O le SSD drive mo se komipiuta e sili atu i le 2018: o le 10 pito i luga

O le saoasaoa o se komepiuta patino e fuafuaina i le tele o mea. O le taimi tali ma le saoasaoa o le polokalama o le matafaioi a le komipiuta ma le RAM, ae o le saoasaoa o le felauaiga, faitau ma le tusia o faamatalaga e faalagolago i le faagaoioiga o le teuina o faila. O se taimi umi lava i luga o le maketi na puleaina ai le HDD-transports masani, ae o lenei ua latou sui le SSD. O aitema fou o loʻo faʻatusatusa ma faʻateleina fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaʻiga. O le Top 10 o le a filifilia poʻo le a le SSD e sili atu mo le komepiuta i le 2018.

O le anotusi

  • Kingston SSDNow UV400
  • Smartbuy Splash 2
  • GIGABYTE UD PRO
  • Transcend SSD370S
  • Kingston HyperX Savage
  • Samsung 850 PRO
  • Intel 600p
  • Kingston HyperX Predator
  • Samsung 960 pro
  • Intel Optane 900P

Kingston SSDNow UV400

O le umi o le galuega na faʻamatala e le au atinaʻe e aunoa ma le toilalo e tusa ma le 1 miliona itula

O le avega mai le kamupani Amerika o Kingston e maualalo le tau ma sili atu ona lelei. Masalo o le sili lea o le fofo tau tupe mo se komepiuta lea e te fuafua e faʻaaoga uma SSD ma le HDD. O le tau o le drive 240 GB e le sili atu i le 4,000 rubles, ma o le saoasaoa o le a matua faateʻia ai le tagata faaaoga: 550 MB / s i le tusitusi ma le 490 MB / s mo le faitauina - o ni taunuuga maumaututu mo lenei tau tau.

Smartbuy Splash 2

SSD ma le manatuaina o le TLC e mafua mai i meataalo 3D Ua fautuaina e Micron e auauna atu umi nai lo le tauva

O le isi sui o le vaega o le tala o le tupe, ua sauni e faʻamauina i le mataupu o lau komepiuta mo le 3.5,000 rubles ma foaʻi le 240 GB o mafaufauga faʻapitoa. O le Smartbuy Splash 2 le faʻamalosi e faʻalautele pe a tusia i le 420 MB / s, ma faitau faʻamatalaga i le 530 MB / s. O le masini e lauiloa mo le leo lemu i luga o le maualuga ma le vevela o le 34-36 ° C, lea e sili ona lelei. Ua faʻapipiʻi le puʻupuʻu ma le maualuga ma e aunoa ma se faʻavae. Lautele oloa mo lau tupe.

GIGABYTE UD PRO

O le taʻavale o loʻo i ai se mafutaga SATA masani ma le faʻagasologa filemu i lalo o le avega.

O le masini mai GIGABYTE e leai se tau maualuga ma e faʻamoemoeina e maua ai le tulaga masani mo faailoga o le saoasaoa ma le faʻatinoga. Aisea ua avea ai lenei SSD ma filifiliga lelei? Ona o le mautu ma paleni! 256 GB mo le 3,5,000 rubles faatasi ma le saoasaoa o le tusitusi ma le faitauina e sili atu i le 500 MB / s.

Transcend SSD370S

I le mamafa maualuga, e mafai e le masini ona faʻavevelaina i le 70 ° C, o se maualuga tele

SSD mai le kamupani Taiwanese Transcend o loʻo faʻatulagaina ia lava e avea ma se taugofie mo le vaeluaga o le maketi. O le tau e tusa ma le 5,000 rubles mo le 256 GB le manatua. I le faitau saoasaoa, o le avega na maua ai le tele o tagata tauva, o le televave i le 560 MB / s, peitai, o le faamaumauga e tele mea e manaomia: o le a le faatelevavevave vave atu i le 320 MB / s.

Mo le faʻatusatusa, o le faʻaogaina o le SATAIII 6Gbit / s interface, lagolago mo NCQ ma le TRIM, e mafai ona e faʻamagalo le disk mo nisi le atoatoa.

Kingston HyperX Savage

O le taʻavale o loʻo i ai se mea lelei 4-core controller Phison PS3110-S10

Leai muamua muamua e 240 GB foliga matagofie. Kingston HyperX Savage o se SSD sili ona lelei, o lona tau e le sili atu ma le 10,000 taugata. O le saoasaoa o lenei kenefu ma le mama i le faitau ma le tusiaina o faamatalaga e silia ma le 500 MB / s. I fafo atu, o le masini e ese le ofoofogia: o le alumini faatuatuaina e pei o mea o le mataupu, o se mamanu maoaʻe ma lanu uliuli ma lanu mumu ma logo logoina HyperX.

I le avea ai o se meaalofa, o tagata faatau o SSD ua tuʻuina atu i le Acronis True Image Data Transfer Program - o se meaalofa laitiiti mo le filifilia o Kingston HyperX Savage.

Samsung 850 PRO

O le teuina o mea teu oloa e 512 MB

Aua nei avea le mea sili ona fou, ae o le SSD 2016 ua leva ona tofotofoina mai ia Samsung e le o se mea le lelei le avea o se tasi o mea aupito sili i le au masini ma le ituaiga TLC 3D NAND. Mo le 265 GB version o le mafaufauga, o le a tatau i le tagata faaaoga ona totogi le 9.5 afe rubles. O le tau e faʻamaonia e se mea malosi: o le Samsung MEX 3-core controller e nafa ma le saoasaoa - o le saoasaoa o le faitau faitau e oʻo atu i le 550 MB / s, ma o faamaumauga e 520 MB / s, ma o le maualalo o le mamafa i lalo o le avega e sili atu nai lo se faʻaaliga o le lelei o le fausiaina. Ua folafola atu e le au atinaʻe le 2 miliona itula o galuega faaauau.

Intel 600p

O le Intel 600p drive o se filifiliga sili mo SSDs maualuga mo le tau o masini ogatotonu

Tatala le vaega o le Intel SSD device tau 600p. E mafai ona e faatauina le 256 GB o le mafaufau mo le 15,000 rubles. O le malosi tele ma le televave o le folafolaga mo le 5 tausaga o tautua mautinoa, lea o le a faateia ai le tagata i se tulaga maualuga mausali. O le tagata faatau o le paketi o le a le faateia i le 540 MB / s tusitusi vave, ae ui i lea, e oo atu i le 1570 MB / s le faitau o se iuga mausali. O le Intel 600p galue ma le TLC 3D NAND flash memory. E iai foʻi se fesoʻotaiga vavave NVMe nai lo le SATA, lea e manumalo foi i le tele o megabits o le saoasaoa.

Kingston HyperX Predator

O le taʻavale o loʻo pulea e le Pule o Marvell 88SS9293 ma e 1 GB le RAM

E sili atu i le 240 GB le manatua Kingston HyperX Predator e tuʻuina atu le 12,000 rubles. O le tau e tele, ae ui i lea, o lenei masini o le a faʻalavelave ai i soo se SATA ma le tele o NVMe. E galue le Predator i le lomiga lona lua o le faʻaaogaina o le PCI Express e faʻaaoga laina e fa. E maua ai e le masini le fua faatatau o fuainumera. O tagata gaosi na fai mai e tusa ma le 910 MB / s i le tusi ma le 1100 MB / s mo le faitau. I lalo o le maualuga o le mamafa, e le vevela ma e le faʻavevesi, ma e le aʻafia ai foi le gaioiga autu, lea e ese ai le SSD mai isi masini o lenei vasega.

Samsung 960 pro

O se tasi o nai SSDs e oʻo mai e aunoa ma se 256 GB o mafaufauga

O le pito sili ona itiiti o le manatuaina o le taavale o le 512 GB e tusa ma le 15,000 rubles. O le PCI-E 3.0 × 4 fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga e faʻalauteleina ai le saoasaoa o le saoasaoa i tulaga maualuluga. E faigata ona mafaufauina o faila faila e 2 GB e mafai ona lesitala mo lenei tulaga ile 1 le lua. Ma o le a faitau le masini 1.5 minute vave. O le au atinaʻe mai Samsung na folafolaina le 2 miliona itula o le faʻatuatuaina o le taʻavale ma le maualuga o le mafanafana i le 70 ° C.

Intel Optane 900P

O le Intel Optane 900P o se filifiliga sili ona lelei mo polofesa.

O se tasi o SSD sili ona taugata i luga o le maketi, e manaʻomia ai le 30,000 rubles mo le 280 GB, o le Intel Optane 900P telefoni. O se mea sili ona lelei mo i latou ua faamalieina i le siakiina o le komepiuta i le faiga o galuega faigata ma faila, ata, teuteuga ata, teuteuga vitio. O le disk e 3 taimi sili atu ona taugata nai lo le NVMe ma le SATA, ae tatau ona gauai atu mo lana faatinoga ma sili atu i le 2 GB / s ma le saoasaoa pe a faitau ma tusitusi.

SSD-masini ua faamaonia le avea o se faila i le televave ma le faila umi mo komepiuta a le tagata lava ia. O tausaga taʻitasi e sili atu ma sili atu faʻataʻitaʻiga faʻalelei i luga o le maketi, ma e le mafai ona vaʻai le saoasaoa o le saoasaoa mo le tusitusi ma le faitauina o faʻamatalaga. Na pau lava le mea e mafai ona tuleia ai se tagata e mafai ona faatauina atu mai le mauaina o le SSD o le tau o le taavale, ae ui i lea, e oo lava i le vaega o le paketi o loo i ai ni filifiliga sili ona lelei mo se PC fale, ma o tulaga aupito sili ona maualuga e avanoa mo tagata tomai faapitoa.