Adobe Flash Player 29.0.0.140

O le faila Mfc140u.dll o se tasi o vaega o le Microsoft Visual C ++ afifi, lea, i le isi itu, e maua ai le tele o polokalama ma taaloga mo le faiga o le faagaoioia o Windows. O nisi taimi e tupu ona o se faʻaogaina o le polokalama poʻo le polokalama o le antivirus, e le mafai ona maua lenei faletusi. Ona le toe aoga ai lea o nisi o talosaga ma taaloga.

Metotia mo le foia o le mea sese i le Mfc140u.dll

O le auala manino o le toe faʻaofiina o Microsoft Visual C ++. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina polokalama faʻapitoa poʻo le download Mfc140u.dll.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O lenei polokalama faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le DLL.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Taʻu i totonu o le fanua suʻesuʻe "Mfc140u.dll" ma kiliki le ki "Fai se faila faila faila".
  2. O le polokalama o le a suʻeina ma faʻaalia le iuga i le tulaga o le potutusi manaʻomia. Faʻaiʻu i le faamaumatau agavale.
  3. O le isi folau o loʻo faʻaalia ai ni faʻaaliga se lua o le faila. O iinei, kiliki "Faʻamau".

O le polokalama o le a faʻapipiʻiina ai le tulaga tatau o le faletusi.

Metotia 2: Faʻatū le Microsoft Visual C ++

O se afifi o se seti o vaega e talafeagai mo le faagaoioiga o tusi talosaga na faia i le siosiomaga o le polokalame Microsoft Visual C ++.

Tulaʻi le ata o Microsoft Visual C ++ i le taimi nei

  1. A maeʻa ona sii mai, faʻataʻitaʻi le faila faila.
  2. Tuu se siaki i le pusa "Ou te taliaina aiaiga o laisene" ma kiliki "Faʻamau".
  3. O loʻo faʻaauau le faʻatulagaina o le faagasologa, lea e mafai ona e vaʻaia pe a manaʻomia e ala i le kiliki "Faaleaoga".
  4. A maeʻa le faʻapipiʻi, e tatau ona kiliki le ki. "Toe amata" ia vave toe vave le komipiuta. Ina ia toe amata mulimuli, e tatau ona e kiliki "Katia".

E tatau ona e iloa pe a filifilia se faʻamatalaga mo le faʻatulagaina, e tatau ona e taulai atu i le mea sili ona lata mai. I le tulaga pe a tumau le mea sese, e mafai ona e taumafai e tuʻu tufatufa atu o Visual C ++ 2013 ma le 2015, lea o loʻo avanoa foi i le fesoʻotaiga i luga.

Metotia 3: Download Mfc140u.dll

E mafai ona faigofie ona sii mai le faila faila mai le Initaneti ma tuʻu i le tuatusi o loʻo manaʻomia.

Muamua alu i le pusa ma "Mfc140u.dll" ma kopiina.

Le isi, faʻaofi le faletusi i le lisi o le polokalama "SysWOW64".

Ina ia saʻo le fuafuaina o le taulaiga taulai, e tatau foi ona e faitauina lenei tusiga. E masani lava i lenei laasaga o le faʻatulagaga e mafai ona mafaufauina atoa. Ae ui i lea, o nisi taimi e tupu ai e te manaʻomia foi le resitalaina o le faila i le polokalama.

Faitau atili: Faʻapefea ona lesitala le DLL i Windows