Faʻafefea ona download apk mai le Google Play Store

O nisi taimi atonu e te manaomia e sii mai le faila apk o le polokalama Android i lau komepiuta mai le Google Play Store (ma le le gata), ae le na o le kiliki i le "Install" button i totonu o le faleoloa, mo se faataitaiga, e faapipii i le Android emulator. I nisi tulaga, e ono manaʻomia foi le download o le apk o lomiga muamua o le talosaga, nai lo le lomiga lata mai na lafoina e Google. E faigofie tele nei mea uma.

O lenei faʻasalalauga o loʻo iai ni auala faigofie e download ai talosaga e avea o se faila APK i se komepiuta, telefoni, po o se laupepa, pe mai le Google Play Store poʻo mai isi vaega.

Faʻailoga taua: O le faʻaaogaina o tusi talosaga mai isi vaega e mafai ona ono lamatia ma, e ui lava i le mea moni i le taimi o lenei tusitusiga, o auala ua faamatalaina e saogalemu mo le tusitala, e faʻaaoga ai lenei taʻiala, e te faʻaleagaina.

Raccoon APK Downloader (download original APK from Store Store)

O le Raccoon o se polokalama tatala saoloto e aunoa ma se avanoa mo Windows, MacOS X ma Linux lea e mafai ai ona faigofie ona e siiina muamua faila o le APK i le Google Play Store (o lona uiga o le download e le sau mai le faavae o se upega tafaʻilagi e maua ai sauga, ae mai le teuina o Google Play lava).

O le faagasologa muamua o le faʻaaogaina o le polokalama o le a faapenei:

  1. A maeʻa, faʻaaoga le igoa ole igoa ma le upega tafailalau o lau Google account. E fautuaina e te fatuina se mea fou ae le faʻaaoga lau tala patino (mo faʻamoemoega malu).
  2. I le isi faʻamalama, o le a uunaia oe e "Faʻailoa se masini fou fou," poʻo le "faafoliga o se masini o loʻo i ai nei" (Faʻaaoga se masini faʻapipiʻi). E sili atu ona faigofie ma vave ona faʻaaoga le filifiliga muamua. O le lona lua o le a manaʻomia le faʻamautuina o lau ID, lea e mafai ona maua e ala i faʻaaoga e pei o Dummy Droid.
  3. I le taimi lava na maeʻa ai lenei, o le matala o le polokalama autu e tatalaina i le tomai e suʻe ai talosaga i le Google Play Store. I le mauaina o le mea sao, ia kiliki le Download.
  4. A maeʻa ona sii mai, kiliki i le "View" button e alu i meatotino o le talosaga (o le Trim button i lalo o le a tapeina).
  5. I le isi laasaga, o le "Show Files" button o le a tatalaina le faila i le faila APK o le talosaga na sii mai (o le ai ai foi se faila o le tusi talosaga).

Taua: e mafai ona e sii mai e aunoa ma se totogi na o APKs o talosaga e leai se totogi, o le lomiga lata mai o le talosaga e sii mai e ala i le faaletonu, afai e te manaomia se tasi o mea muamua, faaaoga le "Market" option - "Tulei saʻo".

Download Raccoon APK Downloader from the official site //raccoon.onyxbits/releases

APKPure ma APKMirror

Nofoaga apkpure.com ma apkmirror.com tutusa ma tutusa uma e lua e mafai ona faʻatagaina oe e toeitiiti tataina soo se APK free mo le Android, faʻaaogaina se sailiiliga faigofie, pei lava i totonu o soʻo se faleoloa talosaga.

O le eseesega tele i le va o nofoaga e lua:

  • I apkpure.com, a uma ona e suʻe, ua valaʻaulia oe e sii mai le lomiga lata mai o le talosaga.
  • I le apkmirror.com, o le ae vaai i le tele o lomiga o le APK o le talosaga o loʻo e suʻeina, e le na o mea aupito lata mai, ae o mea na muamua (e masani ona aoga pe a iai se mea "leaga" ma o le a amata ona galue lemu lau masini).

O nei 'upega tafaʻilagi ei ai se talaaga lelei ma i oʻu faʻaosoosoga ou te leʻi taulimaina le mea moni o se mea ese na sii mai i lalo o le faʻaaliga o le APK muamua, ae i soo se tulaga, ou te fautuaina lapataiga.

O se isi auala faigofie e sii mai ai se faila apk mai le Google Play

O se isi auala faigofie e sii ai le apk mai le Google Play o le faʻaaogaina lea o le APK Downloader i le initaneti. Aʻo faʻaaogaina le APK Downloader, e te le manaʻomia ona e teu i totonu i lau Google, ma ia e ulufale i le ID Device.

Ina ia maua le faila apk manaomia, fai mea nei:

  1. Suʻe le manaʻoga manaʻomia ile Google Play ma kopi le tuatusi o le itulau poʻo le apk igoa (ID ID).
  2. Alu i le site //apps.evozi.com/apk-downloader/ ma faapipii le kopi kopi i le fanua avanoa, ona kiliki lea o le "Generate Link Link".
  3. Kiliki le kiliki "Click here to download" button to download the APK file.

Ou te maitauina pe a faʻaaogaina lenei metotia, afai o loʻo i ai le faila i le 'upega tafaʻilagi o le APK Downloader, e tatau ona aumai mai iina, ae leʻo saʻo mai le faleoloa. E le gata i lea, atonu o le faila e te manaʻomia o le a le mafai ona sii mai, aua o le auaunaga lava ia ei ai tapulaa i luga o le sau mai le faleoloa Google ma o le a e vaʻai i se savali o fai mai e tatau ona e faʻataʻitaʻi i le itula.

Faʻaaliga: E tele auaunaga i luga o le Initaneti, pei o le pito i luga, o loʻo galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi. O lenei filifiliga faapitoa ua faʻamatalaina e pei ona faʻatautaia mo le sili atu i le lua tausaga ma e le o le faʻaaogaina o le faʻaleagaina.

APK Downloader Extensions mo Google Chrome

I le Chrome extension store ma i isi vaega, e tele ni faʻaopoopoga mo le siiina mai o faila APK mai le Google Play, o nei mea uma o loʻo sailia mo talosaga e pei o le APK Downloader. Ae ui i lea, e tusa ma le 2017, ou te le fautuaina e faʻaaoga lenei metotia, aua (i loʻu manatu faʻavae) o le saogalemu o lamatiaga i lenei mataupu e sili atu le maualuga nai lo le taimi e faʻaogaina ai isi metotia.