Suʻe oloa e ala ile ata ile AliExpress

O le tele o komepiuta i ona po nei ua fausia i totonu o le Bluetooth. O lenei faʻamatalaga ua faʻaaogaina e faʻasalalau ai faʻamatalaga ma i le taimi nei e fesoʻotaʻi ai i masini e leai ni masini, e pei o poloketi, masini, faila poʻo failauga. Afai o le ae faʻatau se tasi poʻo le sili atu o nei masini mo lau komepiuta, e tatau ona e fuafua muamua pe oi ai le Bluetooth i le komepiuta. E mafai ona faia lenei mea i ni auala faigofie.

Fuafuaina le i ai o le Bluetooth ile komepiuta

I le Windows operating system, o loʻo i ai se Faʻatonu Faʻatonu, e mafai ai e oe ona maua uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i masini faʻaaogaina. I le faaopoopo atu, i luga o le Initaneti e tele polokalama faapitoa o le a fesoasoani e fuafua le uʻamea o se komepiuta. Fuafuaina pe faʻapipiʻiina Bluetooth ua faia e faʻaogaina nei metotia e lua. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Tagai foi:
Matou te faʻafesoʻotaʻi ia failauga lelei i se komepiuta
Matou te faʻafesoʻotaʻi lauulu uila i le komepiuta

Metotia 1: Speccy

Speccy o se polokalama faʻapitoa lea e taulaʻi i ai le faʻatinoina o faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i se PC poʻo se komepiuta komepiuta. E lelei mo le sailia pe ua faʻaogaina Bluetooth. O le faʻamaoniga e faia i ni nai laasaga:

  1. Alu i le faletusi aloaia, download ma faʻapipiʻi le polokalama.
  2. A maeʻa le amataina o le Speccy o le a otometi lava ona amata le suʻega faʻasoasoaina Faatali seiloga ua maeʻa ona matamata i faʻamatalaga ua maua.
  3. Alu i le vaega "Falelagi" ma maua ai se laina faʻatasi ma faʻamaumauga Bluetooth. Afai na mafai ona e mauaina, ona faʻapipiʻi lea o masini i lau komepiuta.
  4. I luga o nisi komipiuta, e le o iai Bluetooth i totonu o masini komepiuta, o lea e tatau ai ona e faʻaoga le galuega suʻesuʻe. Kiliki "Vaʻai"e tatala ai le lisi o popup. Alu i "Saili".
  5. I laina "Saili" ulufale Bluetooth ma kiliki "Saili". O le suʻesuʻega o le a otometi lava ona faia ma o le a vave ona e mauaina ni iuga.

Afai mo nisi mafuaaga e le fetaui ai Speccy ia oe pe e te manaʻo e faʻaoga isi masini faʻapitoa, ona matou fautuaina lea e faitau la matou tusiga, lea e mafai ona e maua i luga ole sootaga oi lalo. O loʻo faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga sili ona lauiloa o lenei polokalama.

Faitau atili: Polokalame mo le fuafuaina o mea komepiuta

Metotia 2: Faʻatonu Mataʻitusi o le Windows

E pei ona uma ona tusia i luga, o loʻo i ai se faʻailoga i totonu o le Windows operating system, e mafai ai e oe ona faʻatautaia masini faʻapipiʻi ma vaʻai i faʻamatalaga e uiga i ai. Ina ia iloa pe oi ai le Bluetooth i luga o le komepiuta e ala i le Pule o Meafaigaluega, ia faʻaoga le faiga lenei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili se vaega "Pule Sili" ma tatala.
  3. Faalautele le vaega "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga"o fea e maua ai le manoa "Masini Bluetooth".

E le gata i lea, e taugata ona gauai atu - e tusa lava pe leai se laina faapena i le Pule o Meafaigaluega, e le faapea o le komepiuta e le lagolagoina Bluetooth. O le mafuaʻaga o le leai o se faʻamatalaga e uiga i masini e mafai ona faʻaaogaina avetaavale. Tikiali faila talafeagai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o le komepiuta po o le DVD. Faitau atili e uiga i le downloadina o avetaavale mo le Bluetooth i le Windows 7 i la tatou isi tusiga.

Faʻamatalaga auiliili:
Tikia ma faʻapipiʻi le avetaavale Bluetooth mo le Windows 7
Faʻapipiʻi le Bluetooth i lau komepiuta

E tele telefoni feaveaʻi i luga o le Initaneti lea e suʻeina ma faʻapipiʻi ai taʻavale o loʻo misi. Matou te fautua atu ia e faamasani i le lisi o sui o ia ituaiga masini komepiuta i la matou mea eseese.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Fuafuaina pe faʻapipiʻi le Bluetooth i luga o se PC feaveaʻi e le faigata tele. E oo lava i se tagata e leai se poto masani o le a taulimaina lenei faagasologa, talu ai e le manaomia ni tomai faaopoopo poo se malamalama, o mea uma e matuai faigofie lava ma manino.

Vaai foi: Faʻasao le Bluetooth ile Windows 8, Windows 10