RootsMagic Taua 7

RoostMagic fesoasoani i tagata faaaoga i le fatuina o gafa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e vave ona e faʻatumu faʻamatalaga talafeagai e ala i le mulimuli i faatonuga ma lolomiina le itulau, pe a talafeagai. Seʻio tatou tilotilo i mea e mafai ona faia i lenei polokalame i nisi auiliiliga.

Faʻamata vave

O lenei faamalama o le a faʻaalia i le taimi muamua na faʻalauiloa ai RoostMagic. E ala mai i le avanoa e fausia ai se galuega fou, le tatalaina o galuega e lei maeʻa pe faila mai fafo o se faatulagaga talafeagai. Siaki le atigipusa talafeagai i le pito i lalo o le faamalama ina ia le toe i ai pe a uma le polokalama.

Faʻatinoga o galuega

E le mafai, o le faʻaiuga o le aiga e faia pe a e vaʻaia i totonu o le sikipiʻi ata i lalo. E mafai ona e amata faʻatumu mai soʻo se augatupulaga, ona tuʻuina atu lea o le tagata i le vaega e manaʻomia o le laulau. O le tagata lava ia e mafai ona ia faʻasaga le nofoaga o le laau i luga o le potu faigaluega ina ia foliga tulaga ese.

Faaopoopoina o se tagata o le aiga

O le polokalama e ofoina atu se isi faamalama i mea o loʻo i ai se seti o laina e te manaʻomia e tusia ai le 'upega. O laina taitasi ei ai lona lava igoa ma e talafeagai mo le faʻatumu o faʻamatalaga patino. I le faaopoopo atu i le faatulagaga masani o pepa, o loʻo i ai isi faʻaopoopoga. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻiina i latou i le kilikiina o le ki mo lenei faʻamoemoe. O lenei faʻatinoga e aoga ia i latou e leai ni faʻamatalaga masani e leai se laina i le pepa.

Tagata e faasaʻo

Ona mafai lea ona e amata faaopoopoina ata ma faatonuga o mea moni. Mo le faʻataʻitaʻiina o loʻo i ai se isi faamalama ma ni afifi eseese ma ni fomu e faatumu ai. E mafai ona e faʻaopopo se numera le faʻamaonia o mea moni i le laulau.

Ona o le le mafai ona faia, o nisi o faʻataʻitaʻiga moni ua faʻaopoopo e fesoʻotaʻi ma le tagata tapuaiga, tagatanuʻu, ma isi matāʻupu. Tau lava filifili le ituaiga ma faʻatumu laina manaʻomia. Afai e te le mauaina le mea tonu, e mafai ona e faaopoopo lau lava, ona faʻaaoga lea o se faʻataʻitaʻiga.

I le faaopoopo atu i ai, o loʻo maua le faʻamatalaga o faʻamatalaga faʻasalalauga eseese. O nei mea e mafai ona avea ma pepa, atapue, ata vitio poʻo leo. A uma ona faʻaopoopo uma faila o le a tuʻuina atu i se isi laulau, e mafai ona vaʻaia, teuteuina. A o faʻaopoopo e mafai ona e tuʻuina le aso o le pueina, tuu se faʻamatalaga.

Faʻaopoopoina o le aiga

I le laina lona lua o le faamalama autu o loo i ai se lisi o aiga ua tatala mo le faasaʻo. A maeʻa ona faʻaopoopo aiga, o le polokalama lava ia o le a tufatufa atu i le faasologa saʻo ina ia saʻo mea uma. Ae matou te faamanatu atu ia te oe e mafai e oe lava oe ona faʻataʻitaʻia le nofoaga o tagata i le faʻasologa o le laau.

Suʻe

Afai e tele aiga e faaopoopo i luga o le faafanua ma e faigata ona suʻesuʻe i ai, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le faamalama o le tagata sailiili, lea o le a mafai ai e oe vave ona maua ma faʻasaʻo le tagata saʻo. O le lisi o igoa o loʻo faʻaalia i le agavale, ma o faʻamatalaga taʻitasi o loʻo faʻaalia i le itu taumatau.

Laupepa

O isi mea uma e le fetaui i totonu o le faamalama autu, poʻo isi faʻaopoopoga o loʻo i luga o le meafaigaluega i vaʻavaʻa eseese. O iina e mafai ona e faʻasaga le vaaiga o le polokalama, faʻaaoga foliga sili atu pe faʻaalia se suiga vave i totonu o faamalama.

Lomia

O le polokalama e ofoina atu se lisi o mamanu na faia muamua na faia mo le lolomiina. E tofu i latou uma ma faʻamatalaga uiga ese, lea e vaevaeina e tusa ai ma laulau ma lisi. A uma ona filifili se tasi o avanoa, o le itulau e lolomiina, o loʻo avanoa foi mo le faʻasaʻo.

Mama

  • Galuega faʻatino;
  • Faʻamaumauga faʻamau ma lolomi mamanu;
  • Malamalama faigofie ma faigofie.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

I le maea ai o suʻesuʻega RoostMagic Essentials, e mafai ona tatou faʻamaonia o lenei polokalama e talafeagai lelei mo le fatuina o se gafa faaleaiga ma mafai ai e le au faʻaaoga ona fai lenei faʻavavevave vave faʻatasi ma sauniuniga saunia ma fomu e faʻatumu. Ina ia faamasani i le ata o le polokalama, ave se kopi o le faamasinoga e le faatapulaaina i galuega.

Download RootsMagic Essential Trial Version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamāina Mea Taua o le Security a Microsoft Faʻamaumauga o le saogalemu o Microsoft Aisea e le faʻafouina ai Mea Taua a le Microsoft Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
RootsMagic Faʻamatalaga o le a fesoa- soani ia te oe e toe faʻaleleia le tele o lou lava aiga, ma malupuipuia faʻamaumauga ina ia mafai ona e maua i taimi uma.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: RootsMagic, Inc
Tau: $ 30
Toa: 31 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7