Matou te aveeseina le tusiga mai le ata i luga o le initaneti


O le manaʻoga e aveese soʻo se faʻamatalaga faʻamatalaga mai le ata e tupu i le tele o tagata faaaoga. O le tele lava o sui tauva mo le faʻamaʻaloga e otometi lava ona makaina aso o le fanaina poʻo le tusiaina e iloagofie ai le punavai autu o ata pue.

O le mea e sili ona sao, e mafai ona faia lenei mea e ala i le faaaogaina o le Adobe Photoshop poʻo lona tutusa tutusa - Gimp. Ae ui i lea, i le avea ai o se filifiliga, e mafai ona faʻatino galuega talafeagai i le faʻaaogaina o laupepa talafeagai. E sili atu le faigofie nai lo lou mafaufau.

Faʻafefea ona aveese faʻamaumauga mai le ata i luga o le initaneti

Afai e te masani i uiga o le galuega i faatonu taʻiala, e mautinoa e le faigata ona faʻafeiloaʻi ia punaoa o loʻo maua i le tusiga. O le mea moni, o auaunaga o loʻo faamatalaina i lalo e mulimuli i mataupu faavae uma o polokalama faʻapusa ma tuʻuina atu ia lava mea faigaluega.

Metotia 1: Photopea

Auaunaga i le Initaneti, pei o le sao e mafai ai ona kopi kopi, ma le vaega o le lauiloa mai le Adobe. E talitutusa ma faʻataʻitaʻi taʻiala o loʻo taʻua i luga, e leai se mea saʻo "togafiti" faʻamalositino e aveese ai igoa mai faʻamatalaga. E faʻalagolago i le taua ma le tutusa / le faʻaaogaina o mea o loʻo i totonu o le ata o loʻo i lalo ole tusitusiga.

Photopea Online Service

  1. Muamua, e moni, e tatau ona e faʻauluina le ata i le saite. E mafai ona faia lenei mea i ni auala, faʻapitoa: kiliki i luga o le sootaga "Tatala mai le komepiuta" i totonu o le faamalama fiafia; faʻaaoga le kulupu autu "FMT + O" pe filifili se mea "Tatala" i le lisi "File".
  2. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo ia te oe se ata matagofie o le laufanua, ae i ai sina paʻu laiti - o le aso o le fana na faailogaina i luga. I lenei tulaga, o le faigofie sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se tasi o vaega o meafaigaluega e toe faʻaleleia ai: "Faiga faʻamalo faʻamalosi faʻamalosi", "Toe faʻafoʻisia" poʻo "Patch".

    Talu ai o mea o loʻo i lalo o le igoa e tutusa lelei, e mafai ona e filifilia soʻo se togalaau lata ane e avea o se punavai mo le faʻalanu.

  3. Faʻateleina le vaega o loʻo manaʻomia ile faʻaaogaina o le ki "Alt" ma le uili kiona pe faʻaaoga le meafaigaluega "Faalauiloa".
  4. Faʻatulaga se laʻau faʻalelei ma le faʻamalosi - e sili atu nai lo le averesi. Ona filifili lea o le "foai" mo le vaega le lelei ma savali ma le faaeteete.

    Afai o le talaaga e matua ese lava, nai lo le "Faamaloloina Brush" faʻaaoga "Faailoga"e ala i le suia faifai pea o le puna o le faʻaloʻo.

  5. A maeʻa lau galuega ma se ata, e mafai ona e faʻasili atu i le faʻaaogaina o le lisi. "File" - "Faaulufale atu e pei"o fea ma filifili le faʻauʻuga mulimuli o le pepa faʻataʻalo.

    I le faamalama pop-up, faatulaga seti e manaʻomia mo le ata maeʻa ma kiliki le ki. "Faasaoina". O le ata o le a vave lafoina i le mafaufau o lau komepiuta.

O le mea lea, o le faʻaaluina o se taimi itiiti, e mafai ona e faʻaumatia ai soo se mea e le manaʻomia i lau ata.

Metotia 2: Faʻamaumauga Pixlr

O se taʻutaʻua lauiloa i luga o le initaneti ma se tele o galuega ma foliga. E le pei o punaoa ua mavae, o Pixlr e faʻavaeina i tekinolosi Adobe Flash, o le mea lea, mo lana galuega, e tatau ona i ai lau masini komepiuta talafeagai i luga o lau komepiuta.

Pixlr Editor Online Service

  1. E pei o Photopea, e le manaʻomia le resitalaina i luga o le saite. Na o le faaulufale mai o se ata ma amata galue ai. Ina ia tuʻuina atu se ata i se 'upega tafaʻilagi, faʻaaoga le mea tutusa i le faamalama faʻafeiloaʻi.

    Ia, i le faagasologa o le galulue faatasi ma Pixlr, e mafai ona e faʻaofiina se ata fou e faʻaaoga ai le lisi "File" - "Tatala le Ata".

  2. Faaaogaina o le uili o le kiona po o meafaigaluega "Faalauiloa" Faʻateleina le nofoaga e manaʻomia i se tulaga lelei.
  3. Ona ave lea o le faʻamatalaga mai le ata, faʻaoga "Faʻamaumauga o Faʻasaʻoga" a le "Faailoga".
  4. Ina ia auina atu le ata na gaosia, alu i "File" - "Faasaoina" pe lolomiina le autu autu "Ctrl + S".

    I totonu o le faamalama pop-up, ia faamaoti tulaga faataamilo o le ata ina ia faasaoina ma kiliki le ki. "Ioe".

Pau lava lena. O iinei e toetoe lava o tutusa uma lava e pei o le telefoni feaveaʻi - Photopea.

Vaʻai foʻi: Aveese faʻatagaga mai ata i Photoshop

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona e aveesea se tusi mai se ata e aunoa ma se polokalama faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le algorithm o gaioiga e latalata tele i le auala e te galue ai i se tasi o faʻataʻitaʻi ata faʻatalanoaga.