O le sefulu o polokalama aupito sili ona lelei komepiuta na faʻaalia i le IFA i Siamani

O aso uma o le tele o mea fou e maua mai i tekonolosi ua maua i le lalolagi, o polokalame fou komepiuta ma masini komepiuta e aliali mai. E masani lava o kamupani tetele e taumafai e taofi a latou galuega i le talitonuga sili. O le faaaliga a le IFA i Siamani e tatalaina ai le veli o le faalilolilo, lea - masani i le amataga o le tautoulu - o tagata gaosi oloa o loo faaalia ai a latou foafoaga, lea o le a toe faatau atu. O le faʻamatalaga oi ai nei i Perelini e leai se faʻasalaga. O faʻalauiloaina le atinaʻe na faʻaalia mea faʻapitoa, komepiuta a le tagata lava ia, komipiuta ma isi mea faʻapitoa faʻapitoa.

O le anotusi

  • 10 mea fou komepiuta mai le IFA
    • Lenovo Yoga Tusi C930
    • Polokalame komepiuta laititi Asus ZenBook 13, 14, 15
    • Asus zenbook s
    • Transformer Predator Triton 900 mai Acer
    • Portable Monitor ZenScreen Go MB16AP
    • Taʻaloga taʻavale Predator Thronos
    • Le mataʻitusi muamua a le lalolagi mai Samsung
    • Mataitu ProArt PA34VC
    • O le pulou pupuni OJO 500
    • Compact PC ProArt PA90

10 mea fou komepiuta mai le IFA

O mea ofoofogia o manatu faʻapitoa na faʻaalia i le IFA faʻaaliga e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se fa:

  • atinaʻe komepiuta;
  • telefoni feaveaʻi;
  • iloa le auala mo le fale;
  • "eseese".

O le mea sili ona manaia - i tulaga o le numera o atinaʻe na faʻaalia - le muamua o nei vaega, e aofia ai komepiuta tulaga ese, komipiuta ma siaki.

Lenovo Yoga Tusi C930

Mai le masini, e mafai ona e faia se komipa paʻi, pepa o ata tusi poʻo "tagata faitau"

Lenovo o loʻo faʻatulagaina lona fiafiaga e pei o le komepiuta muamua a le lalolagi, e faʻapipiʻiina ni faʻaaliga se lua i le taimi e tasi. I le taimi lava lea e tasi e mafai ai e se tasi o lauusiusi ona faigofie ona liua i:

  • i le komipa paʻi (pe a fai e te manaʻomia le lolomiina o ni tusitusiga);
  • i le lisi o le album (o lenei mea faigofie mo i latou e fatuina ata faatasi ai ma le fesoasoani a se peni komepiuta ma galue i luga o mamanu);
  • i se "faitau" faigofie mo e-tusi ma mekasini.

O le isi tasi o "meataalo" o le masini e mafai ona tatala e ia lava: na o ni nai taimi e lava e tuitui ai i luga. O le mealilo o lenei masini faʻaaogaina o le faʻaaogaina o eletise ma le televave.

Pe a faʻatau se mea komepiuta, e maua e le tagata faʻapipiʻi le peni komepiuta ma le tele o avanoa mo le tusiata - e iloa ai le tusa ma le 4,100 tulaga eseese o le atuatuvale. Tau o le Yoga Book C930 e tusa ma le 1 afe tālā; O ana faʻatauga o le a amata ia'Oketopa.

Polokalame komepiuta laititi Asus ZenBook 13, 14, 15

Asus faʻapena faʻapipiʻi le komepiuta

O le kamupani Asus na faʻaalia i le faʻaaliga i le taimi e tasi e tolu, e leai se mea e faʻaaoga ai le komepiuta, lea o loʻo ufiufi ai le puipui ile toetoe lava leai, ma e leai se mea o totoe o le tino - e le sili atu ma le 5 pasene o luga. Faʻaalia mea fou i lalo o le igoa ZenBook o faʻaaliga o le 13.3; 14 ma le 15 inisi. O komipiuta e matua faʻatusatusa, e faigofie lava ona tuʻuina i totonu o soʻo se ato.

O masini e faʻapipiʻiina se faiga e vaʻaia foliga o le tagata ma iloa (tusa lava pe i totonu o le potu pogisa) o lē e ona. O le puipuiga faapena e sili atu le aoga nai lo soo se upu faʻamaonia faigata, o le mea e manaʻomia i totonu o le ZenBook 13/14/15 ua mou atu.

E le tatau ona vave faʻatau le komepiuta, ae o lo latou tau o loʻo natia faalilolilo.

Asus zenbook s

O le masini e puipuia i le teʻi

O le isi oloa fou mai Asus o le komepiuta ZenBook S.. O lona aoga sili lava o le vaeluaga o le 20 itula e aunoa ma le toe faʻaleleia. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le puipuiga o le faʻaleagaina o loʻo faʻaleleia. E tusa ai ma le maualuga o le tetee atu i le tele o aʻafiaga, o loʻo tausisia ai le tulaga faʻauluuluga Amerika Amerika MIL-STD-810G.

Transformer Predator Triton 900 mai Acer

Na tele ni tausaga na faia ai se masini komepiuta

O lenei mea komepiuta taʻalo, o le mataʻituina lea e mafai ona suia le 180 tikeri. E le gata i lea, o avanoa avanoa e faʻatagaina ai oe e vaʻaia le laulalata latalata i le tagata faʻaaogaina. E le gata i lea, e ese le faʻapitoa o tagata atiae pe afai e le tapunia le faʻamaonia ma le faʻalavelave i le kilikiina o ki.

I luga o le faʻatinoga o manatu e uiga i le fatuina o se komepiuta, "softer" i Acer na tau mo le tele o tausaga. O se vaega o atinaʻe o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei - e pei ona faia - ua uma ona faʻaogaina ma faʻamaonia lelei i isi faʻataʻitaʻiga o api a le kamupani.

I le auala, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻafeiloaʻi le Predator Triton 900 mai le komepiuta komepiuta i le faʻatulagaga papa. Ona faigofie ai lea ona toe foi atu i le setete muamua.

Portable Monitor ZenScreen Go MB16AP

E mafai ona fesoʻotaʻi le mataʻituina i soʻo se masini.

O le telefoni feʻaveaʻi tele-telefoni feaveai a le lalolagi ma se masini ua fausia. O lona mafiafia e 8 millimita, ma le mamafa - 850 kalama. E faigofie lava ona fesoʻotaʻi le mataʻituina i soʻo se masini, pe a faʻapipiʻiina i le USB-input: pe o le Type-c, poo le 3.0. I le taimi lava lea e tasi, o le a le faʻaumatia le eletise mai le masini lea e fesoʻotaʻi i ai, ae o le a faʻaaogaina lava lona lava totogi.

Taʻaloga taʻavale Predator Thronos

O le mea moni, o le nofoalii, aua o iinei ma le vaevaega ma le ergonomic tua, ma se lagona atoa o le mea o loʻo tupu

O lenei atinaʻe o le mea sili ona manaia i komepiuta i le faaaliga o le IFA - gamer's chair mai le kamupani Acer. E taʻua o Predator Trones, ma e leai se faʻaopoopoga. Na iloa moni lava e le au maimoa le nofoalii moni, faatasi ai ma le maualuga o le sili atu ma le tasi ma le afa mita ma saunia i se tulagavae, faapea foi ma se pito i tua (i le maualuga o le 140 tikeri). I le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa i luma o le tagata taʻavale, e tolu le siaki e mafai ona faʻaopoopoina i le taimi e tasi. O le nofoa lava ia e vibiti i taimi saʻo, toe faʻalogo lagona o loʻo faʻatasi ma le ata i luga o le faʻaaliga: mo se faʻataʻitaʻiga, o le eleele i lalo ifo o ona vae, o loʻo luluina ma se osofaʻiga malosi.

O le taimi o le nofoa taʻavale i luga o le faʻatau ma lona tau faʻatusatusa e lei faʻaalia.

Le mataʻitusi muamua a le lalolagi mai Samsung

Ua avea Samsung ma kamupani muamua a le lalolagi e tuʻuina atu ai se mataʻitipi talipupuni

Ua viia e Samsung i le au maimoa IFA le uluai 34-inch inisiua mataala o le lalolagi lea o le a fiafia tele i taaloga komepiuta. Na mafai e le au atinaʻe ona faʻafefegaʻi le fesuiaiga o le faavaa i le va o le mataʻituina ma le kata pepa, lea e fesoasoani e faʻafefe ai le gasologa o le taaloga.

O le isi avanoa o le atinaʻe o le lagolago lea a Tekinolosi Thunderbolt 3, lea e maua ai le mana ma le faʻaaogaina o ata i le na o le tasi le uaea. O le iʻuga, o lenei mea e laveaʻi ai le tagata mai le masani masani - o le "web" o le telefoni latalata i le komepiuta fale.

Mataitu ProArt PA34VC

O le mataʻituina o le a maua ai le gaosia lelei o lanu, lea e taua tele pe'ā galue ma ata

O lenei Asus monitor e lauga atu i tagata pueata faʻataʻitaʻiga ma tagata e aofia ai i le fatuina o ata vitio. O le laupepa o se pusa faʻapipiʻi (o le radius o le curvature e 1900 mm), faʻatasi ai ma se diagonal o le 34 inisi ma se iugafono a le 3440 e 1440 pika.

O matata uma e siakiina e le kamupanī, ae o le faʻaaogaina o le tagata e mafai foi, lea o le a teuina i totonu o le mafaufau.

O le taimi tonu o le amataga o le faʻatauga o le atinaʻe e lei fuafuaina, ae ua iloa o le a faʻatautaia e tagata muamua a latou tagata i le maeʻa o le 2018.

O le pulou pupuni OJO 500

E mafai ona faʻatau se pulou i Novema o lenei tausaga.

O lenei atinaʻeina o Acer e tatau ona fiafia i tagata e ona tapolo kalapu. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le a sili atu ona faigofie le faaleleia o le pulou o le taaloga ona puipuia lea mai le efuefu ma palapala. O le pulou e faia i ni laina se lua i le taimi e tasi: e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifilia se fasi maʻa vaivai pe vaivai. O le muamua e sili atu ona mausali ma faʻatuatuaina le faʻatauina, o le lona lua e faʻafefe lelei i le fufuluina o masini fufulu. Ua saunia e le au foaʻi mo tagata faaaoga ma le mafai ona talanoa i le telefoni e aunoa ma le aveesea o le pulou. Ina ia faia lenei mea, ia na ona liliu i le itu.

O le faatauina o se puloutau e tatau ona amata ia Novema, pe a ma le $ 500.

Compact PC ProArt PA90

E ui i lona faʻatusatusa, ae o le komepiuta e sili ona manaia.

O se komipiuta laʻititi Asus ProArt PA90 e tele ona uiga. O le pusa faʻatusatusa o loʻo faʻapipiʻiina i vaega mamana ia e talafeagai lelei mo le fausiaina o faʻatautaia komipiuta faigata ma galulue faʻatasi ma faila vitio. Ua faʻapipiʻi le PC i le Intel processor. E le gata i lea, e lagolagoina ai tekinolosi Intel Optane, lea e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi vave faila.

O le mea fou ua uma ona faaosofia ai le fiafia tele i le aufaasālalau o tusitala, peitai, e leai se faʻamatalaga i le taimi o le amataga o faatauga ma le tau faʻatatau o se komepiuta.

Tekinolosi faʻavavevave. O le tele o atinaʻe o faʻaalia i le IFA i aso nei e foliga mai o tala fatu. Ae ui i lea, e mafai i ni nai tausaga o le a masani ai ma e manaʻomia ai faʻamatalaga vave. Ma o le mea e le masalomia, e le o toe mamao, ma o le a aliali mai i le isi iloiloga a Berlin e uiga i taunuʻuga a le lalolagi.