Faʻamatala le talafaasolopito i totonu o le masini

A maeʻa ona faʻatau oloa i luga o Ali, o le faagasologa sili ona umi ma sili ona faigata e amata - o le taimi faʻatali mo le faʻatagaina. O lona uiga atonu e eseese e fuafua i le mamao o le uta. Ina ia mautinoa o loʻo faʻatalitali le faʻatali, o loʻo i ai se avanoa e mataituina ai le faigamalaga o le oloa na manaʻomia.

Faasologa o Mea

O le tele o tagata faatau na faʻaaogaina le auaunaga a ofisa sooupu faavaomalo. O le tele o taimi, o femalagaiga e faia i ni vaega se lua. I le taimi muamua o loʻo i ai se uta ma femalagaiga i le atunuu e taunuu ai. I le isi itu, o le vaega e auina atu i le tautua a le Rusia (e masani lava o le Falemeli Rusia) faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia atu i le tulaga o le faʻasalalauga i le tagata na faʻalauiloa.

O vaega taʻitasi o loʻo i ai lona lava numera faʻamaonia, e tusa ai ma le mea o loʻo faʻamatalaina i totonu o faʻamaumauga, o lea e matua faigofie lava ona mulimulitai i le poloaiga pe a uma le totogiina. E le gata i lea, o nei numera e faʻaaogaina e mataituina ai le tulaga o le uta ma lona tulaga. O lenei code e masani lava ona valaʻau "numera numera". O lona faʻaofiina i luga o le upega tafaʻilagi o le kamupani tuʻuina atu o le a faʻatagaina oe e iloa le tulaga o femalagaiga ma nofoaga. E masani lava o lenei faiga e faʻaaogaina mo le sailiga.

I le lautele, e lua auala autu o le mataituina.

Metotia 1: Auaunaga AliExpress

O le 'upega tafaʻilagi a Ali i le tele o mataupu e maua ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le afifi.

  1. Manaomia le tuʻuina o lou profile i le tulimanu o le 'upega tafaʻilagi. I le lisi o mea pop-up, alu i "O Au Poloaiga".
  2. Lenei e tatau ona e kiliki i le ki "Siaki Suʻega" i le oloa talafeagai.
  3. E amata se lipoti lea e mafai ai ona e iloa le auala ma le tulaga o le afifi. O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu iinei e faʻalagolago i le saʻo o le auaunaga tuʻuina atu o mulimuli i le vaega. E mafai ona avea ma masani "Na auina atu-taliaina"ma faʻamatalaga auiliili e uiga i aganuu taʻitasi, faamaoniga ma isi.

I le avea ai o se tulafono, o le tele o auʻaunaga e na o le faʻaogaina o le vaega i totonu o le pule a le 'auʻaunaga faʻasalalau na faʻaalia ile Ali. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻuina atu le uta i Rusia, o loʻo faʻasalalau atu i isi faʻalapotopotoga i le salafa o le atunuʻu e ala ile Falemeli o Rusia. I nisi tulaga, o lenei auaunaga a le AliExpress ua le o toe galue i lenei galuega, talu ai e leʻi faʻamatalaina o le uluai kopi na faʻatauina. E ui lava talu ai nei o lenei fesoʻotaʻiga o loʻo lelei atili.

I luga o le AliExpress, e pei o le tele o isi punaoa, o faʻamatalaga o faʻamatalaga o loʻo faʻaauau pea mo sina taimi pe a maeʻa ona maeʻa. Mulimuli ane, e mafai ona toe vaʻaia ma suʻesuʻeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a fesoasoani i le faʻatulagaina o le taimi o le a oʻo mai ai le isi faasologa pe afai o le auala e tutusa lava.

Metotia 2: Faʻamatalaga tumaoti

E sili atu le saʻo o le suʻega e mafai ona mauaina ma le lima pe a faʻaaoga le numera o le pese.

Lesona: Faʻafefea ona maua le numera o le auala i luga o le AliExpress

Muamua e tatau ona e iloa le mea oi ai le afifi. Afai e leʻi oʻo mai i Lusia, e tatau ona e suʻe i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le tautua tuʻuina atu.

  1. I le siaki i luga o le AliExpress i le pito i lalo, e tatau ona i ai faʻamatalaga e uiga i le laupepa pese ma le igoa o le tautua tuʻuina atu.
  2. O le igoa o le a fesoasoani e saili le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani. I lenei tulaga, lenei "Vaavaaia Oloa e le AliExpress". O le faʻauluina o le igoa i totonu o soʻo se inisinia suʻesuʻe, e tatau i se tasi ona maua le 'upega tafaʻilagi aloaia poʻo le tautua o loʻo galue i lenei auaunaga. I le nofoaga talafeagai e tatau ona ulufale i le auala.
  3. Afai e maua faʻamatalaga, o le a maua. O le tulaga o le afifi, na pasia ai pasi, pe a uma ona maka le afifi, ma o faamatalaga lautele e pei o le ituaiga, mamafa, ma isi mea o le a faaalia.

I se tulaga talitutusa, e mafai ona faʻaauau ona e faia se talosaga i luga o le upega tafaʻilagi a le Post Rusia. E matua aoga lava lenei mea pe a uma ona maua le uta i le teritori o le atunuu.

Tafaʻilagi faʻasalalau Russian Post

E masani lava, i luga o le upega tafailagi o le tagata muamua, o faamatalaga e uiga i femalagaaiga e na o le teritori o Rusia, ae o le Post a Rusia na te tuuina atu faamatalaga e uiga i le auina atu i totonu o aiga, ma o se taunuuga, i le tele o tulaga, o le auala ua maeʻa i luga o auala uma e lua. Afai o le tagata e faʻaaogaina ua resitaraina ma tuʻuina faʻamatalaga faʻamatalaga (telefoni, i-meli), ona logoina lea e le faʻalapotopotoga tulaga taua o le lafoina i SMS ma auina atu ile imeli.

Metotia 3: Mataʻituina e auaunaga o le mataʻituina o le lalolagi

Ole tele o auʻaunaga e tuʻuina atu e le oi ai a latou lava auʻaunaga o suʻega, ae auai i le galuega ma isi mea oi ai nei. O faʻaoga tutusa o loʻo galulue faʻatasi ma le tele o kamupani lologa e valaʻauina "auaunaga i le lalolagi atoa e tuliloaina ai uta".

Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se tasi oi latou - 17track.

17track website

O le tautua e mafai ona faʻaaoga uma i le tulaga o le nofoaga aloaia ma e ala i le telefoni feaveai o le igoa tutusa. O lenei punaoa e faʻatagaina ai oe e siaki i le 10 laina eseese numera i le taimi e tasi. E tatau ona ulufale i totonu o le faamalama tatau, tasi le laina.

Pe a uma ona kiliki se ki "Suʻe" O faʻamatalaga o loʻo avanoa e uiga i ia faʻapitoa o le a tuʻuina mai e pei ona faʻamalamalamaina se pepa e mafai ai.

Taʻua foʻi le mataʻituina o le 'auʻaunaga o le lalolagi atoa Post2Go. I le taimi nei, o lenei auaunaga e galulue ma le sili atu ma le 70 kamupani faʻapitoa eseese.

Post2Go 'upega tafaʻilagi

Afai e le tuʻuina atu le faʻamatalaga i luga o le tulafono o le auala

Ma le mea mulimuli, e taua le matauina o le mea moni e le masani ona mafai ona faigofie le siaki vave o le afifi. E mafai e le tele o tagata faʻatau atu ma tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o le initaneti, e ono iai ni upega tafaʻilagi, ma isi. O lea, i le faagasologa o le faatalitali mo se vaega, e sili atu le siakiina o le tulaga o oloa i taimi uma ma i taimi uma e mafai ai.

Afai e le o mataituina oloa ma e le taunuu mai mo se taimi umi, e taua le tatalaina o se feeseeseaiga ma talosagaina le toe faafoi o tupe faatasi ai ma le teena atoatoa e faatau.

Lesona: Faʻafefea ona tatala se feeseeseaiga i luga ole AliExpress