Faʻafitauli i le galuega a le ICQ

I aso nei, o le ZyXEL Keenetic Wi-Fi e sili ona lauiloa ona o le tele o tulaga eseese ma le mautu i le faagaoioiga. I le taimi lava e tasi, o le toe faʻaleleia vave o le firmware i luga o sea ituaiga masini e mafai ai ona faatea ese nisi o faafitauli, i le taimi e tasi e faʻalauteleina ai le faʻatinoga.

ZyXEL Keenetic router updated

E tusa lava pe o le a le ata, o le auala mo le faʻafouina o le aufaigaluega a le ZyXEL Keenetic i le tele o mataupu, e oʻo mai i le faiga tutusa. I le faitalia, e mafai ona e suʻe i se auala faʻaaogaina atoa, ma faʻapipiʻiina le masini komepiuta i le tulaga tuusao. I luga o nisi masini, e ono eseese le atinaʻe, e manaʻomia ai isi manipisi.

Faitau atili: Faʻaleleia faʻamalama i le ZyXEL Keenetic 4G ma le Lite

Filifiliga 1: Initaneti Faʻatonu

O lenei metotia e sili ona lelei i le tele o tulaga, talu ai e manaʻomia ai se numera aupito itiiti o gaioiga e sii mai ai ma faʻapipiʻi mea fou. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatulagaina le masini e faʻafesoʻotaʻi ai i le Initaneti.

Faʻaaliga: E na o se faletusi fou fou ma atoatoa e mafai ona faʻapipiʻiina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le ZyXEL Keenetic Lite, Start, Lite III, Giga II

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi o le uila e faʻaaoga ai faʻamatalaga nei:
    • Lauga - "192.168.1.1";
    • Nofoaga - "pule";
    • Motugaafa - "1234".
  2. E ala atu i le lisi autu, alu i le itulau "Faiga" ma kiliki i le tab "Faʻafou".
  3. Faʻaaoga le lisi pa'ū e filifili ai lau faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa.
  4. I le laasaga e sosoo ai, e mafai ona e mafai pe faʻamalosi nisi vaega. Suiga o tulaga le talafeagai e tatau ona na o le malamalama lelei o latou faamoemoega.

    Manatua: E sili le faʻaaogaina o le pusa fautuaina.

  5. I le maeʻa o le galuega ma vaega, tusi i lalo le itulau ma kiliki le ki. "Faʻamau".
  6. O se faʻagasologa o le faʻagasologa o le a amata. E tatau ona maitauina, mo le faʻatulaga saʻo, o le galuega faifai pea o le Initaneti e talafeagai.

A uma le faia o taga, o le a toe faʻafouina le masini ma o le a sauni mo le faʻaaogaina. O faʻamatalaga e uiga i le firmware fou e mafai ona maua i le itulau amata. "Mataituina" i totonu o le taʻiala. Mo fesili e uiga i le faagasologa ua toe iloiloina, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa i le ofisa ZyXEL Keenetic aloaia.

Faʻasalaga 2: Faʻasalaga Faila

O lenei filifiliga mo le toe faʻafouina o le Keenetic router e leʻo ese mai le faʻaaogaina o le otometi, e manaʻomia ai nisi faʻataʻitaʻiga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se faʻalapotopotoga faʻapitoa i luga o le itulau tutusa o le site o le ZyXEL.

Laasaga 1: Download

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga lalo e alu i ai Nofoaga Tutotonu luga o le upega tafaʻilagi a ZyXEL Keenetic. O iinei e tatau ona e filifilia le ata o le masini o le ae faʻafouina.

    Alu i le ZyXEL Keenetic download center

  2. I le vaega "NDMS Faʻatonuga Faʻavae" poʻo "Keenetic OS" Filifili se tasi o filifiliga firmware. Kiliki i le version manaʻomia ma sau i lau komepiuta.
  3. O nisi o ituaiga o tagata taʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, ata 4G ma le Lite, e ono eseese e ala i le toe iloiloga, afai e te le tausisia lenei mea, o le a le mafai ona faʻaeʻe le faʻamatalaga. E mafai ona e maua le tau manaʻomia i luga o le masini masini i luga o se fasi pepa faapitoa i autafa o le igoa ma faʻamaumauga mai le kulupu o loʻo faʻatonutonu.
  4. I le tele o tulaga, o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faila. Soʻo se faʻamaumauga, e aofia ai WinRAR, e talafeagai mo lenei mea.

Laasaga 2: Faʻatulagaga

  1. Tatala le vaega "Faiga" ma e ala i le faasologa o taʻavale, alu i le lisi "Faʻamaumauga". Mai le lisi o loʻo tuʻuina atu iinei e tatau ona e kiliki i le faila. "firmware".
  2. I le faamalama "Pulega o File" kiliki le faamau "Filifili".
  3. I luga o le PC, saili ma tatala le firmware muamua na utaina mai le laasaga muamua.

E le gata i lea, e ala i le faʻatusatusaga ma le filifiliga muamua, o le faʻapipiʻiina o vaega ua tuufaatasia i le faila o loʻo e faʻaaogaina o le a amataina. O le masini e otometi lava ona faʻatumu le faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia.

Faʻasalalauga 3: Telefoni Faʻaaogā

I le faaopoopo atu i le 'upega tafaʻilagi fesoʻotaiga, ZYXEL' ua tuʻuina atu ai foʻi se telefoni feaveaʻi faʻapitoa. "My.Keenetic"faʻatagaina oe e faʻaleleia vaega. Ua avanoa le polokalama mo Android ma iOS. E mafai ona e sii maia i luga o le itulau talafeagai ile faleoloa, e fuafua ile masini e faʻaaogaina.

Manatua: E pei ona i ai i le filifiliga muamua, e sii mai ai faʻamatalaga, o le ae manaomia le muaʻi fetuunaiga o le Initaneti i luga o le uila.

Alu i My.Keenetic i Google Play ma le Faleoloa Store

Laasaga 1: Fesootai

  1. Ina ia amata, e tatau ona fesootai lelei le masini feaveai i le uila. Faʻatau le app mai le faleoloa ma tamoe.
  2. E mafai ona faia le faʻatinoga i le suʻeina o le QR code o loʻo i tua o le ZyXEL Keenetic.
  3. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga o le uila e ala ile Wi-Fi. O faʻamatalaga talafeagai uma mo lenei mea o loʻo i luga o le igoa tutusa.
  4. I le tulaga o le sologa manuia, o le lisi autu o lenei talosaga o le a faʻaalia. Afai e tatau ai, e mafai ona e faia faʻataʻitusi i le vaega "Initaneti".

Laasaga 2: Faʻatulagaga

  1. I le saunia o le uila mo le taotoga, e mafai ona e amata e sii mai ni faʻafouga. I le itulau amata o le talosaga, filifili le masini manaʻomia.
  2. Mai le lisi autu e alu i le itulau "Faiga".
  3. Ona sosoo ai lea ma oe e tatala le vaega "Faamamaina".
  4. Tusa lava pe o le a le ituaiga o lau telefoni, o lenei itulau o le ai ai faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le polokalama. Faʻamatala se tasi o auala e lua: "Peta" poʻo "Tatala".

    E mafai foʻi ona e tusia vaega taʻitasi e ala i faʻatusatusaga ma le filifiliga muamua.

  5. Faasolo le faamau "Faʻafouina Mea Faʻaleleia"e amata ai le tiketi download. I le faagasologa o le faʻalauiloaina, o le masini e toe faʻafouina ma otometi ona fesoʻotai ...

O lenei mea e faaiʻu ai lenei faʻatonuga ma le tusiga, e pei ona iai i le aso, o ZyXEL Keenetic routers e mafai ona faʻafouina e faʻaaogaina na o metotia na tuʻuina mai.

Faaiuga

E ui i le puipuiga mautinoa o le alalaupapa i le taimi o le faʻatulagaga o faʻafouga, e ono tulaʻi mai ni tulaga e leʻi fuafuaina. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻafesootaʻi i matou i fesili i faʻamatalaga.