Linux tcpdump faataitaiga


O le faʻaogaina faigofie i le va o le komepiuta ma le Apple gadget (iPhone, iPad, iPod) o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai se polokalama iTunes faapitoa. O le tele o tagata e faʻaogaina komepiuta o loʻo faʻaaogaina le Windows operating system, o loʻo faʻapea, mo lenei faiga faʻaogaina, e leai se eseesega o iTunes i galuega poʻo le saoasaoa. O lenei faafitauli e mafai ona faʻaleleia le polokalame iTools.

iTools o se polokalama lauiloa lea o le a sili atu ona lelei i le iTunes. O lenei polokalama o loʻo i ai se faʻatonuga tele o galuega tauave, ma o le mea lea i lenei tusiga o le a tatou talanoaina ai manatu autu o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega.

Tikia mai le lomiga lata mai o iTools

Faʻapefea ona faʻaaogaina iTools?

Polokalame polokalame

O le faʻaaogaina o le polokalama amata i le tulaga o lona faʻatulagaga i luga o le komepiuta.

O le 'upega tafailagi o le atinaʻe e aofia ai le tele o tufatufaina o polokalama. E tatau foi ona e sii mai le mea e tatau ai, a le o lea e te ono lamatia le mauaina o se polokalame i le faa-Saina.

Ae paga lea, e leai se lagolagosua i le gagana Rusia i le fausiaina aloaia o le polokalama, o le mea aupito maualuga e mafai ona e faʻamauina o le iTools English interface.

Ina ia faia lenei mea, kiliki le sootaga i le pito i tua o le mea ma lalo o le tufatufaga "iTools (EN)" kiliki le faamau "Download".

A uma ona e siiina le pusa tufatufaina i lau komepiuta, e tatau ona e taʻeina ma faʻapipiʻi le polokalama i lau komepiuta.

Faamolemole ia matau e tatau ona faigaluega saʻo ia iTools, e tatau ona faapipii i luga o lau komepiuta le lomiga lata mai o iTunes. Afai e te le maua lenei polokalama i luga o lau komepiuta, ona e siiina lea ma faapipiiina e ala i lenei sootaga.

A maeʻa le faʻapipiʻi o leo, e mafai ona e tamoe i le polokalama ma faʻafesoʻotaʻi lau gaioiga i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB cable.

O le polokalama e tatau ona vave iloa lau masini, faaali le faamalama autu ma se ata o le masini, faapea foi ma ni faamatalaga pupuu e uiga i ai.

Faʻafefea ona e siiina musika i lau masini?

O le faagasologa o le faaopoopoina o musika i se iPhone po o se isi mea Apple i iTools e faafaigofieina i le faalumaina. Alu i le tab "Musika" ma toso i totonu o le faamalama o polokalama polokalama uma o le a faaopoopo i le masini.

O le polokalama o le a vave amataina le fesoʻotaʻiga e ala i le kopiina o ala na e faʻaopoopo i le masini.

E faʻapefea ona fatuina ni lisi?

E tele tagata faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina le tomai e fatuina ai lisi o playlist lea e mafai ai ona e vavae musika i lou tofo. Le fatuina o se lisi i totonu o leo, i le lisi "Musika" kiliki le faamau "New Playlist".

E i ai se faamalama laitiiti o le a aliali mai i luga o le lau e te manaomia ai le ulufale i se igoa mo le lisi fou.

Filifili i le polokalama ia ala uma o le a aofia ai i le lisi, kiliki i le kiliki i luga o le moli saʻo, ona e alu ai lea "Faʻaopoopo i le Lisi Taaloga" - "[Igoa o le Lisi Taaloga]".

E faʻapefea ona fatuina se leo tele?

Alu i le tab "Meafaigaluega" ma kiliki le ki "Tagata fai Fusi".

O se faamalama o le a aliali mai i luga o le lau, i le itu taumatau lea e lua paipa o loo i ai: "Mai le Meafaigaluega" ma "Mai PC". O le ki muamua e mafai ai e oe ona faaopoopo se ala o le a liua i se siva mai lau gaioni, ma le lona lua, faasolosolo, mai se komepiuta.

O le lipine ma le lua tagata taamilosaga o le a tatalaina i luga o le lau. I le faʻaaogaina o nei tagata taʻavale, e mafai ona e faʻamalamalamaina le amataga fou ma le faʻauʻuga o le leo telefoni, i koluma o loʻo i lalo e mafai ona e faʻamalamalamaina le amataga ma le taimi e gata ai o le mamafoni i milliseconds.

Faamolemole ia matau o le umi o le mama i luga o le iPhone e le tatau ona sili atu i le 40 sekone.

O le taimi lava e maeʻa ai le fatuina o le mama, kiliki le ki. "Faasaoina ma Faaulufale atu i Meafaigaluega". A maeʻa le kilikiina o lenei ki, o le leo na e fatuina o le a faʻaolaina ma vave faʻaopoopo i le masini.

Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le masini i le komepiuta?

Alu i le iTools tab. "Ata" ma i le tauagavale i lalo o le igoa o lau masini, tatala le vaega "Ata".

Filifili ata filifilia po o mea uma i le taimi e tasi i le kilikiina o le ki. "Filifili Mea Uma"ona kiliki ai lea o le ki "Fafo atu".

O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau. "Suʻe Failautusi", lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le pusa o le taunuu i lau komipiuta o le a faʻaolaina ai au ata.

E faʻapefea ona pueina le vitio pe ave se faʻamalama mai le masini mata?

O se tasi o uiga e sili ona matagofie o iTools e mafai ai ona e faamaumauina vitio ma ave faʻamalo saʻo mai le lau o lau masini.

Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Pusa o Meafaigaluega" ma kiliki le ki "Matagofie o le taimi-taimi".

A maeʻa ni nai taimi, e faʻaalia e le pupuni se faamalama ma le ata o le mataʻitusi o loʻo iai nei o lau gaioiga i le taimi moni. E tolu pulu i le itu agavale (mai luga i lalo):

1. Fatu se ata mai le lau;

2. Faʻateleina le ata atoa;

3. Amata le pueina o le vitio mai le mata.

E ala i le kiliki i luga o le faamaumauina o le vitio, o le a talosagaina oe e faʻamaonia le faʻaiʻuga o le faʻailoga o le a faʻaolaina ai le vitio faamaumauina, ma e mafai foi ona e filifilia se masini faaleotele leo e mafai ona e pueina ai leo.

Faʻapefea ona pulea tusi talosaga i luga o le masini masini?

Toto le tusi talosaga o loʻo tuʻuina i luga o le laupepa autu o lau gaosi Apple, ma faʻamalo foi mea faaopoopo.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Pusa o Meafaigaluega" ma filifili meafaigaluega "Pulega o Papamaa".

O le faʻaaliga e faʻaalia ai mea uma o mata o le gadget. E ala i le tuiina o se faʻamatalaga patino, e mafai ona e gaoioi i soʻo se tulaga talafeagai. I le faʻaopoopoga, o le a oʻo mai se koluse laʻitiiti i le agavale o le atigipusa o le talosaga, lea o le a faʻaumatia atoa ai le talosaga.

Faʻafefea ona ulu atu i le faila o le masini?

Alu i le tab "Pusa o Meafaigaluega" ma tatala le meafaigaluega "File Explorer".

O le faila o lau masini e faʻaalia i luga o le lau, e mafai ai ona faʻaauau pea lau galuega.

Faʻafefea ona fai se faʻamaumauga o faʻamaumauga ma teu i lau komepiuta?

Afai e tulaʻi mai le manaʻoga, e mafai ona e toe tuʻuina atu faʻamaumauga a lau masini i lau komepiuta.

Le faia lenei i le lisi "Pusa o Meafaigaluega" kiliki le faamau "Super Backup".

I le isi laasaga, e tatau ona e filifilia le masini lea o le a fatuina ai se faʻamaumauga, ona filifili ai lea o faʻamaumauga o loʻo aofia ai i le teuga tupe (pe a le mafai, ua filifilia uma).

O le polokalama o le a amata amataina au faamaumauga. A maeʻa, o le a musuia oe e filifili le faʻailoga lea o le a faʻaolaina ai le siakiina, mulimuli ane e mafai ona e amataina le saulaiga.

Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi le masini mai se faʻamaumauga, filifili i le lisi "Pusa o Meafaigaluega" se faamau "Toe faʻafoisia" ma mulimuli i faatonuga faʻavae.

E faʻapefea ona faʻamalieina mafaufauga o masini?

E le pei ole Android OS, e le mafai e iOS ona maua se meafaigaluega se tasi e mafai ai ona faamama le cache, kuki ma isi lapisi lapisi, lea e mafai ona tele ni avanoa avanoa.

Alu i le tab "Meafaigaluega" ma i le faamalama e tatala, filifili le subtab "Laveaʻiga Anapogi". Kiliki le ki "Siaki i le taimi e tasi".

A maeʻa le suʻesuʻega, o le a faʻaalia le tele o faʻamatalaga faaopoopo. Ina ia aveese, kiliki le ki. "Faʻatinoina".

Faʻafefea ona mafai ai ona faʻatasia le Wi-Fi?

A faʻaaogaina le iTunes, e tele le au faʻaaogaina ua leva ona lafoaia le faʻaogaina o le uaea e fiafia ai i le faʻaogaina o le Wi-Fi. O le mea e lelei ai, e mafai ona faʻaalia lenei uiga i le gagana.

Le faia lenei i le lisi "Meafaigaluega" i le taumatau o le vaega "Ua tape le Wi-Fi Sync" Faʻamuli le meafaigaluega i le tulaga o loʻo galue ai.

Faʻafefea ona suia mea autu o le iTools?

Faʻalauiloaina polokalama faʻapitoa a China, o se tulafono, tuʻuina atu i tagata faʻapitoa le avanoa e suia ai le mamanu oa latou polokalame.

I le tulimanu pito i luga o iTools, kiliki i luga o le mitiafu moli.

O le a tatala le pupuni i se faamalama ma lanu avanoa. A maeʻa le filifilia o le paʻu e te manaʻo ai, o le a vave ona amata.

E faʻapefea ona matamata le numera o le tau o le tau?

O poloka kesi lithium-ion ei ai se numera tele o timuga o le taʻavale, pe a maeʻa le taimi o le faagaoioiga o le masini mai le paʻu o le a faʻaitiitia faʻaitiitia mai lea taimi i lea taimi.

I le siakiina o iTools e ala i le taʻaloga atoa o tau mo lau polokalama Apple, o le ae iloa i taimi uma pe a manaʻomia le suia o le pulu.

Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Pusa o Meafaigaluega" ma kiliki i luga o le meafaigaluega "Pule Sili o Battery".

O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama ma faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le batini o lau masini: le aofaʻiga o faʻatonuga, vevela, malosi, numera telefoni, ma isi.

E faʻapefea ona auina atu faʻasalaga?

Afai e talafeagai, e mafai ona e faia se faʻamaumauga o au fesoʻotaʻiga, faʻasaoina i latou i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaitiitia le ono mafai ona leiloa pe faigofie ona faʻafeiloaʻi i se masini feaveaʻi mai se isi gaosi oloa.

Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Faamatalaga" ma kiliki le ki "Fafo atu".

Togi le pusa "Fesoʻotaʻiga uma"ona maka ai lea o fea e te manaʻomia e faʻasili atu ai faʻamatalaga: i le faʻasalaga poʻo soʻo se faʻataʻitaʻiga o Outlook, Gmail, VCard poʻo le CSV.

Faʻafefea ona suia le gagana i le gagana?

Ae paga lea, e le o iai le lagolago a le polokalama i le gagana Rusia, ae e sili atu ona faigata pe afai o oe o le pule o le gagana Saina. O le fesili o le suia o le gagana i le upu iTools ua i ai sau mea ese.

Vaʻai foi: Auala e suia ai le gagana i le polokalama iTools

I lenei tusiga, ua tatou iloiloina e le o faʻaaliga uma o le faʻaaogaina o leo, ae na o mea taua. iTools o se tasi o mea sili ona faigofie ma aoga e suitulaga ai iTunes, ma matou te faʻamoemoe e mafai ona faʻamaoniaina ia te oe.

Faʻalogo iTools mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia