagaina o le Bat! e mafai ona tuʻuina atu le faʻalavelave i le tele o latou tagata.

O le mea moni lava, toetoe lava o elemene uma o le faʻatautaia o le polokalame e mafai ona faʻamalosia ma e mafai ona faʻailo i le na o le toso mai le tasi nofoaga i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le meafaigaluega autu, o le uuina o le agavale agavale, e mafai ona e tosoina lautele i soo se vaega o le ata vaaia a le tagata o loʻo lafoina i le meli.

O le isi auala e faʻaopoopo ai mea fou ma toe faʻafouina o le faʻaaoga lea o le mea autu. "Vāega o Galuega". I le faʻaaogaina o lenei lisi pa'ū, e mafai ona e faʻamalamalama manino le nofoaga ma le faʻaali o faʻaaliga o vaega taʻitasi o le faʻatulagaga o le polokalame.

O le vaega muamua o taʻavale i totonu o le lotoifale e mafai ai e oe ona faʻaauau pe tape le faʻaalia o fenualama maimoa a aunoa ma mataitusi, tuatusi ma faʻamatalaga. E le gata i lea, mo ia ituaiga o gaioiga o loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga autu eseese, o loʻo faʻaalia foi i totonu o le lisi.

O loʻo sosoo atu nei ma faʻavae mo le faʻatulagaga atoa o elemene i totonu o le faamalama. Faatasi ai ma na o nai kiliki iinei e mafai ai ona e suia atoa le tulaga o le vaega faʻasolosolo, faʻapea foʻi ma faʻaopopo mea fou.

Ae maise lava o le parakalafa. "Pupuni o meafaigaluega". E faʻatagaina ai oe e le gata e nana, faʻaalia, ma suia ai le faʻatulagaina o faʻailoga o loʻo i ai, ae ia faia foi ni mea fou fou.

E mafai nei faʻatasi ma le fesoasoani o le faʻaiʻuga "Customize". O iinei i le faamalama "Faʻatulagaina Paneli"mai le tele o itu i luga o le lisi "Gaoioiga" e mafai ona e fausia lau lava panel, o lona igoa o le a faʻaalia i le lisi "Koniteina".

I le lava faamalama, i le lisi Maea Ui, mo gaioiga taitasi, e mafai ona e "faʻapipiʻi" se faʻasologa taua.

Ina ia faatulaga le vaaiga o le lisi o tusi ma imeli i latou lava, e tatau ona tatou o atu i le mea e fai ai le mea autu "Vaʻai".

I totonu o le vaega muamua e aofia ai laina e lua, e mafai ona tatou filifilia po o fea tusi e faʻaalia i totonu o le lisi o fesoʻotaiga faaeletonika, faʻapea foʻi ma le a le mea e faʻavaeina ai.

Meataitasi "Vaʻai filifili" e mafai ai ona matou tuʻuina tusi, tuʻufaʻatasia e se mea masani, i filifili o savali. E tele taimi e mafai ai e lenei mea ona faafaigofieina le galuega i le tele o tusitusiga o fesootaiga.

"O le ulutala o le tusi" - o se parakalafa lea tatou te maua ai le avanoa e fuafua ai po oa faʻamatalaga e uiga i le tusi ma le tagata e auina atu e tatau ona aofia ai i le Bat! Ia, i le parakalafa "O koluma o le lisi o tusi ..." matou te filifilia koluma na faʻaalia pe a matamata i imeli i totonu o se pusa.

Isi lisi lisi "Vaʻai" faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo i le faatulagaga o le anotusi o mataitusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e suia le fesuiaiga o savali na maua, faʻaalia le faʻaalia o ulutala saʻo i totonu o le tino o le tusi, poʻo le faʻamalamalamaina le faʻaaogaina o se tagata matamata masani mo faʻamatalaga uma e sau.

Faʻaiʻuga taua

Ina ia alu i se lisi auiliili o polokalame, tatala le faamalama "Faʻasoa le Bat!"i luga o le ala "Meatotino" - "Faʻatonu ...".

O lea vaega "Autu" o loʻo iai faʻamaumauga o le tagata faʻasalalau faʻasalalau, faʻaali ata le Bat! i totonu o le polokalama a le Windows ma le amio pe a faʻaitiitia / tapunia le polokalama. E le gata i lea, ei ai nisi tulaga mo le faʻaaogaina o le Bat, faapea foi ma se mea mo le faʻagasoloina o faʻasalalauga i aso fanau o lau 'au tusi o le tusi.

I le vaega "Faiga" E mafai ona suia le nofoaga o le lisi meli i le faila o le faila o le Windows. I lenei pusa ole Bat! teuina uma ona tulaga aoao ma faletusi meli.

E iai foʻi avanoa mo le faʻasalalauga mo faʻamatalaga ma faʻamatalaga faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma faʻalautele tulaga mo kulimi kio ma faʻamalo leo.

Category "Polokalama" tautua e faatulaga ni mafutaga faapitoa O le Bat! faʻatasi ma lagolagosua lagolago ma faila faila.

Tulaga sili ona aoga - "Talafaasolopito Tala". E mafai ai e oe ona faʻamaʻaʻaina lau tusiga ma faʻaopopo tagata fou e maua i le tusi o le tuatusi.

  1. Filifili na o le mea e te manaʻo e aoina ai faʻamatalaga mo le fatuina o talafaasolo mai le talafaasolo mai - mai le meli mai fafo poʻo fafo. Faailoga meli meli mo lenei faʻamoemoe ma kiliki le ki. Faʻamatalaga Failautusi.
  2. Filifili ni laupepa patino e matamata ma kiliki "Lisi".
  3. Ona filifili lea o le vaitau, faʻasalalauga faʻasalalauga lea e te manaʻo e teu, ma kiliki "Faauma".
    Po o le, siaki le siaki siaki tasi i le faamalama ma faʻamaeʻa le taʻavale. I lenei tulaga, o le a siakiina tusitusi mo le taimi atoa o le faʻaaogaina o le pusa.

Fuaiupu "Lisi o tusi" e aofia ai filifiliga mo le faʻaalia o imeli ma galulue faʻatasi ma i latou i le Bat! O nei tulaga uma o loʻo tuʻuina atu e aofia ai le vaega.

I le aʻa, e mafai ona e suia le faatulagaga o ulutala o mataitusi, o nisi o vaega o foliga vaaia ma faʻatinoga o le lisi.

Taofi "Aso ma le Taimi"e pei e le faigata ona mate, e faʻaaoga e faʻavasega ai le faʻaalia o le aso ma le taimi o loʻo iai i le lisi o mataitusi O le Bat!, ma sili atu i totonu o koluma «Maua " ma "Faia".

Ona sosoo mai ai lea o ni vaega maʻoti faapitoa se lua - "Vaega lanu" ma "Vaʻaia Faʻagasologa". Faatasi ai ma le muamua, e mafai e le tagata faaaoga ona ato ni lanu tulaga ese i le lisi mo pusa meli, pepa, ma tusi taʻitasi.

CategoryFaʻamau mamanuina e fatuina au lava afitusi i mataitusi na filifilia e tusa ai ma ni tulaga maʻoti.

O le mea sili ona manaia ia i matou o le parakalafa i totonu "Lisi o tusi" - o le Meli Meli. O lenei galuega o se laina laʻititi laʻititi o loʻo tuʻu i luga o faamalama uma o le polokalama. E faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i feʻau e leʻi faitauina i le pusameli.

I le lisi pa'ū "Faʻaalia MailTicker (TM)" E mafai ona e filifilia ia faʻaali faʻaalia o le manoa i le polokalama. O le faʻamau lava lea e mafai ai ona e faʻamaʻoti po o fea mataʻitusi e sili ona faamuamua, mai le mea e fai ai pepa ma le taimi o le tapulaa i le laina o le Feliuga Mail. O iinei, o le faʻaali mai o lenei elemene elemene o loʻo faʻatulagaina lelei.

Taofi "Faʻasalaga Tusi" mamanu e faaopoopo, suia ma tape faʻamatalaga iloga mo tusi.

E le gata i lea, o foliga vaaia o nei pine o loʻo faʻatulagaina lelei.

O le isi ma le tele o vaega o tafaoga - "Faʻamaumauga a le Editor ma le Faʻamatalaga. O loʻo i ai faʻamaumauga o le faatonu o le savali ma le mamanu o le savali.

Matou te le alu i mea taitasi i lenei vaega o faʻasologa. E na ona tatou matauina i luga o le lisi "Faʻaaliga ma faatonu o tusi" E mafai ona e faʻavasega le faʻaalia o elemene taʻitasi i le faatonu ma le anotusi o tusi e ulufale mai ai.

Tau lava ina tuʻu le mala i luga o le mea tatou te manaʻomia ma sui ona faʻaoga e faʻaaoga ai meafaigaluega o loʻo i lalo.

O loʻo taua i lalo se vaega o faʻamaumauga e tatau ona masani lelei i latou uma e faaaoga le Bat. "Faiga Faʻaopoopoga". O le autu autu o lenei vaega o loʻo i ai se lisi o plug-ins faʻapipiʻi i le tagata o loʻo lafoina i le meli.

Ina ia faaopoopo i ai se parakalafa fou, kiliki le ki. "Faaopoopo" ma suʻe le faila TBP talafeagai ile matala o le Matalala e tatala. Ina ia aveese se masini mai le lisi, faigofie lava ona filifili i luga o lenei laupepa ma kiliki "Aveesea". Ia, o le ki "Customize" e mafai ai ona e alu tuusao i le lisi o laina o le komiti ua filifilia.

E mafai ona e faʻatulagaina le galuega o plug-ins i lona atoaga ma le fesoasoani o vaega laiti o le vaega autu "Puipuiga mai faʻamaʻi" ma "Puipuiga mai le spam". O le muamua oi latou o loʻo i ai uma foliga tutusa o le faʻaopoopoina o mea fou i le polokalama, ma e mafai ai foi ona e filifili po o fea tusi ma faila e tatau ona siakiina mo siama.

E faʻatulagaina ai foi ni gaioiga pe a iloa le taufaamatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mauaina o se siama, e mafai e se fufululala ona togafitia vaega o le gasegase, tapeina, aveese le tusi atoa pe auina atu i le faletine folder.

Taofi "Puipuiga mai le spam" O le a aoga ia te oe pe a faʻaaogaina nisi plug-ins e aveese ai imeli e le manaʻomia mai lau puseli.

I le faʻaopoopoga i le fomu mo le faaopoopoina o le fou-spam plug-ins i le polokalama, o lenei vaega o faʻamaufaʻailoga e aofia ai tulaga mo le galue ai i mataitusi, e fuafua i le fuataga na tuʻuina atu ia i latou. O le fuataga lava ia o se fuainumera, o lona tau e eseese i totonu o le 100.

O le mea lea, e mafai ona mautinoa le maualuga o le faʻaaogaina o nisi faʻaopoopoga faʻaopoopoga mo puipuiga mai le vaʻaia.

O le isi vaega o le "Faʻapipiʻi Polokalama Puipuiga" - e faʻatagaina oe e filifili po o le fea pepa faʻapipiʻi e le faʻatagaina ona matala aunoa ma e mafai ona maimoa e aunoa ma se lapataiga.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona suia le lapataiga pe a faʻapipiʻi faila ma faʻaopoopoga e faʻamatalaina.

Ma o le vaega mulimuli, "Isi Filifiliga", o loʻo i ai le numera o vaega laiti mo le faʻatulagaina faapitoa o le Client Mail meli.

O le mea lea, i luga o le autu autu o le vaega, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o le tali vave i le tele o matapiuta o le polokalama.

O isi tapes e faʻaaogaina e pulea ai laasaga o liua e faʻaaogaina e faitau ai mataitusi, faʻatuina faʻamaoniga mo gaioiga eseese, faʻaopoopo fomu pepa ma fatuina ala fou ala.

O se vaega lenei SmartBatlea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le fausiaina o le Bat! tusitala o tala.

Ia, o le lisi mulimuli lisi "Inbox Analyzer" e faʻatagaina oe e faʻamaʻo faʻamalamalama le aufaʻamatalaga i le inbox.

O lenei vaega o le 'upega tafaʻilagi imeli i totonu o laupepa ma faʻapitoa tele le tele o feʻau mai tagata maʻoti. O faʻatulagaga o le faʻamatalaga mo le lalagaina o le suʻega ma le faʻasalalauina o mataitusi faʻataʻitaʻi e faʻatonutonu tuusao i totonu o le faatulagaga.

I se tulaga lautele, e ui lava i le anoanoai o vaega eseese o le Bat !, O le a faigata lava ona e malamalama uma i ai. Ua lava le na o le iloa le mea e mafai ona e faʻaogaina ai lenei po o lena galuega o le polokalama.