O le vaitaele e leai se paʻu e nofo i le Windows 10 mafaufauga - tali

O se tasi o faafitauli masani o le faaaogaina e le Windows 10, aemaise lava i le Killer Network (Ethernet ma le Wireless) kata o fesootaiga, o le faatumuina o le RAM pe a galue i luga o le upega tafailagi. E mafai ona e gauai atu i lenei i le pule o le galuega i le Gaoioiga o Galuega e ala i le filifilia o le RAM. I le taimi lava e tasi, ua tumu le vaitafe manatua e leai se paʻu.

O le faafitauli i le tele o mataupu e afua mai i le le saʻo o le faagaoioiga o avetaavale fesoʻotaʻiga faʻatasi ma avetaavale o le mataʻituina o le faʻaaogaina o fesoʻotaiga i le Windows 10 (Network Data Usage, NDU) ma ua foia faigofie, lea o le a talanoaina i lenei tusi lesona. I nisi tulaga, o isi avetaavale masini e mafai ona mafua ai le manatuaina o manatuaga.

Faʻasaʻoina o le manatuaina o le mafaufau ma faʻatumu se paluga e leʻi faʻafefeina pe a galue i luga o se fesoʻotaiga

O le tulaga sili ona taatele o le taimi e tumu ai le vaitafe RAM o le Windows 10 i le suʻesuʻeina o le Initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona matau pe faʻafefea ona tupu pe a sau mai se faila tele ma e le faʻamaʻaina pe a uma.

Afai o loʻo faʻamatalaina lau mataupu, ona mafai lea ona e faasaʻoina le tulaga ma faʻamalamalama le vaitafe o le mafaufau e le o pagatia e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i le faʻamaumauga o le resitala (faʻasolo i le Win + R i luga o lau piano, type regedit ma le lolomi Enter).
  2. Skip i le vaega HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM ControlSet001 Services Ndu
  3. Faalua-lua le parakalafa e faaigoaina "Amata" i le itu taumatau o le faatonu o le resitala ma seti le tau 4 mo ia e taofia ai le mataituina o le faaaogaina o fesootaiga.
  4. Faʻatoʻilaloina le Ofisa Resitala.

A maeʻa, toe faʻafouina le komepiuta ma siaki pe afai ua uma ona foia le faafitauli. I le avea ai o se tulafono, afai o le mataupu o loʻo i totonu o le avetaavale o se kiliva fesoʻotaʻiga, o le vaitaele e le o loʻo faʻasolosolo e le sili atu ona tupu nai lo ona tulaga masani.

Afai e leʻi fesoasoani laasaga o loʻo faʻamatalaina i luga, ia taumafai i mea nei:

  • Afai o le avetaavale mo le kiliva fesoʻotaʻiga ma / poʻo le faʻafesoʻotaʻi eletise na faʻaaogaina mai le upega tafaʻilagi aloaʻia a le gaosiga, taumafai e faʻaaogaina ma tuʻuina atu i le Windows 10 faʻaeʻe avetaavale masani.
  • Afai o le avetaavale e otometi lava ona faapipiiina e Windows pe sa ave muamua foi e le tagata gaosi oloa (ma e lei suia le faiga pe a uma lena), taumafai e sii ma faapipii le avetaavale lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o le komepiuta po o le motherboard (pe afai o se PC).

O le faʻatumu o le vaitafe RAM e leai se paʻu i le Windows 10 e le masani ona mafua mai e avetaavale o le keli kesi (e tele lava) ma afai e le maua mai e le avetaʻavale o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le NDU, e mafai ona e faia vaega nei:

  1. Faʻamauina muamua avetaavale mai le gaosiga i au meafaigaluega (aemaise lava pe afai o loʻo i ai nei oe avetaavale na faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i le Windows 10).
  2. Faʻaaogā le faʻaaogaina o le Sunmonite mai le Microsoft WDK e iloa ai se avetaavale e mafua ai le leiloloa o le mafaufau.

E faʻapefea ona iloa poʻo fea le avetaavale o loʻo faʻapipiʻiina le manatuaina i le Windows 10 e faʻaaoga ai le Poolmon

E mafai ona e suʻeina avetaavale taʻitaʻia e taʻitaʻia le mea moni o loʻo faʻaauau le faʻaogaina o le vaitaele manatuaina o le Poolmoon i totonu o le Windows Driver Kit (WDK), lea e mafai ona sii mai le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft.

  1. Faʻasaʻo le WDK mo lau version o le Windows 10 (aua nei faʻaoga laasaga i luga o le itulau ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai le SDK poʻo le Visual Studio, na o le "Faʻasaʻo le WDK mo le Windows 10" i le itulau ma faʻatautaia le faʻapipiʻi) mai le //theveloper.microsoft.com/ ru-ru / matapiuta / masini / pusa-kesi-kitisi.
  2. A maea le faʻatulagaina, alu i le pusa faʻatasi ma le WDK ma faʻaaoga le Poolmon.exe faʻamatalaga (e le mafai, o loʻo i ai i totonu C: Polokalama Polokalama (x86) Windows kits 10 Tools ).
  3. Faasolo i le latina Latini P (ina ia maua ai e le koluma lona lua ia fua o Nonp), ona B (o le a tuu ai na o faamaumauga e faaaoga ai le vaitaele e le o paʻu i totonu o le lisi ma faapipii i latou i le aofaiga o le mafaufau o lo o nofoia, o lona uiga, i le koluma Bytes).
  4. Matau le taua o le koluma Tag mo le faamaumauga o loo i ai i le tele o bytes.
  5. Tatala se musumusuga o le poloaiga ma ulu i le poloaiga findcer / m / l / s tag_column_count C: Windows System32 drivers * sys
  6. O le ae maua se lisi o faila avetaʻavale e ono mafua ai le faafitauli.

O le isi auala o le sailia lea e igoa o faila avetaʻavale (faʻaaoga Google, mo se faʻataʻitaʻiga), o mea latou te i ai ma taumafai e faʻapipiʻi, tape pe toe foʻi i tua e faalagolago i le tulaga.