OKi i Odnoklassniki


O le toʻatele oi tatou, o loʻo auai i polokalama faʻapitoa, o loʻo feagai ma se le lava o mea e faʻaleleia ai. E le o polokalama uma lava e tuʻuina atu ai fuʻa o le tele o le manaʻomia, poʻo le tuʻuina atu foi o le faʻavaeina o faasalalauga i le alofa mutimutivale o paaga.

Afai oei ai i lenei tulaga, ona e le faʻavaivai. O le asō o le a tatou fatuina se fuʻa 300x600 pika mo le itu lalata o le 'upega tafaʻilagi i Photoshop.

I le avea ai o se oloa, tatou te filifilia ni lipine mai se faleoloa e lauiloa i luga o le upega tafaʻilagi.

O faʻaaogaina i lenei lesona o le a avea ma se mea itiiti, e masani lava ona tatou talanoa e uiga i mataupu autu o le fatuina o fuʻa.

Tulafono faavae

Muamua tulafono. O le tagavai e tatau ona susulu ma i le taimi lava e tasi e le sasaina mai le lanu tele o le laupepa. O faasalalauga manino e mafai ona faʻafefe ai tagata faʻaoga.

Tulafono lua. E tatau i le fuʻa ona ave faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le oloa, ae i se pepa puupuu (igoa, faʻataʻitaʻiga). Afai e faʻatusa se gaioiga poʻo se tau faʻaititia, e mafai foi ona faʻaalia lenei mea.

Tulafono e tolu. E tatau i le fuʻa ona iai se valaʻau e fai. O sea ituaiga o valaau e mafai ona avea ma se faamau ma le faaupuga "Faatau" poʻo le "Poloaiga".

O le faatulagaina o elemene autu o le tagavai e mafai ona avea ma se mea, ae o le ata ma le faamau e tatau ona "latalata mai" po o le "i le vaai".

Le faʻatulagaina o le fuʻa, lea o le a matou tusia i le lesona.

O le sailiga o ata (logos, ata o ata) e sili ona lelei i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faatau.

O le faamau e mafai ona fatuina i se tulaga tutoatasi, pe e mafai ona e sailia Google mo se filifiliga talafeagai.

Tulafono Faʻatonu

O tusi uma lava e tatau ona faia i totonu ole tasi suʻega. O le tuusaunoaga e mafai ona tusia i luga o logos, poʻo faʻamatalaga e uiga i faʻalauiloa poʻo faʻaititia.

O le lanu e toʻafilemu, e mafai ona e uliuli, ae sili atu le paʻu enaena. Aua nei galo e uiga i le eseesega. E mafai ona e faia se ata laʻititi mai le vaega pogisa o le oloa.

Faʻamatalaga

I la matou tulaga, o le pito i tua o le tagavai e paepae, ae afai o le talaaga o le itu o lau 'upega tafaʻilagi e tutusa, ona talafeagai lea e faamamafaina tuaoi o le fuʻa.

O le talaaga e le tatau ona suia le lanu lanu o le fuʻa ma maua ai se mea e le mautonu. Afai o le talaaga muamua na amataina, matou te faʻaaoga lenei tulafono.

O le mea autu o le a le mafai ona leiloa faamaumauga ma ata. O le ata faʻatasi ai ma oloa e sili atu ona faʻamamafa se lanu mama.

Le mautonu

Aua neʻi galo e uiga i le tuʻuina atu ma le faʻaeteete elemene i luga o le fuʻa. E le mafai e le amio leaga ona teena le tagata.

O le mamao i le va o elemene e tatau ona tutusa ma tutusa, faapea foi ma ala mai tuaoi o le pepa. Faaaoga taiala.

Le iuga mulimuli:

O aso nei tatou te masani i mataupu faavae ma tulafono mo le fausiaina o fuʻa i Photoshop.