Faʻafefea ona suia le tuatusi IP o le komepiuta


Ua e mafaufau i le auala e mafai ai ona e avanoa i nofoaga na poloka? O lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i le sui i se polokalama e mafai ai ona e natia lau tuatusi IP moni. I lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai i le faagasologa o le suia o le IP e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le SafeIP.

O le saogalemu o se polokalama lauiloa mo le suia o le tua ip o le komepiuta. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, e tele avanoa taua e tatala mai i ou luma: faʻamaonia le leai o se igoa, Initaneti, ma avanoa i punaoa i luga o le upega tafaʻilagi na poloka mo nisi mafuaaga.

Tikiake saogalemu

Faʻafefea ona suia lau IP?

1. Ina ia sui le tuatusi IP i le auala faigofie, faʻapipiʻi saogalemu i lau komepiuta. O le polokalama e faʻasoa, ae o le free free version e lava mo le faʻatinoga o la matou galuega.

2. A uma ona e tamoe i le pito i luga o le faamalama, o le ae vaai i lau IP o iai nei. Ina ia suia le eletise o iai nei, ia muamua filifili le sui talafeagai sui i le itu tauagavale o le polokalama, taulai atu i le atunuu e fiafia i ai.

3. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mananaʻo ia faʻatulaga le nofoaga o la matou komepiuta o le Setete o Georgia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le kiliki tasi i luga o le mea ua filifilia, ona kiliki lea o le ki "Fesoʻotaʻi".

4. A mavae ni nai minute o le a faʻaogaina. O lenei mea o le a taʻuina ai le tuatusi ip fou, lea e aliali mai i le pito i luga o le polokalama.

5. O le taimi lava e te manaʻomia ai le faʻamaeʻaina o le galuega saogalemu, o mea uma e tatau ona e faia o le kiliki i luga o le ki. "Alu ese"ma o lau IP o le a tutusa lava.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le galue i le Safefile e matua faigofie lava. E tutusa lava le auala e tasi, o le galuega e faʻatinoina ma isi polokalama e mafai ai e oe ona suia lau IP address.