CrazyTalk Animator 3.1.1607.1

Faia o se kati - o se taimi umi ma malie, lea e sili atu ma le tasi le masina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona tautala se tagata ataata, e tele taimi e alu ai ma tele taumafaiga a le toʻatele o tagata. E mafai ona faigofie lau galuega i le fesoasoani o le polokalama fiafia CrazyTalk.

CrazyTalk o se polokalama manaia ma le fiafia lea e mafai ai ona e faia soo se ata "tautala". O le mea moni, o lenei polokalame ua mamanuina e fatufatu ai se faʻafiafiaga e faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiga o le talanoaga a se tagata, ma faʻasolo ai le pueina o leo. O le Crazy Talk ei ai se tamai fale-fale ma le faʻamatalaga leo.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalama mo le faia o kata

Galue ma le ata

E mafai ona e tuʻuina atu soʻo se ata i totonu o CrazyTalk ma faʻaolaina. Ina ia faia lenei mea, na o oe e manaʻomia le saunia o se ata mo le galuega o loʻo faia i le polokalama lava ia. O le faʻatulagaga e mafai ona faʻatinoina i ni auala se lua: masani ma sili atu. E fautuaina e filifili le alualu i luma, talu mai lena taimi o le a sili atu le moni. E mafai foi ona e le na o le pueina o ata, ae ia ave foi ata mai se webcam.

Faʻalogo mai

I luga o le vitio, e mafai ona e tafiesea tala poʻo tala. E faia lenei mea i le auala lava lea e tasi e pei o le faʻatupuina o se ata: ia na o le tatalaina o se faila leo o iai pe tusi se mea fou i luga o le masini masini. E le gata i lea, o le polokalama lava ia, o le auiliiliina o le pueina, o le a faatupuina ai se faatinoga o foliga vaaia.

Faletusi

Crazy Talk ei ai ni faletusi laiti ua fausia-i totonu o faletusi e mafai ona faaopoopo i se ata. O faletusi faʻamaufaʻailogaina e aofia ai e le gata o tagata, ae o manu. Mo elemene taʻitasi o loʻo i ai le tele o tulaga, o lea e mafai ai ona e faʻafetaui lelei i le ata. E i ai foi faletusi o lipine leo ma ata ua saunia. E mafai foʻi ona faʻatumu e oe lava ia faletusi.

Suia le fetu

Faatasi ai ma CrazyTalk, e mafai ona e suia 2D ata mai 10 vaaiga eseese. E na ona e manaʻomia le fatuina o le vaega autu o le amio (foliga atoa) ma amata ai le faʻafiafiaga - o le faiga o le a otometi ona gaosia mo oe le isi 9 angles. I CrazyTalk, e mafai ona e faʻaaogaina ni suiga 3D i le 2D mataitusi.

Mama

1. Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaogaina;
2. Le mafai ona toe faʻatumu le faletusi;
3. Tausiga ma le maualalo o manaoga o le system;

Faʻafitauli

1. I le faʻataʻitaʻiga o le faamasinoga, e sili atu le ata i luga o le vitio.

CrazyTalk o se polokalama malie, e ala i le faʻatulagaina o mea e mafai ona e fatuina ai ata taʻalo lea o le a avea ai au uo ma tagata masani o ni faʻamaumauga. E ala i le faʻapipiʻiina o se ata o se tagata, e mafai ona e fatuina se talanoaga faʻalauiloa. E ui i le faigofie o le polokalame, e masani ona faʻaaogaina i le galuega ma tagata tomai faapitoa. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona e sii maia se faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga o le polokalama ina ua maeʻa le resitala

Faʻagasolo le faʻataʻitaʻiga o le CrazyTalk

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Faigofie gif animator Tagata faʻasolo atu Toon boom faʻatasi Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CrazyTalk Animator o se polokalama mo le fatuina o ata tusi ma ata tifaga ma le tautala i tala e tolu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Reallusion Inc
Tau: $ 133
Toa: 770 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.1.1607.1