Aisea e le faʻafouina ai Mea Taua a le Microsoft

I taimi taʻitasi, o nisi o tagata faʻaogaina le saogalemu o le saogalemu o Microsoft e feagai ma faafitauli ma le faʻafouina. E tele mafuaaga mo lenei mea. Sei o tatou vaai pe aisea ua tupu ai lenei mea?

Faʻafouina le lomiga aupito sili ona lata mai o Mea Taua ole Security a le Microsoft

O le faʻamasinoga sili ona lauiloa o faʻamaumauga Essentiale

1. E le o faʻafouina faʻalauiloa ia faʻamaumauga.

2. I le taimi o le faʻamaoniga, ua faʻaalia e le polokalama se feʻau e le mafai ona faʻaogaina faʻamatalaga.

3. Faatasi ai ma se fesoʻotaiga i le Initaneti, e le mafai ona e faʻaleleia faʻafouga.

4. Faʻaauau ona faʻaalia e le Anti-Virus savali e uiga i le le mafai ona faia se faʻamatalaga.

E masani lava, o le mafuaaga o ia faafitauli o le Initaneti. Atonu o le leai o se fesoʻotaʻiga poʻo ni faafitauli ile tulaga o le masini komepiuta Internet Explorer.

Matou te foia faafitauli e fesootaʻi ma le Initaneti

Muamua e tatau ona e fuafua pe iai se fesoʻotaʻiga i le Initaneti. I le tulimanu taumatau pito i lalo, tilotilo i le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga faʻamaonia po o se Wi-Fi. E le tatau ona sopoia le 'upega o fesoʻotaʻiga, ma e le tatau ona i ai ni faailoga i le ata Wi Fi. Siaki le maua o le Initaneti i luga o isi talosaga poʻo masini. Afai o mea uma e galue, alu i le laasaga e sosoo ai.

Toefaʻutuʻu le faʻasalaga

1. Tapuni le masini Internet Explorer.

2. Alu i "Lisi Pulea". Suʻe le faʻailoga "Network ma le Initaneti". Alu i totonu "Mea e teu ai mea e teu ai". O se pusa talanoa mo le faasaʻoina o mea Initaneti o loo faaalia i luga o le lau. I le faʻaopoopo faʻapipiʻi, kiliki le ki "Toe faʻafou", i le faamalama e aliali mai, toe fai le taga ma kiliki "Lelei". O loʻo matou faʻatali mo le faiga e faʻaaoga ai mea fou fou.

E mafai ona e alu "Āiga: Initaneti"e ala i le sailiga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulufale i le fanua suʻesuʻe inetcpl.cpl. Tatala e ala i le faaluaina o le faila i le faila na maua ma alu i luga o le faʻafanua o le Initaneti.

3. Open Explorer ma Esentiale ma taumafai e faafou le database.

4. Afai e le fesoasoani, vaavaai mo le faʻafitauli atili.

Suia le komepiuta le faʻaaoga

1. Aʻo le i suia le siakiina faʻanoanoa, tapuni uma poloketi polokalama.

2. Alu i le faʻasologa o faʻamatalaga o Initaneti.

2. Alu i le lisi "Polokalama". O iinei e tatau ona tatou kiliki "Faaaoga le le saʻo". A fesuisuiaʻi mea e le faʻaaogaina, toe faʻalauiloaina Explorer ma taumafai e faʻafouina ia faʻamaumauga i totonu o le Security Security Essentials.

Na le fesoasoani? Alu i luma.

Isi mafuaʻaga mo le faʻafouina

Toe faaigoa le "Faʻasalalauga Faʻatonu" polokalama

1. E amata i le lisi "Amata"ulufale i le pusa saili "Services.msc". Toto "Ulufale mai". Faatasi ai ma lenei gaioiga matou te o atu i le faamalama o le komepiuta.

2. O iinei e manaʻomia ai ona tatou maua le fesoʻotaʻiga faʻamaloilo meli ma faʻamaeʻa.

3. I le avanoa suʻesuʻe, o le lisi "Amata" matou ulufale "Cmd". Faʻasaga i laina laina. Ma le isi, ulu i tulaga taua e pei o le ata.

4. Ona toe alu lea i le sauniga. Matou te maua se faʻamatalaga faʻapipiʻi ma tafe.

5. Taumafai e faʻafou le database.

Toe faʻafou le antivirus update software

1. Alu i le laina o le tulafono i luga ole auala.

2. I totonu o le faamalama o loʻo tatala, ulu i tulafono pei ona faʻaalia. Aua neʻi galo e taʻalo pe a maeʻa "Ulufale mai".

3. Ia mautinoa e toe faʻafou le polokalama.

4. Toe taumafai, toe faʻaleleia.

Faʻafouina Tusi Taiala o mea e manaʻomia mo le saogalemu o le saogalemu

1. Afai e le o maua e le polokalama ia faʻafouga faʻapitoa, taumafai e toe faʻafouina i le lima.

2. Sii mai ni faʻamatalaga mai le fesoʻotaʻiga i lalo. Aʻo le i sauina, filifili le laʻititi o lau masini komepiuta.

Faʻafou faʻamatalaga mo Faʻamatalaga mo le saogalemu o le Microsoft

3. O le siiina mai o le faila, e tamoe e pei o se polokalama masani. Me e tatau ona tamoe mai le pule.

4. Siaki mo faʻamatalaga i le vilipi. Ina ia faia lenei mea, tatala ma alu i le lisi "Faʻafou". Siaki le aso o le faʻafouina mulimuli.

Afai e le o agai i luma le faafitauli, faitau i luga.

Le aso poʻo le taimi i luga o le komipiuta e leʻo saʻo lelei.

O se mafuaaga lauiloa - o le aso ma le taimi i le komepiuta e le fetaui ma faamatalaga moni. Siaki le tulaga o le faʻamaumauga.

1. Ina ia suia le aso, i le pito i lalo o le tulimanu, kiliki tasi i le aso. I le faamalama e aliali, kiliki "Suia o aso ma taimi faatulagaina". Ua tatou suia.

2. Tatala Mea Taua, siaki pe a tumau le faafitauli.

Pirate version o Windows

E mafai ona i ai sau laisene e le laiseneina o Windows. O le mea moni, o le polokalama na faʻatuina ina ia le mafai ona faʻaaogaina e tagata o kopi kopi. I taumafaiga faifaipea o le toe faafouina, e mafai ona poloka atoa le polokalama.
Siaki mo se laisene. Toto "O laʻu komepiuta. O meatotino. I le pito i lalo o le fanua "Faatoaagaina", e tatau ona i ai se ki e tatau ona fetaui ma le fasi pepa e aofia ai le seti faʻamau. Afai e leai se ki, ona e le mafai lea ona faʻafouina lenei polokalame anti-virus.

Le faʻalavelave i le faʻaogaina o polokalama Windows

Afai o isi mea uma ua le manuia, o lona uiga o le faafitauli o loʻo i totonu o le faʻaogaina o le tino na faaleagaina i le faagasologa o le faʻamamāina o le tusi, mo se faʻataʻitaʻiga. Pe o se taunuuga o aʻafiaga o siama. E masani lava o le autu autu o lenei faafitauli o ni faʻamatalaga faʻaletonu o mea tau aʻoaʻoga. Afai o le tulaga lea, o faafitauli i isi polokalame o le a amata ona tulai mai. E sili atu le toe faʻaleleia o se faiga. Ma toe faʻaeʻe Mea Taua o le Security a Microsoft.

O lea na matou toe iloiloina ai faafitauli ogaoga atonu e tulai mai i le faagasologa o le taumafai e faafou le database i le Security Security Essentials. Afai e leai se mea e fesoasoani i ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago pe taumafai e toe faʻaleleia Esentiale.