Matou te galulue faʻatasi ma masini sikolasipi i le initaneti


O le faʻamatalaga o ata vevela i le numera lofituina o tagata masani PC e le o fai mai se mea. O le au faipisinisi, i le isi itu, ua faateleina lo latou naunau e faaaoga lenei ituaiga ata mo a latou galuega faatino.

I le taimi ua tuanai, e galulue ai ma le SVG-ata, e tatau ona e faʻapipiʻiina se tasi o faʻapitoa mataʻitipi faʻapitoa e pei o le Adobe Illustrator or Inkscape i luga o lau komepiuta. O nei meafaigaluega tutusa e maua i luga o le initaneti, e aunoa ma le manaʻomia mo le siiina mai.

Vaʻai foi: Aoao e tusi ata i le Adobe Illustrator

Auala e galulue ai ma le SVG i le initaneti

I le faʻatumuina o le talosaga talafeagai i Google, e mafai ona e faamasani i se numera tele o vete vevela vevela. Ae o le tele o le tele o nei fofo e ofoina atu avanoa sili atu nai lo avanoa ma e masani lava ona le faatagaina le galue i ni galuega tetele. O le a tatou mafaufau i auaunaga aupito sili mo le fatuina ma le faʻasaʻoina o ata SVG-ata i totonu o le masini.

O le mea moni, o mea faigaluega i le initaneti e le mafai ona suia atoa ia talosaga faʻatulagaina o le telefoni, ae o le tele o tagata e faaaogaina le seti faʻatulagaga o le a sili atu.

Metotia 1: Vectr

Faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo sophisticated mai le faia o le tele o auaunaga masani Pixlr. O lenei mea faigaluega o le a aoga mo tagata uma e amataina ma faʻalauiloa tagata faaaoga i le galulue ai ma le SVG.

E ui lava i le tele o galuega tauave, o le leiloa i le vectr interface o le a faigata tele. Mo le amataga, o lesona auiliili ma faatonuga uumi ua saunia mo vaega taʻitasi o le auaunaga. Faatasi ai ma mea faigaluega a le faatonu o loo i ai mea uma e faia ai SVG-ata: foliga, ata, laupapa, ata, pulumu, lagolago mo le galue ai ma faaputuga, ma isi. E mafai ona e tusia se ata mai le vevesi pe lafo lau oe lava.

Vectr i le initaneti

  1. A o leʻi amata faʻaaoga le punaʻoa, e fautuaina e te ulufale i totonu ma se tasi o fesoʻotaiga faʻaagafesootai avanoa pe fatuina se tala i luga o le 'upega tafaʻilagi mai le sasa.

    E le gata ina mafai ai e oe ona sii mai iuga o lau galuega i lau komepiuta, ae i soo se taimi e teu ai suiga i le "ao".
  2. O le fesoʻotaiga tautua e faigofie ma faigofie pe a mafai: o mea faigaluega o loʻo maua i le itu tauagavale o le tapoleni, ma o suiga o meatotino o ia mea taʻitasi o loʻo iai i le taumatau.

    E lagolagoina ai le fatuina o le tele o itulau lea o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga tetele mo soʻo se mea - mai le faʻavaa ata i lalo o fesoʻotaiga vavave faʻasesootai i pepa o pepa laugatasia.
  3. E mafai ona e faʻasili atu le ata ua maeʻa e ala i le kiliki i le faʻasologa o le aū i le lisi o meaʻai i le taumatau.
  4. I le faamalama e tatala, faʻamalamalama ai mea e sii ai le download ma kiliki Tatalo.

Malosiaga e mafai ona auina ese atu e aofia ai foi se tasi o itu sili ona iloga o Vectr - lagolago mo fesoʻotaʻiga tuusaʻo i se poloketi SVG i le faatonu. O le tele o punaoa e le mafai ona faʻafeiloaʻi tonu ia ata vevela ia i latou lava, ae ui i lea e faʻatagaina la latou faʻaaliga mamao. I lenei tulaga, o Vectra e mafai ona faʻaaogaina e avea o se SVG moni e faʻasoa, lea e le faatagaina e isi auaunaga.

E tatau ona maitauina e le o taimi uma e tago saʻo ai le faatonu i faʻailoga faigofie. Mo lenei mafuaaga, o nisi o poloketi e mafai ona tatalaina i Vectr i mea sese po o mea faitino.

Metotia 2: Ata tusi

O se faʻamatalaga faʻamatalaga faigofie ma faigofie mo le fatuina o ata SVG e faʻavae i luga o le HTML5 platform. Ona o le tele o meafaigaluega o loʻo maua, e mafai ona finau e faapea o le tautua e faʻamoemoe mo le tusia. Faatasi ai ma le Sketchpad, e mafai ona e faia ni ata matagofie, ma le faaeteete, ae leai.

O le meafaigaluega o loʻo i ai le tele o ituaiga o pulusala masani o ituaiga eseese ma ituaiga, seti o foliga, fonuka ma fasi pepa mo le faʻafefe. E mafai e le faʻitaʻitaʻia ona e faʻaogaina lelei le faʻaogaina - ia pulea o latou tulaga ma faʻafefiloi auala. Ia, i le avea ai o se ponesi, ua maeʻa ona faaliliuina le tusi i le gagana Rusia, o lea e le tatau ai ona i ai ni faʻafitauli i lona atinaʻeina.

Auaunaga i luga o le initaneti

  1. Pau mea e te manaʻomia e galulue faʻatasi ai ma le faatonu - o le masini ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga. O le masini masini i luga o le 'upega tafaʻilagi e le o saunia.
  2. Ina ia maua le ata ua maeʻa i luga o lau komepiuta, kiliki i luga o le laupapa i luga o le itu tauagavale, ona filifili ai lea o le faatulagaga manaomia i le matala.

Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻasaoina le ata e leʻi maeʻa e pei o se poloketi Sketchpad, ona maeʻa loa lea ona toe teuteuina.

Metotia 3: Metotia Tusi

O lenei 'upega tafailagi' ua mamanuina mo faʻatonuga faʻavae ma faila veli. I fafo atu, o le meafaigaluega e foliga mai o le tekonolosi Adobe Illustrator, ae i tulaga o galuega faatino mea uma e sili atu ona faigofie iinei. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni vaega faʻapitoa i le Method Draw.

I le faaopoopo atu i le galue i ata SVG, o le faatonu e mafai ai ona e faaulufale mai ata o le raster ma fatu ai ata vevela e faavae i luga. E mafai ona faia lenei mea i luga o le faʻavaeina o taʻavale ma le peni. O le tusi talosaga o loʻo i ai mea uma e tatau ai mo le faʻatulagaga o ata tusi. O loʻo i ai se faletusi faʻalautele o fuainumera, o se palanili atoa ma le lagolago mo gaioiga o le keyboard.

Metotia Fausia le Auaunaga i luga ole Initaneti

  1. O le punaʻoa e le manaʻomia le resitalaina mai le tagata faʻaaogaina. Faʻamolemole alu i le 'upega tafaʻilagi ma galue faʻatasi ma le faila vele vevela poʻo le fatuina o se mea fou.
  2. I le faaopoopo atu i le fatuina o vaega o le SVG i se siata kalafi, e mafai foi ona e faasaʻosaʻo le ata i le tulaga faʻavae.

    Ina ia faia lenei mea, alu i "Vaʻai" - "Punaoa ..." poʻo le faʻaaogaina o le pikiapu kesi "Ctrl + U".
  3. I le maeʻa ai o galuega i luga o le ata, e mafai loa ona e faʻasaoina i lau komepiuta.

  4. Ina ia auina atu se ata, tatala le mea autu "File" ma kiliki "Faasaoina le Ata ...". Po o le faʻaogaina o le ala "Ctrl + S".

Metotia Tusi e mautinoa e le fetaui mo le fatuina o galuega faatino vevela matuia - o le mafuaaga o le le lava o galuega talafeagai. Ae talu ai ona o le le i ai o ni mea e le tatau ai ma se vaʻaia lelei le faʻatulagaina o galuega, o le auaunaga e sili ona lelei mo le vave faʻasaʻoina poʻo le faʻamalamalamaina o ata faigofie o ata SVG faigofie.

Metotia 4: Toʻotoʻaina le meaʻai

Faʻasaʻoina faʻamatalaga vevela vevela vevela mo tagata lautele. O le tele o tagata mamanu na tuʻuina Gravit i luga o se fale faʻataʻitaʻiga i luga o le televise, e pei o le Adobe Illustrator. O le mea moni, o lenei meafaigaluega o se faʻasalalauga maualuga, o lona uiga, o loʻo avanoa uma i luga o komipiuta komepiuta uma, faʻapea foʻi ma se 'upega tafaʻilagi.

Gravit Designer o loʻo i lalo o le atinaʻe atinaʻe ma maua i taimi uma ni foliga fou ua lava e fausia ai galuega faʻalavelave.

Gravit Designer auaunaga i le initaneti

O le faatonu e ofoina atu ia te oe ituaiga uma o meafaigaluega mo le tusia o taʻavale, foliga, ala, mea e faʻaaogaina, tumu, faʻapitoa foi ma aga masani. O loʻo i ai se faletusi lautele o fuainumera, ata faʻatusa ma ata. O elemene taitasi i le avanoa o le Gravit o loʻo i ai se lisi o meatotino e mafai ona suia.

O nei ituaiga uma o loʻo "afifiina" i totonu o se atinaʻe lelei ma faʻaogaina, ina ia maua ai soʻo se mea faigaluega i nai kiliki.

  1. Ina ia amataina le faatonu, e te le manaʻomia le faia o se tala i totonu o le auaunaga.

    Ae afai e te manaʻo e faʻaaoga faʻataʻitaʻiga ua saunia, e tatau ona e fatuina se faʻamaumauga free Gravit Cloud.
  2. Ina ia fatuina se poloketi fou mai le maasiasi i le faamalama fiafia, alu i le lisi "Fuafuaga fou" ma filifili le lapisi manaʻomia.

    O le mea lea, ia galulue ma le mamanu, tatala le vaega "Fou mai le Faataʻitaʻiga" ma filifili le mea faigaluega manaʻomia.
  3. O le kalave e mafai ona otometi le faasaoina o suiga uma pe ae faʻatinoina ni faʻatinoga i se galuega.

    Ina ia faʻagaoioia lenei uiga, faʻaaoga le kī kesi. "Ctrl + S" ma i le faamalama e aliali, taʻu le ata, ona kiliki lea o le faamau "Faasaoina".
  4. E mafai ona e faʻasili atu le ata e maua i le ata vevela SVG ma le raster JPEG poʻo le PNG.

  5. E le gata i lea, o loʻo i ai le filifiliga e faʻasaoina le galuega o se pepa faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le PDF.

Mafaufau o le tautua ua mamanuina mo galuega sologa lelei ma vevela vevela, e mafai ona saogalemu le fautuaina e tusa lava pe i ai tagata mamanu atamamai. Faatasi ai ma Gravit, e mafai ona e faasaʻoina ata SVG, e tusa lava pe o le a le mea e te faia ai. I le taimi nei, o lenei faʻamatalaga e na o le OS o le OS e faʻaaoga, ae e le o toe mamao ae faʻaalia lenei tusitala i masini feaveaʻi.

Metotia 5: Janvas

O se meafaigaluega lauiloa mo failatusi i luga o le initaneti e fatu ai faʻataʻitaʻiga vevela O le 'auʻaunaga e aofia ai le tele o mea faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina ai mea totino. O le mea autu o Janvas o le mafai ona fatufatu ata SVG faʻatasi ma le CSS. Ma faatasi ai ma le Javascript, o le 'auʻaunaga e mafai ai e oe ona fausia ni' upega tafailagi atoa.

I lima atamai, o lenei tusitala o se meafaigaluega mamana tele, ae o se amataga e ono mafua ona o le anoanoai o galuega eseese o le a le malamalama i le a le mea.

Auaunaga i le initaneti Janvas

  1. Ina ia amata le uepi i totonu o lau sailiga, kiliki le sootaga i luga ma kiliki le ki. "Amata e fatufatu".
  2. I totonu o le faamalama fou, ua tatalaina le galuega galue a le faatonu ma le tapoleni i le ogatotonu ma auupepa faataamilo i ai.
  3. E mafai ona e faʻasili atu le ata na maeʻa i le faaputuga ao o lau filifiliga, ma pe afai ua e faʻatauina se saofaga i le tautua.

Ioe, o le meafaigaluega e le o se mea saʻo. Ae o se tali faʻapitoa, lea e le aoga mo tagata uma.

Metotia 6: DrawSVG

O le auaunaga aupito i sili ona talafeagai i luga o le initaneti lea e mafai ai e le webmasters ona faigofie ona fausia elemene SVG maualuga mo o latou nofoaga. O le faatonu e aofia ai se faletusi manaia o foliga, ata, tumu, gradients ma fonts.

Faatasi ai ma le fesoasoani a DrawSVG, e mafai ona e fausia ni mea vevela o soo se ituaiga ma mea totino, sui a latou ala ma tuʻu atu ia i latou o ni ata eseese. E mafai ona tuʻuina atu faila faʻapitoa faʻapitoa tolu i le SVG: vitio ma le leo mai se komepiuta poʻo se mea e maua ai fesoʻotaiga.

Tusi a le DrawSVG i le initaneti

O lenei faatonu, e le pei o le tele o isi, e le foliga pei o le uta o le komepiuta o se mea e faaaoga ai le komepiuta. I luga o le tauagavale o meafaigaluega autu e tusia i luga, ma i luga o pule. O le avanoa autu o le tapoleni mo le galue ma ata.

I le maeʻa ai ona e galue ma se ata, e mafai ona e laveaʻiina le taunuʻuga o se SVG poʻo se ata o le bitmap.

  1. Ina ia faia lenei mea, saili le faʻamaonia i le meafaigaluega "Faasaoina".
  2. O le kilikiina i luga o lenei faʻamalama o le a tatalaina ai se faamalama palola ma se fomu e ave ai le pepa SVG.

    Ulufale le igoa o le faila manaʻomia ma kiliki "Lavea e fai ma faila".
  3. O le DrawSVG e mafai ona taʻua o le malamalama o Janvas. E lagolagoina e le faatonu le galue i uiga o le CSS, ae le pei o le meafaigaluega muamua, e le mafai ona faʻaosoina elemene.

Vaʻai foi: Tatala SVG vector graphics file

O auaunaga o loʻo lisiina i totonu o le tusiga e le o faʻataʻitaʻiga vevela uma e maua i luga o le upega tafaʻilagi. Ae peitai, o lenei ua matou aoina mo le tele o vaifofo saoloto ma faamaonia i luga o le initaneti mo le galue ai ma le SVG-faila. Ae ui i lea, o nisi oi latou e mafai ona tauva ma meafaigaluega o le telefoni. Ia, o le mea e faʻaaoga e naʻo ou manaʻoga ma mea e te manaʻo ai.